Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ha egyszer rossz kezekbe kerül a Facebook megszívjuk...

2017. február 06. - GABOR2

Mondjuk már abban van... Egyre többet tud az emberekről, egyre jobban felhasználható lesz arra, hogy ellenőrizzék vele a társadalmat, bizonyos dolgain keresztül.

Most viszont megosztja a tudása egy részét az emberekkel is. Ezt amúgy is tudná, ha ez az új funkció nem lenne, szóval hasznos dolog is lehet ez. Cikk: http://hvg.hu/tudomany/20170203_facebook_ismerkedes_uj_ismerosok_szerzese_discover_people_uj_funkcio

A lényeg az, hogy új emberekkel hozna össze minket, akikkel azonos az érdeklődésük. Ebből szép barátságok is köttethetnek, viszont a titkosszolgálatok is örülhetnek, hogy az embereket ilyen szépen csoportaba osztva tudják tanulmányozni. Ezeket a csoportokat maga a Facebook hozza majd össze és majd rajta kereszül osztják meg a gondolataikat. Így ezek a csoportok remekül ellenőrizhetők lesznek. Azt hiszem az amerikai alapító atyákat, akik úgy szerették a szabadságot és egy szabad országot akartak, eléggé aggasztaná ez a fejlemeny.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8612186122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása