Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egy felhős cégnél dolgozó szerint a cloud cégek ilyenek belülről... +bonus

2017. február 06. - GABOR2

Nem kommentálom. Figyelem; erős nyelvezet.

Cloudos dolgozó: "Így van, csak megerősíteni tudom.
Főleg amikor a cloud-ot olyan sales és olyan architekt tervezi, olyan project management bonyolítja, akinek halvány fingja nincs se a technikai részletekről, se az üzemeltetésről, se a processzekről. Mindez megfűszerezve azzal, hogy mire átmegy az összes vonatkozó társterületen az adott területre vonatkozó implementációs lépcső a project megvalósítása során, addigra kiderül, hogy az üzemeltetés kivételével mindenki csak tovább passzolta a megoldatlan problémákat, mert horizontálisan-vertikálisan volt hova tovább rúgni a szart - amibe aztán az üzemeltetés fullad bele. És akkor a pre-alfa teszt retek prototípus cloud-on elkezdenek éles szolgáltatás nyújtani az ügyfélnek, és aztán mindenki azt várja, hogy majd ezen az állatorvosi lovon végezzen az üzemeltetés testátültetést úgy, hogy mindebből az ügyfél ne vegyen észre semmit, és a ló is élje túl a műtétet.
Amig egy multinál felülről lefele így megy a tervezés, project lebonyolítás, implememtáció, és csak lefelé engednek eszkalálni, addig csak frankensteini szörnyszülött tud lenni a cloud, kiégett és agyf@$zt kapott üzemeltetőkkel.
Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek."

Valaki más:"végre valaki megírta, hogy az odahányt marketinges, HR-es cukormáz mögött mi is van a valóságban. pontosan leírod, hogy milyen feltételek felelősek azért egy szervezetben, hogy híg szart tegyenek az asztalra.

azt ajánlom mindenkinek, hogy pofátlanul magas bérigénnyel jelentkezzen a telekomnál. úgyis németek, ki tudják fizetni, max a csicska magyaroknak nem akarják..."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8612186098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása