Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A legmagasabb elit és a számítástechnika

2017. január 11. - GABOR2

Akik nagyon durván mulattak január elsején talán ki is hagyták azt a hírt, hogy hackerek megfenyegették a legmagasabban levő elitet. Cikk itt.

"Gondoljátok el: mi irányítjuk a drága autóitokat, mi irányítjuk a házaitokban levő, internetre csatlakozó biztonsági eszközeiteket, mi irányítjuk a lányotok laptopját, mi irányítjuk a feleségetek mobilját. Felvesszük a titkos megbeszéléseiteket, elolvassuk az e-mailjeiteket, mi irányítjuk az eszkortlányok okosóráit, benn vagyunk imádott bankjaitokban, és figyeljük az eszközeiteket. Nem lesztek biztonságban ott, ahol csak van áram"

Vajon lehetséges-e, hogy a világ csúcsán levő elit belesétáljon egy ilyen csapdába? Elég fura lenne... Nyilván mondjuk egy kis állam vezetése simán lehet megteszi... de azok akik diktálják másoknak a feltételeket, akik rendelkeznek minden pénzügyi, szellemi és egyéb eszközzel a legmagasabb fokon... majd ők beleesnek egy olyan csapdába amit simán látni? Itt a világ legokosabb embereiről van szó. Szerintem inkább többnyire ők használják mások ellen a számítástechnikát csapdának.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3412118123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása