Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Árulkodó jelek ( cloud )

2016. december 08. - GABOR2

Olvassátok a marketinget, hogy a felhőjé a jövő; de aztán meg ilyen dolgokba botlik az ember. Figyelni kell, hogy a marketingnek mennyire van igaza, hisz egy rossz ötlet minket is magával ránthat.

A Microsoft szerint az emberek nem értenek hozzá ezért nem kell a felhő; ezt megakadályozandó ingyenes képzést indított.

http://www.hwsw.hu/hirek/56523/microsoft-mooc-oktatas-azure-ingyenes-mcp.html

"Képzésekkel nyúlna felhős platformja, az Azure alá a Microsoft. A kompetenciahiány egyre inkább gátjává vált a piac növekedésének, logikus, hogy oktatásban erősít a cég."

Ismét tehát egy beismerés, hogy nem megy.

Egy másik cikk.

Ugye tudjuk, hogy a cloud a jövő... de akkor miért passzolja el egy cég a felhős részlegét?

http://www.hwsw.hu/hirek/56514/hpe-suse-openstack-cloud-foundry-iaas-paas.html

"Tovább folyik a HPE leépítése, minden, az új fókuszhoz nem szorosan kapcsolódó fejlesztést leépít vagy értékesít a cég. Most az OpenStack és Cloud Foundry megoldások fejlesztésével foglalkozó csapatoknak (és termékeiknek) kellett menni, az új otthont a SUSE kínálja majd."

Hát miért ilyen buták ezek a cégvezetők, hogy az aranytojást tojó tyúkot eldobják maguktól? Talán ők nem is a felhőben látják a jövőt? Dehát mindenhol azt nyomatják, hogy az milyen jó... Na szóval jó, hogy kezd leesni lassan a cégek egy részének, hogy ebből a jövőből nem kérnek az emberek.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3012033333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása