Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Erről beszélek... (önvezető autók bukása)

2016. október 03. - GABOR2

A techcégek elkövetik azt a hibát, hogy azt hiszik az emberek pont úgy tojnak majd tömegesen arra, hogy az autójuk felett átveszik hackerek az irányítást mint hogy a céges gépükön észrevétlenül lopkod dolgokat egy kémprogram. Azért az már igencsak más dimenzió, hogy meghalihat az egész család... Ezért ha valaki ilyenekbe fekteti pénzét biztos buktát könyvelhet el. Erről szól ez a cikk:

http://www.hirado.hu/2016/09/26/mennyire-bizik-az-onvezeto-autoba-n/

"Látható, a megkérdezettek többsége elutasító válaszokat adott. Nem érzi magát biztonságban (50%); szeretné, ha bármikor visszavehetné a vezetést (45%); nem akarja, hogy az autó hibákat kövessen el (43%); szeret maga vezetni (30%); nem tud eleget a technológiáról (27%); kételkedik a vegyes vezetésben (26%); nem kíván fizetni az önvezető funkciókért (25%); aggasztja, hogy a kocsi hackerek által feltörhető (23%)."

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1711762971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása