Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Bizalom...(Windows 10, 7)

2016. június 30. - GABOR2

Egy hír ami jól szemlélteti, hogy mennyire megváltozott a bizalmi hozzáállás a techcégekhez, most pl. a Microsofthoz.

http://pcforum.hu/hirek/18451/windows-7-tel-adja-legujabb-uzleti-notebookjat-a-toshiba

"Miközben más gyártók elsősorban erősebb hardverrel vagy funkcionális újdonságokkal próbálják meg eladni laptopjaikat, a Toshiba legújabb termékei esetében egy ezektől alapvetően eltérő sajátossággal próbálja meg arra csábítani a vásárlókat, hogy az ő kínálatából válasszanak a konkurenciáé helyett. A cég ugyanis Tecra üzleti notebookjai egyik - ha ugyan nem legnagyobb - előnyeként azt hirdeti, hogy azok a Windows 10 helyett Windows 7-tel érkeznek."

"a jelek szerint sok üzleti felhasználó esetében maga a tény, hogy Windows 7-tel érkezik az egység, is legalább ilyen fontos érv lehet megvásárlása mellett."

A bizalomból nagyon sokat eljátszott ez a cég is. Ennek majd pénzben kifejezett megjelenése is lesz. Ugye a támogatás egyszer majd lejár és ezek az üzleti felhasználók könnyen lehet nem Microsoft termékre váltanak majd. Persze lehet azt gondolni... az emberek úgysem lépnek meg ilyet, mert ezt szokták meg és mennek tovább az úton. Csakhogy ugye jön egy új generáció aki már másként gondolja + ezek üzleti felhasználók. Az üzleti felhasználók nem tolerálhatják, hogy olyan szoftver legyen a gépükön ami kémked, mert akkor akár az is előállhat, hogy lehúzhatják a rolót. Azért az esetnek van még egy tanusága... Nem azzal van baj, hogy Microsoft termék... azzal baj ami utat választott ez a cég.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr728855826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása