Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Szingapúrba már újtechkor van...

2016. június 10. - GABOR2

Miről írkálok itt a blogomban? Hogy a digitális államot nem lehet megvédeni. Hogy vannak fontos dolgok amiket nem szabad netre kötni, mert úgysem fog sikerülni a megvédésük. A másik meg, hogy jönnek majd új emberek akik ezt megértik és tesznek is az ügybe. Ugye a régi techkor generáció szerint minden jó amit a techcégek kiadnak és ha beüt a baj akkor se csinálnak semmit másképp. Nos Szingapúrban ennek vége:

http://itcafe.hu/hir/internet_szingapur_kormany_blokk.html

Végre!!! Szingapurban lekötik az államot a netről, mert belátták nem lehet megvédeni a rendszereket... Ez egy nagyon fontos dolog. Szingapurban a vezetésbe úgy tűnik már az újtechkor generáció ül. Sajnos nálunk ezzel pont ellenététes tendenciák mennek. Túl öregek akik nálunk intézik ezeket a dolgokat ehhez. A cikknél van egy szavazás és az is figyelemreméltó. Amikor én olvastam a cikket a többség egyetértett ezzel az eljárással.(persze még változhat a szavazat állása.)

Remélhetőleg az európai államok is időben észbe kapnak, mert ha messze megyünk a rossz úton akkor nem fogjuk elkerülni a katasztrófát.

Szingapúr mutatja a helyes irányt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr868796960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása