Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Microsoft dolgok...

2016. május 24. - GABOR2

Mi van akkor ha van egy hatalmas adatbázisod, de nem lenne szabad abba kutakodnod. Kell egy indok hogy miért teszed meg mégis. Erre van két joker kártya... a Microsoft most be is veti az egyiket. Ez pedig a terrorizmus.

Erre hivatkozva fogja szkennelni a nála lévő adatokat. Persze teljesen bizhatunk bennük... Ja nem, elég ha csak visszanézünk a múltba pl. Snowden miket mondott.

Itcafe.hu-n: http://itcafe.hu/hir/microsoft_terrroristak.html

Az első kommentet be is másolom ide:

"Vicc az egesz mar megint a k..va terroristakat hasznaljak fel indoklasnak hogy majd "legalisan" atnezhessenek mindent ami csak letezik .

Anyatokat azt, mert ugye a szemet terrorista annyira hulye hogy most esett le a plafonrol most jott ki a barlangbol szoval biztos olyan csatornakat hasznal fel amikrol koztudott hogy megfigyeles allatt vannak .

Ideje lesz lassan linuxra valtani azt figyeljek a jo edes anyjukat , es nem nincs semmi rejtegetni valom de az nem jelenti azt hogy joguk van a dolgaimba turkalni , ugy ahogy nem fogom megengedni egy idegennek hogy a lakasmoba jojjon es a dolgaimba turkaljon mert kivagom az ablakon mint a macskat szarni

Akkor jojjenek nekem kopogtatni es a dolgaimban turkalni hatosagok vagy barkik ha tenyleg csinaltam is valami rosszat hogy azt megindokoljam ,nem vagyunk se szolgak se rabok hogy az "ur" azt csinaljon velunk amit csak akar nem vagyunk "valosagshow" szereploi hogy mindent kelljen tudniuk rolunk ."

A másik meg hogy kiderült, hogy a Microsoft hogyan trükközött ezzel az "ingyenes" dologgal: 

http://pcforum.hu/hirek/18353/komolyabb-gep-kell-majd-a-windows-10-futtatasahoz-mint-eddig

Szóval fel ment sok gépre kéretlenül a Windows 10 és a felhasználó szépen elvesztette a jogát, hogy visszatérjen az elöző rendszerre... aztán és itt jön a trükk: most jön egy frissítés ami miatt ha nem elég erős a géped akkor nem tudod majd használni. Vagyis venned kell majd egy új gépet és meg kell majd szépen venned rá a Windows 10-t is. Szerintem kevesebben fogják szeretni ezután a Microsioft-ot.

Egy komment:

"Mondjuk ez azért gáz, mert most világ-világtalanra rátolják a w10-et, mindenféle szr gépre, ugye az agresszív trükkjeikkel. Aztán meg kitalálják, hogy erőgépek kellenek. Namost vegyen mindenki új gépet?
Le van szrva a környezettudatosság, le van szrva mindenki... megvolt a statisztika, hogy világ fele w10-et használ, pipa be, kördiagramm kinyomtat, mehet mindenki a pcsába amerre lát - oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló?
Vagy hogyan?
Felhasználói élmény mi?"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr998743684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása