Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egy kis áttekintés...

2016. április 27. - GABOR2

Sziasztok! Idönként felül kell vizsgálni, hogy mikkel érdemes foglalkozni, meg hogy állnak a dolgok... Persze sohasem lehet biztos az ember.

Az egyik legnagyobb téma itt a felhő. Szerintem viszont látva az elmúlt idők eseményeit (pl. kemény 3%-ot ért el ennyi év alatt) kikerülhet a fókuszból. Persze lesz még itt nagy marketing utóharc, de ez már nem számít. Ettől függetlenül foglalkozni a fogok a felhővel még csak nem annyira a napi aktualitás lesz a cél. Olvasgasd a híreket... tuti lesznek néhány tízmilliós szívárgások, de a lecsengés jelei már elég egyértelműek. Amivel foglalkozni fogok az a "történelmi felhő", vagy "örök felhő".

Az IoT még nem lefutott, de már vannak rá jelek, hogy az otthonunkat el fogja kerülni ez a madness.(tisztelet a kivételnek)

A biótechnika viszont egyre inkább aggodalmat keltő.

Az önvezetőautónak nem jósolok nagy jövőt, ha netre lesz kötve a vezérlése. Majd itt még várni kell.

A Win10 szintén uncsi téma, de talán majd az egy éves évfordulón lesznek hajmeresztő dolgok.

Egyenlőre ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr448667252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása