Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egy "apróság" kimaradt a termékbemutató cikknél ( Samsung )

2024. február 12. - GABOR2

Nemrég jelent meg az Origon a Samsung Galaxy S24 bemutatója és amikor rákattintottam rögtön érdekelt, hogy tényleg meglépték-e... tényleg havidíjat kell-e majd fizetni egyes AI funkciókért?

"A Samsung bemutatta a legújabb csúcstelefonjait"

"A Samsung bemutatta a Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra készülékeit, amelyek már mesterséges intelligenciával erősítve léptek a piacra."

A cikk egyből kiemeli a mesterséges intelligencia részt. Viszont nulla hír van arról, hogy lenne bármi havi előfizetés. Gondolhatod, hogy... nyilván azért, mert mégse lesz ilyen. Végülis egy cikknek ami bemutatja az egészet szólnia kéne arról is, hogy ezek a csodás új funkciók havi díjasok lesznek. De nem, egy szó sincs erről.

Pedig:

"Havidíjat kell majd fizetniük a Galaxy S24 tulajdonosoknak a Samsung-nak"

"Bár a Samsung szerdán bemutatott új Galaxy S24 készülékei számos érdekes fejlesztéssel érkeznek, ezeket csak korlátos ideig tudják majd ingyen használni azok, akik megveszik őket."

Magyarán úgy döntöttek, hogy lesz egy beetetési időszak, de utánna már fizetni kell. Egy apróság amit kihagytak az Origo bemutató cikkénél...

Lehet érzik, hogy röhejesek, hogy pénzt kérnek ezekért:

"Az szintén kérdés még, hogy a felhasználók mekkora részes lesz hajlandó a plusz funkciókért fizetni majd újra és újra - főleg, hogy legtöbbjük nem feltétlenül tűnik létszükségletnek, inkább csak érdekességnek, amit legfeljebb egy-két alkalommal használnak majd a legtöbben."

Ráadásul ködösítve van mennyi dolgot érint ez az egész:

" Mindez azonban azt jelenti, hogy a Galaxy S24-vásárlók egy nagy lutriba ugranak bele, hiszen könnyen lehet, hogy 2025-től mobiljuk csak annyit fog majd tudni (ha nem fizetnek pluszban érte), mint mondjuk ha egy Galaxy S23-at vettek volna - hiszen az új fejlesztések legtöbbje esetleg megszűnik elérhető lenni rajta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2218324699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása