Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az Android se jobb...

2023. december 11. - GABOR2

Szinte mindent bizzál az okostelefonodra! Azon intézd az állami és pénzügyi dolgaidat.

Dehát... nem biztonságos:

"A lehető legsúlyosabb hibát találták meg az Android összes, még támogatott verziójában"

"A Google a héten elérhetővé tette Android rendszere legújabb biztonsági foltcsomagját, ami ezúttal több értelemben is igen súlyosra sikeredett. Egyrészt a javított biztonsági rések között ott van három is, ami a lehető legmagasabb, "kritikus" veszélyességi besorolást kapott is - másrészt azon kívül még 81 további (bár kevésbé súlyos) sebezhetőséget zárt le a cég."

"A javítások a most a Google általi közzététele csak az első lépés ezek lezárása felé, hiszen a végfelhasználók a foltokat közvetlenül nem tölthetik le, hanem arra kell várniuk - legalábbis a rendszerkomponenseket érintő hibák esetében -, hogy telefonjaik gyártói elérhetővé tegyék azokat egy frissítés formájában. A legnagyobb probléma persze az, hogy sok készülékhez azok gyártója már egyáltalán nem biztosít frissítést, és amelyik igen, az is csak hetek vagy hónapok múlva adja ki azt."

De kényelmes... és "cool". Semmi más se szempont.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4118278985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása