Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A wokeizmus és diverzitás imádat végének kezdete...

2023. október 30. - GABOR2

Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan mindenfele hallhatunk új hősies... zsidókról akik kiállnak a wokeizmus, a diverzitás és a "poeple of color" nyomulásával szemben.

Miért gondolom ezt? Hisz korábban ezek az erők megállíthatatlannak tüntek és a zsidók a barátaik voltak. A fehér férfiakat pl. úgy szidták ahogy csak akarták, pedig állítólag ők vannak hatalmon. Ha pedig valami tanár, vagy szakértő jött volna valami tények és tudomány hókuszpókusszal... elintézték. A média is mindig a "people of color" emberkékkel volt. Hát akkor most miért is változna bármi?

Nos azért mert... a "people of color" emberkék és szélsőbalos barátaik nemrég megérintették a megérintethetetlent. Izrael támogatása helyett olyanokat kértek hogy pl. a palesztítok ellen ne kövessenek el háborús, emberiség elleni stb. bűnöket.

És ellentétben bármi más örületbe menő szélsőbalos és "people of color" akcióval... ennek lettek súlyos következményei. Ezzel már túl messzire mentek. Ezért fognak jönni majd a zsidó hősök akik úgy tesznek majd mintha ez a baloldali és diverz örület csak most jelent volna meg és küzdeni fognak ellene.

"Ha tudni akarod ki uralkodik feletted, elég annyit kiderítened kit nem szabad bírálnod”. (Voltaire)"

Hogy is jutottunk el ide? Az, hogy a "people of color" emberkék ma már ilyen terrorizáló, vallási kultuszt idéző szervezetekbe tömörülnek nem véletlen történés.

A szervezetek mögött amikbe szerveződtek hatalmas pénzek és média és egyéb támogatások vannak. De héj... akkor miért vannak a zsidók ellen ezek? Nos, úgy tűnik elveszették az irányítást.

Annak idején amikor a mai hatalmas szervezetek alapjait letették a zsidók, úgy gondolták, hogy ők most egybecsapják magukat egy csomó másik "kisebbséggel", "elnyomottal", akik többen vannak mint ők és őket irányítva majd elérhetik céljaikat. A célok meg elég gonosznak tünnek, mert az irány egyértelmű: a fehér ember ellenség. A jövőben ez meg egy faji háborúba torkolhat... alighanem ezt akarták, mert amikor egyértelműen jöttek erről jelek, semmi tiltakozás se volt emiatt, sőt őket támogatták. Tehát a zsidóknak, akik ezen szervezetek támogatói, ezek a célok nagyon is megfeleltek. A gond ott van, hogy ez a talán zseniálisnak tűnű terv is olyan, hogy rengeteg időbe telik míg beérik és addig sok minden történthet.

Itt is úgy tűnik ez történt. Nézzük csak meg; Eredeti felállás: a zsidók benne lesznek az elnyomott kisebbség csoportjába; aztán ezen szervezetek első vezetői tudják a titkos célokat és a titkos tilalmakat és lojáliasak és nagyon jól meg vannak fizetve. Viszont ahogy tellik az idő a szervezet egyre csak nő; bejön egy csomó ember aki már nem tud a titkos célokról, sőt nekik meglehetnek a saját titkos céljaik és egyre több ilyen lesz vezető is. Aztán a legalsó szinten meg aztán totál nem is sejtik a titkos célokat. Szóval szépen nöttek a szervezetek, amiknek a sponzorok meg akartak adni több szuperképességet: az egyik ilyen a bírálhatatlanság. Ha valaki szembe mer szállni ezekkel a szervezetekkel cancel-ve lesz.

Amit viszont nem vettek észre az eredeti zsidó támogatók: ez a rengeteg új ember nem úgy gondol a zsidókra mint akik egy közülük. Ránéznek a zsidók bőrére és azt látják... ez biza fehér. És az ember bőrszíne számukra a legfontosabb. A másik amit látnak: a zsidók szupergazdagok és óriási hatalmuk van.

És ennek voltak jelei, de gondolom a sponzorok nem aggódtak, mert ők adják a pénzt és mondjuk az egyetemeken levő szélsőbalos tanárok is olyan embereik akik tudják az eredeti, igazi célokat.

Most viszont borult minden. A sok "people of color" emberke látta, hogy a fehér bőrszínű zsidók mint tesznek a "people of color" palesztinokkal és mivel megkapták a bírálhatatlanság szuperképességet... f@snak rá, hogy Izraelnek nem tetszik, hogy bírálják őt. Ugyanis ők nem tudják, hogy igazából megérintették az egyetlen megérintethetetlent, az igazi főnököt. És nem érdekli őket a fenyegetések se... hisz korábban mindig azt látták, hogy akár a tanáruk szól ellenük: mindegy... a tanárt fogják kirúgni. 

És megy a pánik zsidó oldalról. A tanárok nem tudják megállítani a diákokat... megkapták a szupererőt, hogy kicsinálhatnak bármi tanárt; aztán igazából a pénzmegvonás se hat, hisz ha nem közvetlenül tőlük veszik el a pénzt a szélsőbalosoknak felfoghatatlan, hogy egyszercsak nincs pénz, így nem is érdekli őket.

A zsidók meg látják, hogy nem tudják visszaszerezni az irányítást, most még több héttel az események után se. Nem is csoda, ők tették ilyenné ezt a csoportot, ami csoport kijelentette, hogy... ők nem tartják a zsidókat közéjükvalóknak.

Így a zsidók alighanem levonják a következtetést: Ez egy érdekes társadalmi kísérlet volt, de most akkor ideje az egészet lerombolni.

Rengeteg nagy cég legfőbb vezetője közölte, hogy azokat - az akár harvardi - tanulókat nem lesz hajlandó alkalmazni sohase, akik kiálltak Palesztina mellett:

"CEOs seek to blacklist Harvard students after signing pro-Palestinian letter"

 "I would like to know so I know never to hire these people."

Aztán meg milliárdosok sorra jelentették be, hogy megvonják a támogatásukat ezektől az egyetemektől:

"Billionaires who have pumped millions into Ivy League schools back out over failure to condemn the Hamas terror attack on Israel: Harvard and UPenn face losing hundreds of millions in future endowments"

Emiatt csak idén, csak egyetlen milliárdostól, az egyik iskola 300 millió dollárt veszít.

"Ivy League schools face a multi-million dollar dip in funding after being blasted for failing to condemn Hamas' terrorist attacks against Israel."

"Griffin pledged $300million to Harvard this year alone, but contacted the head of the University board to complain about the lack of response of President Claudine Gay."

Szóval ezen sponzoroknak teljesen rendbe volt az irány ami a fehérek gyűlölete fele ment; a legkisebb rossz szó Izraelre: azonnali több százmilliós pénzmegvonás.

És a diákok folytatják, hisz korábban ezen csoportok arra lettek kondicionálva, hogy ne törődjenek mások véleményével és csak az helyes amit ők gondolnak.

Viszont a politikusok, az újságírók stb. csoportok mind 100% + 50% Izrael mellett vannak továbbra is.

És alighanem el fog kezdődni a fokozatos lebontása a bírálhatatlan "people of color" képnek. Most majd hirtelen az újságok "észre fogják venni" mi ment az egyetemeken.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7918246663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2023.10.30. 18:05:50

Amennyiben bejönnre amit írsz, akkor a Hamasz nagy szolgálatot tett nekünk akaratán kívül.

GABOR2 2023.10.30. 22:50:19

@Madarász Henrik: Közvetve több szempontból is. Talán a németek se fogják rosszul érezni magukat a második világháború miatt annyira, hisz a kioktatóik most amikor próbára tette őket az élet egyből átlépnek minden vörös vonalat háborús, emberiség ellenes bűnök terén. És még az is lehet, hogy a végén tényleg a fehér embert ölnék meg utoljára...

Deansdale 2023.10.31. 07:55:58

Adja Isten, hogy így legyen... Én sem tartom tévedhetetlennek a háttérhatalmat, de nehéz elhinni hogy ilyen szinten elszámolták magukat.
Most már "csak" annyi lenne a világ teendője, hogy a keletkező háborgást a háttérhatalomra irányítsa.

GABOR2 2023.10.31. 12:16:43

@Deansdale: Sajnos a people of color emberkék a fehéreket továbbra is ellenségnek tartják, csak világossá tették: a zsidóknak nem hajlandók elfogadni, hogy ők nem fehérek és áldozatok mint ők. És nem, nem tartoznak közéjük. A háttérhatalmi tervek olykor félremennek, a Szojvetunió felett is volt, hogy elveszítettek a teljes irányítást.

valis47 2023.10.31. 21:09:24

Igen, a zsidók mindig is minden oldalra odaálltak, hogy kontroll alatt legyenek.

Egyébként az egyik ilyen mostanában felemelkedő anti-woke megmondóember Konstantin Kisin, természetesen (orosz) zsidó.

GABOR2 2023.10.31. 23:39:32

@valis47: Köszi szépen, majd lecsekkolom az illetőt...
süti beállítások módosítása