Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Fidesz környékén kitört a pánik ( színes forradalmak )

2023. február 16. - GABOR2

Ez talán túlzás, mert igazából mostanában alig hallgattam rádiót, meg belpolitikai műsorokat... de amit keveset hallgattam abban többször volt szó arról, hogy megint készítenek elő Magyarország ellen egy "színes forradalmat".

Na most... talán egyesek ezekben nem hisznek és kitalációnak gondolják. De az a helyzet, hogy ez annyira nemcsak fickió, hogy azok akik csinálják, már maguk is bevallják miután egyszer amikor balul sült el az egyik akciójuk annyi bizonyíték maradt hátra, hogy nem volt értelme tovább tagadni.

Ezek lényegében ilyen mesterségesen létrehozott forradalmak. Miután lebuktak, az egyik ilyenek szervezője bemutatta egyszer, hogy pl, honnan tudhatod, hogy egy tüntetés spontán vagy nem...

Pl. ilyen hogy jéééé a spontán, a  helyi tüntetők valahogy egy óra alatt összedobtak egy szinpadot amin Európa legnagyobb képernyőjű tévéje áll, vagy a spotán, gyorsan utcára verődött tömeg nem ilyen kézzel írott táblákat tart, hanem profi nyomtatványokat tömegével... stb. dolgok amiket egy normál ember észresze se vesz... néz, de nem lát.

Visszatérve a jelenbe, szóval hallottam riportokat, hogy nálunk is készül valami, de nagyon, még konkrét szervezet is megvolt nevezve.

Plusz egy nagy különbség a korábbiakhoz képest, hogy az egyik... mondjuk Fidesz közeli, vagy jobboldali szakértő szerint mostmár fegyvert is használni fognak valószínűleg, erőszakba fog torkollni a dolog, sőt... még külföldről is fognak küldeni ellenünk fegyvereseket.

Na most kb. ugyanezt hallottam pár embertől, de nemrég egy nőt interjúztattak meg és nem is ez volt a fő téma tán, de viszont amikor ez szóbakerült... totál bepánikolt és... ezért született meg ez a cikk.

Annyira pánikolt az illető, hogy kezdem azt hinni, hogy most tényleg nagy a baj.

Akkor térjünk rá erre az esetre. Egy férfi interjúztatta meg őt, és a nő talán valami kutató intézet vezetője... nem tudom, de valami társosága van, nem figyeltem. Ezért amúgy lehet rosszul írok meg pár dolgot, de nagyjából azért helyes lesz...

Megy az interjú, aztán valahogy szóbahozza a műsövezető ezt a témát valahogy úgy, hogy nemrég volt itt nálunk valami másik szakértő és szerinte akár külföldről is küldhetnek ellenünk felfegyverzett csapatokat, hogy csináljanak itt egy színes forradalmat.

Ekkor a nő elcsuklott és ilyen nagyon lassan kezdte mondani amit akart... szerintem azért talán, mert tudta, hogy amit mond azzal beleeshet az ilyen összeesküvéspártiak csoportjába.

Szóval ilyen nagyon lassan mondja az elején aztán rágyorsít... "Én ezzzzzzttt... teljes... teljes mértékben elhiszem".

És már ekkor érződik a hangján, hogy nagyon aggódik. De itt még kitért történelmi példákra, hogy hol voltak ilyen forradalmak.

Aztán a műsorvezető átvette a szót, hogy igen, ilyen teljesen alaptalan módon, mesterségesen robbantották ki ezeket a forradalmakat.

Mire a nő egyre jobban pánikolva mondta, hogy ez azért így nem igaz; azokon a helyeken volt egy alapelégedetlenség... és akkor hosszasan sorolta, hogy itt se, ott se volt jó teljesen az élet és ezt kihasználták a mesterséges forradalom elindítására.

Mire mondja a műsorvezető, hogy jó, de szerinte Magyaroszágon nincs baj, az emberek nem elégedetlenek a kormánnyal annyira közel se, mint azokon a helyeken ahol volt ilyen színesforradalom.

Mire a nő még egyszer lebokkolta magát... érezte, hogy most egy olyan határt fog átlépni amit korábban sohase tett meg és hogy ezzel neki lehet vége.

Szóval lassan kimondta, hogy ... De... Magyarországon is most az emberek sokkal rosszabbul kezdtek élni, nem tudnak most megengedni maguknak sok mindent amit korábban igen. Magyarországon is van ok az elégedetlenségre.

És miután ezt kimondta totál elszabadult a pánikja, de aztán átment az egész egyfajta támadásba... a lakosság ellen.

Szóval itt már igazán pánikolva mondta, hogy az embereknek igazán elégedetlenek lehetnek most, de aztán ez hirtelen átcsapott abba, hogy ez... AZ  EMBEREK HIBÁJA.

Nem vicc... Én ekkor gondoltam azt, hogy itt ennél a nőnél teljesen elszakadt a cérna, mert elkezdte hosszasan mesélni, hogy Magyarországon az van, hogy a szojvet múlt miatt kialakult az a nem normális dolog, hogy az emberek a kormánytól elvárják, hogy jobbá tegye az életüket, és eddig ezt meg is tette, de mostmár nem tudja és az emberek elégedetlenek, mert nincs árstoppos csirkefarhát, meg olcsó benzin, mire műsorvezető rávágta, hogy de van árstoppos csirkefarhát, mire ő meg visszavágott, hogy de annak is nőt az ára és ezért most majd az emberek simán hagyni fogják szerinte, hogy elsöpörjék őket egy ilyen forradalommal, pedig nekik... a kormánynak ha úgy tetszik, nem feladata, hogy jobbá tegye a lakosság életét, az embereknek maguknak kéne ezt maguknak megoldania, Magyarország nem normális, hogy a kormánytól levár ilyet.

Aztán egy ponton rájött, hogy talán nem igazán jó ötlet a lakosságot támadni és mondta, hogy jaj ne szedjék már őt szét a kommentszekcióban, csak azért mondta ilyen durván, hogy átjöjjön a mondanivalója...

Aztán visszatért a pánik és elkezdte azt nyomni, hogy ha lakosság hagyja, hogy őket eltávolítsák és győzzön a színesforradalom... a lakosság ne számítson semmi jóra ( és ezt olyan stílusba mondta, mintha közvetlenül a néphez szólna, nem a műsorvezetőnek ), a színesforradalmasok lesz@rják azt, hogy a lakosságnak jó legyen, egyszerűen csak végrehajtják, amit a külföldi gazdág mondanak és totál le lesz sz@rva, hogy itt jó legyen nekünk.

Aztán végül megnyugodott valahogy a nő és másról is beszéltek, de ami volt... tiszta, őszinte pánik.

Pánik, hogy majd őt is likvidálni fogják egy erőszakos, mesterséges forradalomban. Ja tényleg... olyat is mondott... talán csak azért, hogy ne mondják őt kormánytámogatónak, hogy... vannak dolgok amikkel nem ért egyet amit a kormány csinál, pl. szerinte kb. az egész oktatási programja egy nagy sz@r.

Szóval tisztára az érződik, hogy az illető, aki mondhatni kormányközeli és vannak gondolom belsős infói... fél, hogy erőszakos végük lesz ezúttal.

És mások is akik a témáról beszéltek valahogy úgy fogalmaztak, hogy most egész biztos lesz "valami" Magyaroszágon színesforradalom témában.

És nézzünk csak kicsit vissza...

A kormány nem mindent, de nagyjából összességében jól csinálta a dolgokat koronavírus-ig. Ott elpazarolta 10 év spórolását gazdaságvédelem címszó alatt... persze ahhoz kb. semmi köze se volt; sőt még tett is rá egy lapáttal.

Ebből talán nem lett volna látható baj, ha Matolcsy továbbra is velük van, de ő egy ideje elkezdett valósággal keresztbetenni Orbánéknak.

És most itt vagyunk, igazából az hogy letolt gatyával vagyunk most a bajban igenis a Fidesz hibája is és azzal jönnek, hogy az emberek nem normálisak, hogy a kormánytól várnak bármit, ami jobbá tehetné az életüket és hogy "ingyen" is tulajdonképpen jobban járna a lakosság, ha kitartana a Fidesz mellett és megvédené őket.

És amúgy... igaza van. Szerintem is rosszabb lenne az ellenzékkel és valóban csak kiszolgálnák a külföldi gazdájukat.

DE! A Fidesz igenis tehet róla, hogy ekkora sz@rban vagyunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7918050986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.02.16. 20:27:27

Az alábbi dolgok biztosak (túl azon, hogy holnap is felkel a Nap):
1.) 12 éve egypártrendszer van és ez borzalmasan facsarja a szemét sokmindenkinek
2.) Az agresszív-anarchista vonalat nem k nélkül terelik ide
3.) Sajnos-nem sajnos, de erre a nemzeti oldal háttér csapatai (Betyársereg és társaik) túlságosan lsz nélkül ugranak rá
4.) Kell egy csaus belli

KalmanBlog 2023.02.17. 01:41:31

Érdekes amit írsz. Jó volna, ha meg lehetne ezt újra hallgatni, tuti nincs linked erre a műsorra?

GABOR2 2023.02.17. 01:46:32

@KalmanBlog: Nem tudom, de írd be a keresőbe, hogy színes forradalom és jó pár friss cikk van. Ez nincs egy napos:

"Amerikai előkészületek egy magyarországi színes forradalom kirobbantására"

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20230216-amerikai-elokeszuletek-a-magyarorszagi-szines-forradalom-kirobbantasara

Madarász Henrik 2023.02.17. 05:33:48

Ezek a mostani utcai antifa támadások tekinthetőek egy főpróbának, ha van esze a Fidesznek keményen lecsap a kommunista söpredékre, mert most jobboldaliakra támadtak, de ha futni hagyják őket ebből lehet egy magyar Majdan, ahol a külföldről importált antifák véres utcai zavargásokat robbanthatnak ki.

GABOR2 2023.02.17. 11:07:29

@Madarász Henrik: Igen, ők is szóbakerültek, de tán nem az Antifa a főszervező, hanem valami másik szervezet.

GABOR2 2023.02.17. 12:30:10

külföldiek is beszélnek róla, bár más a fő téma:

www.youtube.com/watch?v=DZYSBMjcGj4
süti beállítások módosítása