Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Matolcsy munkáságának gyülömcse...

2022. október 14. - GABOR2

Ehhez nem is kell nagyon komment:

"23 éve nem látott szintre ugrott a BUBOR, jöhetnek a 20%-os hitelek"

"Azonnal reagált a bankközi piac Virág Barnabás MNB-alelnök mai bejelentéseire. A hitelek árazásában meghatározó 3, 6 és 12 havi BUBOR egyaránt 16%-ra ugrott pénteken délelőtt a csütörtöki 14% fölötti szintről, ami 1999 óta nem látott csúcsot jelent. A friss fejlemény gyakorlatilag utat nyit a 20% körüli forintkamatok megjelenése és ennek következtében a piaci kamatozású forinthitelek piacának drasztikus visszaesése előtt."

"VÁRHATÓ EZÉRT, HOGY A FORINTALAPÚ VÁLLALATI HITELEK PIACÁT FOGJA LEGINKÁBB VISSZAVETNI A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN A BUBOR RÉGÓTA TARTÓ ÉS MOST FELERŐSÖDŐ EMELKEDÉSE. "

"Az MNB legutóbbi, augusztusi adatai szerint az új szerződésekben itt még 12-13%-os kamatok voltak a jellemzőek, ám ez a következő hónapok év végén és jövő év elején megjelenő statisztikáiban már 20% körül lehet."

A magyar gazdaság feleseges fojtogatása folytatódik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr10017954332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása