Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Nézzünk vissza a koronavírusra...

2022. április 05. - GABOR2

Rengeteg infó záporozik most a koronavírussal kapcsolatba, amik cáfolják a korábbi állításokat. És rengeteg korábbi döntésről derült ki, hogy nagyon hibás volt.

Én most igazából két hírt emelnék ki.

Az egyik, hogy az Amerikai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ nemrég úgy döntött, hogy nem hozza nyilvánosságra az adatokat amiket összejöttek a koronavírussal kapcsolatban, mert "téves következetéseket vonnának le belőle az emberek".

Szóval mostmár van egy rakás igazi, tapasztalati adat, de arról nem hallhat a nyilvánosság.

"CDC withholding COVID data over fears of misinterpretation"

"The CDC has admitted it is withholding large portions of COVID-19 data — including on vaccine boosters — from the public because it fears the information could be misinterpreted."

Plusz ugye vannak ezek a nagyon kínos korábbi videók ahol a szakértők teljesen hamisan nyilatkoztak, de nekünk ugye csak azt szabadott megtudnunk, nehogy "hamis" informácókhoz jussunk.

Nos, ennek az elvileg független szervezetnek a vezetője azt nyilatkozta annó a tv-ben, hogy a vakcinák szuperhatásosak, a beoltott emberek nem hordozzák a vírust és nem lesznek betegek és ezt nemcsak a laboratóriumi eredmények mutatják, hanem a való életből jövő adatok:

https://www.youtube.com/watch?v=vYYxaqIiUqM

Most megkérdezték tőle, hogy... hogy is volt ez.

Mire kb. olyan választ adott, hogy tudták ők, hogy igazából nincs semmi bizonyíték arra, hogy valóban hatásos a vakcina akár a legkisebb mértékben is, de.... figyelem... de... annyira belelkesültek, hogy ez elragadta őket és nem akartak negatívak lenni és azért nyilatkozta ezt ő is. És rájuk kéne hallgatnunk, mint hiteles, független forrás.

https://www.youtube.com/watch?v=8DPS4nBFXBo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3217798063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása