Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A harmadik világháboú szélén Joe Bidennel... + pár egyéb story

2022. április 05. - GABOR2

Joe Biden most több szempontból is nagy bajban van. Ez látszik a "népszerűségén" is ami tovább zuhant:

"Mélyponton Joe Biden népszerűsége"

"Joe Biden amerikai elnök népszerűsége hivatali idejének legalacsonyabb szintjére süllyedt az ukrajnai háború, az amerikai gazdaság, a benzinárak és az infláció kezelése miatt - adta hírül az NBC News amerikai hírtelevízió az általa rendelt legfrissebb közvélemény-kutatás alapján."

Én viszont próbálok most azokra az ügyekre koncentrálni, amik egyre közelebb vihetnek minket akár a harmadik világháborúhoz is... és az egész lehet csak egy bideni, mondhatni, szokásos elszólás.

Ezekből az utóbbi időben olyan sok volt, hogy simán lehet, hogy kihagyok belőlük, mert már nehéz fejben tartani.

De először kezdjük talán azzal, hogy Biden a megválasztásánál még azzal kampányolt, hogy egy elnök szavai számítanak, nem számít, hogy milyen az elnök. Erről egy kis összeállítás:

https://youtu.be/rTFL0m5RT_k?t=11

Szóval számít az elnök szava... miket is mondott.

Hát pl. most hogy Lengyelországban volt, az ottani amerikai csapatoknak azt mondta, hogy majd amikor ott lesznek Ukrajnában látni fogják saját szemükkel... és a Fehér Ház azonnal adott is ki egy "helyesbítést", Biden nem úgy értette, hogy amerikai katonák majd ott lesznek Ukrajnában, hisz az azt jelentené, hogy háborúba lépnek Oroszországgal...

Aztán azt mondta, Lengyelországban, hogy Putyin nem maradhat hatalomban. Erre a Fehér Ház megint azonnal kiadott egy nyilatkozatot, hogy Bident ezt nem úgy értette ám, hanem hogy Oroszországban persze maradhat elnök, csak nem kéne kiterjesztenie a hatalmát... de persze mindenkinek akinek van esze és füle tudja, hogy nem ezt mondta. Viszont muszáj volt korrigálni, hisz megdönteni egy ország elnökét szintén háborús ok lehet.

Aztán megkérdezték tőle, hogy mit reagálna ha Putyin kémiai fegyverekkel támadna Ukrajnában, mire azt válaszolta, hogy akkor ugyanilyen fegyverekkel támadna.. Mire megint jött a Fehér Ház helyesbítése, hogy az USA sohase támadna kémiai fegyverekkel, meg amúgy se tervezi megtámadni Oroszországot.

Aztán még nem tudom mennyi kör volt ezzel, de ugorjunk egy bizonyos média konferenciára ahol tán háromszor cáfolta meg önmagát egymás után.

Először mikor ezeket a riporter sorra végigkérdezte, hogy hogyis is voltak, egyszerűen azt mondta, hogy mindezek a dolgok... amikről amúgy videófelvételek vannak, mindenki láthatta, hallhatta... nem történtek meg. De aztán amikor úgy kérdezték, hogy akkor visszalép-e a korábbi nyilatkozatától... akkor meg azt mondta, hogy dehogy lép vissza, kitart mellette és nem fogadja el, hogy a Fehér Ház cáfolta... hogy aztán megint kijelentse, hogy nem is azt jelentik a szavak amit mondott, amit jelentenek és nevetséges azt hinni, hogy azt... Totál káosz, életveszélyes, azonnal leváltandó...

https://www.youtube.com/watch?v=DI_6X1WW7H8

Volt egy olyan nyilatkozata is, hogy amikor elmondta, hogy igen, jön az élelmiszerhiány... és mindezt halál nyugalommal és zéró terv bejelentéssel, hogy ezt hogyan kéne mérsékelni, megakadályozni... nem, az emberek nyeljék le, meg kell fizetni a háború árát. És mindezt halál nyugalommal, pont mint egy pszichopata, akit nem érdekelnek az emberek szenvedései. Nem lesz elég élelmiszer... szokd meg, ez az új norma.

https://www.youtube.com/watch?v=iBxpwOmAQcw

Aztán más... szánalmas hír.

Nyugaton agyon ajnározzák az ukrán elnököt és azt próbálják elhitetni, hogy a nők nagy kedvence lett... bár elég fura, mert ugye sok éven át "toxic masculinity" szöveg ment, hogy azt üldözni kell, de most hirtelen az ukrán elnök kedvéért ezt elfejtik.

És Marcon francia elnök elkezdett úgy öltözni mint ő, mert pszichológusok szerint az emberek tudat alatt őt is ilyen férfi állatnak fogják gondolni emiatt... hisz olyan mint Zelensky:

"French president, dressed in dark hoodie and jeans, takes fashion cues from Zelenskyy"

Amúgy nekünk is van keménylegényünk, aki ugyanúgy öltözött; az egyik "független, civil", baloldali valaki aki korábban az utcán kapott lapokat, de már nem is emékszem a nevére és nem találom az előzményekben se a cikket és a képet amin rajta van...

De ha a neve sincs meg talán nem is olyan fontos.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2717798091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mia and Me 2022.04.05. 22:07:57

Rtlen most megy a sorozat ahol szibeszböl lesz elnök. Szatíra. Egyebkent vicces, maradt volna az.
Joe meg szerintem szenilis, nem hiszem hogy mindig magánál van.

GABOR2 2022.04.05. 22:22:42

@Mia and Me: Vigyázz a nőket képes hipnotizálni és ha meglátsz egy hasonló pasit olyan zsekiben nem bírsz majd magaddal... Egyébként tán egy pszichopata ügynök, aki bármennyi ukránt beáldozna. Ha lenne tv-m belenéznék...

Mia and Me 2022.04.05. 23:12:21

@GABOR2: Gondolom, én már csak olyan vagyok hogy ha látok egy olyan dddzsekit .. :D
Nem az esetem, a világnak szóló fellépésein meg mindig ugyanabban a pólóban és dzsekiben :) van, már a tévén keresztül érzem a szagát :D (vagy van egy szekrénynyi ugynaolyan ruhája.)

GABOR2 2022.04.05. 23:28:55

@Mia and Me: Na majd ha még egész nyáron rajta lesz... a világ összes nője érezni fogja.
süti beállítások módosítása