Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Légyszíves ezt a hírt ignoráld és intézz majdnem mindent okostelefonnal...

2022. március 12. - GABOR2

Upsz egy kis incidens:

"Elismerte a Samsung: Tényleg ellopták tőle a Galaxy telefonok forráskódját"

Ugye milyen jó ötlet internetről elérhetővé tenni a legnagyobb üzeleti titkainkat, ugyan mi baj lehet belőle...

"A Samsung hétfőn hivatalosan is megerősítette a PC Fórum által már korábban megírt hírt, ami szerint hackerek sikeresen behatoltak a cég hálózatára, ahonan érzékeny adatokat loptak el. Utóbbi között volt többek között a cég Galaxy telefonjait működtető több kulcsfontosságú szoftver forráskódja is, aminek rossz kezekbe kerülése komoly biztonsági fenyegetést jelenthet majd a szóban forgó készülékek tulajdonosai számára."

Végülis minek tanulnánk a korábbi kismillió esetből.

Most pedig nagyon figyelj... csinálj úgy mintha az ilyen hírek nem is lennének és intézd a pénzügyeidet okostelefonnal:

"Minden második ügyfél szerint bankban ügyet intézni ma már olyan, mint postán feladni a sárga csekket. Ha bármilyen ügyet el tudnának intézni okostelefonon vagy laptopjukon keresztül, többé be sem tennék a lábukat a bankba – mutat rá a Comnica és az NRC országos online lakossági kutatása."

Azt mondjuk hozzátenném, hogy minden más, igazából független felmérés nem ezt mutatja és írtam már erről a blogomon többször is. Nem is az a lényeg, hogy mit gondolnak az emberek, hanem hogy mit akarnak lenyomni a torkodon a "nagyok".

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3017778666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása