Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Bidenék és koronavírus

2021. november 10. - GABOR2

Biden népszerűsége tovább zuhan és bizony a szélsőséges csoportok között is. Merthogy megint ki nem fog kapni semmit? Hát a progresszívek... Megint az van, hogy oké, valami jelképes hülyeség jöhet, deha pénzről van szó... hát azt nem kapnak.

Itt van az új csomagja Bidennek, amiből hát... saaajnos, pedig az elnök úgy szerette volna, nem lesz benne semmi "szociális cucc" amit a progresszívek szerettek volna:

"Az alsóház megszavazta Biden 1200 milliárd dolláros infrastruktúrafejlesztési csomagját"

És ez is olyan, ha az elvileg progresszív képviselők akarták volna, megakadályozhatták volna; csinálhatták volna azt, hogy vagy lesz szociális csomag, vagy nem lesz semmi... de megint úgy tűnik elárulták a szavazóbázisukat.

"Joe Biden elnök akkor még 3500 milliárd dollárosra becsült szociális csomagjáról. Utóbbi családi, oktatási, egészségügyi és klímavédelmi intézkedéseket tartalmaz.

Azonban a szociális csomag tervezetével nem csak a republikánusok, hanem a centrista demokraták sem értettek egyet. A múlt hónapban Joe Manchin, Nyugat-Virginia, valamint Kyrsten Sinema, Arizona demokrata szenátora is jelezte, hogy sokallja a 3500 milliárd dolláros kiadást."

"A mérsékelt demokraták nyomásának engedve október végén egy kompromisszumos, felére csökkentett, 1750 milliárd dolláros szociális csomagot terjesztett a kongresszus elé a kormány. Ezek után remélték, hogy pénteken sikerül szavazni a képviselőházban a két csomagról, de centristák kijelentették, nem szavaznak addig a szociális tervezetről, amíg nem látják a kongresszus költségvetési hivatalának teljes elemzését a törvényjavaslatról. Így végül csak az infrastruktúrafejlesztési törvény ment át, 228-206 arányban."

Szóval elosztották kettővel azt amit a progresszívek akarnak, különválasztották egyéb dolgoktól, megszavazták a progresszív képviselők amit mindenki akar, ezzel a zsarolási potenciájukat nullázták, és egy töredékére kiherélt szociális csomagról is lesz majd szavazás, amit több Demokrata jelezte, hogy nem akar megszavazni...

Aztán ami nagy dolog volt még arrafele... a Demoraták elveszítették Virginia államot, ami mostmár Republikánus lett. Pedig ez az állam szinte mindig Demokrata vezetésű volt sok sok éven át.

Az egyik fő ok tán, hogy a szülők tömegesen lázadnak az ellen amit az iskolákban tanítanak a gyerekeiknek; állítólag tömegesen jönnek haza a gyerekek azzal, hogy azt tanítják, hogyha fehérek, akkor menthetetlenül gonoszak is és ettől kiakadtak a szülők, de az iskolák se hajlandóak meghátrálni és levenni az oktatási anyagok közül ezt... tehát a megoldás: ki kell őket szavazni a hatalomból.

"Virginia visszanyerve: lázadva győz az amerikai jobboldal"

Meg persze a gazdaság is sz@rban van, hatalmas infláció, emelkedő üzemanyag árak... amikkel nem akarnak tenni semmit, sőt az új energiaügyi miniszter beleröhögött a nézők arcába amikor kérdezték az ügyről. Egyre több az üres polc is USA szerte.

Aztán...

tavaly volt ez a "Defunding the Police" örület, vagyis hogy a rendőrség ne kapjon pénzt ezután, hanem legyen valami más helyettük. Nos, keményen ellenálltak a valóságnak sok hónapon át a Demokrata szavazók, de most jutott el a dolog addig, hogy még a Demokraták uralta helyen is tömegesen megfordult a dolog és olyanok nyertek akik a rendőrséget inkább még jobban akarják finanszírozni... kivéve egy helyet.

Még a CNN honlapján is megjelenhetett mostmár egy cikk miszerint, felfogták, hogy hatalmas hiba volt a rendőrség finanszírozását megszüntetni:

"Even Democrats are now admitting 'Defund the Police' was a massive mistake"

Állítólag tömegesen fogják elveszítetni a progresszívek a hatalmi poziciójukat, mert ők totál egybeforrtak azzal, hogy szüntessék be a rendőrséget, de az embereknek mostmár totál elege van ebből.

"Battenfeld: Voters across the nation rejecting ‘defund the police’ candidates, but not in Boston"

Aztán... nemcsak ebben változnak tán még a kemény Demokrata szavazók... kiderült, hogy még Kaliforniában is, ami teli van progresszív önmutogatóval, nem akarják az emberek a harmadik oltást közel se annyian mint számítottak rá, hogy legalább majd ők elmennek. Ez a cikk szerint riasztó jel kell, hogy legyen.

"Far fewer Californians getting COVID-19 booster shots than expected, bringing new alarms"

Aztán az történt, hogy a Demokrata kormányzó erre úgy döntött, hogy nyilvánosan elmegy beoltatni magát a harmadik oltással. Ennek több mint két hete, azóta nincs nyilvánosság előtt. Állítólag családi problémák miatt, de nincs semmi normális magyarázat, sőt felesége tartott helyette sajtótájékoztatót, ami fura, mert akkor mégis milyen családi probléma lehet ez. Több nem annyira hiteles forrásból az jön, hogy igazából a kormányzó az oltás után nagyon-nagyon sz@rul lett, de nincs megerősített hír, mindenesetre nem lehett őt látni hetek óta, amióta beoltották.

"Gov. Newsom remains out of public sight to deal with family obligations"

"Gov. Gavin Newsom's last public appearance was Oct. 27, when he received a coronavirus booster shot."

Ettől persze az oltási hajlandóság csak tovább zuhan.

Aztán a kötelező oltás ellen egyre jobban lázadnak:

"Perrel lázadnak az oltási kötelezettséget előíró elnöki rendeletre az amerikai tagállamok"

És végül a bíróság le is állította a dolgot:

"Mégsem lesz kötelező oltás Amerikában? Blokkolta Biden tervét a bíróság"

Viszont a Fehér Ház igencsak megszegve a check and balance oly szeretett követelményét, kiadott egy üzenet, hogy ettől függetlenül a cégek folytassák az oltást:

"White House tells businesses to proceed with vaccine mandate despite court-ordered pause"

Nálunk itthon a kormány meg már millió számban adja ingyen oda másoknak a jó drágán vásárolt vakcinákat:

"Szijjártó Péter bejelentette: 1,1 millió vakcinát adományoz Magyarország két afrikai országnak"

Inkább mint hogy beadják erőszakkal; Orbán is mondta, hogy tudja, hogy a magyarok nem fogadnák el a kötelező oltást ha a kormány simán kötelezővé tenné, úgyhogy inkább a cégek nyagassák vele az embereket, de a cégek nagy többsége egyenlőre ezt nem akarja.

De már jönnek nagy számban a rémhír cikkek, úgyhogy valószínű lesz ez rosszabb is.

Amúgy másik sokk volt, hogy pár hét, vagy akár hónap késéssel a mainstream is elárulta, hogy a vakcinák nem annyira hatékonyak ám, kis idő eltellik és alig ér valamit:

"Friss amerikai adatok érkeztek arról, hogy csökken idővel a koronavírus-vakcinák hatékonysága"

"Csökken a vakcinák hatékonysága egy új tanulmány szerint"

Azért, hogyha valaki nem fogná fel miről van szó, az egyik címben is megírták a lényeget:

"Itt a sokkoló hír: akit több mint fél éve oltottak be, az gyakorlatilag oltatlan"

Tehát nem is annyira hatékony ez... Mi lehet a megoldás?

"Micsoda?! Jöhet a negyedik koronavírus-oltás is?"

Ez utóbbi cikkben az tetszik, hogy az orvos illető elárulja, hogy amit mondanak adatokat mint igazságokat a propaganda hírekben, igazából nem kell komolyan venni, azt csak úgy mondják, nincs statisztika róla, senki se tudja mi az igazság, csak úgy mondják:

"Arra a felvetésre, hogy a kormány közlése szerint a beoltottak kevesebb mint 1%-a betegszik meg, Rusvai Miklós úgy reagált, hogy ezt nem lehet ellenőrizni, ugyanis hivatalos statisztika ugyanis erről nincs, informális nyilatkozatok vannak csak, de sem a megbetegedettek, sem a lélegeztetettek, sem a halottak oltottsági státuszáról nincsen hozzáférhető adat."

Úgyhogy nem szabad megnyugodni, update-elni kell a célokat, mostmár három oltás minimum:

"Franciaországban a 65 felettiek csak a harmadik oltás után kapnak védettségi igazolást"

"Koronavírus: Nem lélegezhetnek fel az oltottak sem"

Aztán talán nemcsakhogy nem annyira hatékonyak a vakcinák... talán nem is igazán biztonságosak se... mostmár a mainstream szerint is... most hogy sok-sok millió ember már be van oltva:

"Figyelmeztetés jött Németországból: 30 év alattiakat csak Pfizerrel oltanak"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr516751914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.11.12. 16:34:52

@Mme.Brioche: Amúgy pont aznap, hogy írtam a cikket visszatért... Ha jól vettem ki, egy újságíró kérdezhette csak, kérdésekre nem válaszolt; kommentekben írtak, hogy elég sz@rul nézett ki, nade az indok... az indok amiért nem ment klimaszeanszra még virtuálisan se és amiért még csak rá se nézhetett senki két hétig... együtt akart haloweenezni a gyerekével, vagy valami ilyesmi... Fáradt voltam már. Igazából az a lényeg, hogy olvasgatva a többi ember kommentjét, nem volt ember aki elhiggye ezt neki.
süti beállítások módosítása