Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Musk újabb nyakörve ( ezúttal SpaceX )

2021. április 01. - GABOR2

Vajon egy olyan ember űr cége megbízható, akinek autós cége simán kiad életveszélyes autókat önvezetőnek marketingezve azokat?

Természetesen nem, a fura inkább az, hogy most miért kezdte érdekelni ez a felügyeleteket, amikor a bajok nem most kezdődtek?

Vannak viszont akik azt gondolják, hogy oké, hogy hétköznapi emberek élete nem számít Musknak, mert ez a... "fejlődésről szól", de a SpaceX az más... az egy igazi nemes projekt. Nos, ha te is így gondolod... írd be az oldalamon a keresőbe: SpaceX.

De itt az újabb eset, ami után viszont nem néznek félre megint a felügyeletek:

"Az FAA ellenőre nélkül többé semmit nem lőhet fel a SpaceX"

Musk megint azt hitte, hogy mivel ő Musk ezért tojhat a szabályokra... most viszont valamiért tényleg lesznek következmények.

"Az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) a héten arról döntött, hogy a SpaceX Boca Chica kilövőállomásáról többé semmi nem indítható el, kizárólag akkor, ha az FAA biztonsági ellenőre a helyszínen van."

 "a SpaceX megszegte a licenckövetelményeket."

"A SpaceX kilövései kapcsán vizsgálatot indított az amerikai képviselőház közlekedési bizottsága is."

A Tesláról egyébként meg nemrég nemcsak az derült ki, hogy mekkora kamu, hanem ezt be is ismerték Muskék.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7716488016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása