Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánlás: Ideje lenne váltani... ( Linux Win10 helyett )

2020. december 19. - GABOR2

A Win10 egy bughalladék ami mindenféle adatot begyűjt rólad és egy orosz rulett letölteni a hozzá a legújabb frissítéseket + a "fejlesztései" leginkább arról szólnak, hogy átrendeznek mindent és tanulhatod előlről az egészet mi hol van a menükben... talán inkább ehelyett a szenvedés helyet néz körül máshol:

https://pcforum.hu/hirek/22934/gyorsabban-futhatnak-majd-a-windows-ra-irt-programok-a-linux-alatt

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3216351232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéki béla 2020.12.20. 11:25:45

Azért több, mint ciki e tekintetben a pcforumra hivatkozni, aminek a gazdái (elsősorban a Sting nickű :D) a linux és az open source ősellenségei...
Vagy ez változott az elmúlt tíz évben?

GABOR2 2020.12.20. 14:15:55

@kéki béla: Azt nem állítanám, hogy szereti már a Linuxot, de a Win8-tól kezdődően képes volt meglátni, hogy a Windows elindult egy nagyon gáz irányba és rengeteg Windows kritikus fordulata van a cikkeiben... Meglehetősen szorosan követi a Windows beégéseit.

kéki béla 2020.12.22. 01:15:16

@GABOR2: sajnos rég volt, pontos konkrétumokra nem emlékszem, de volt pár ordas nagy hazugsága linuxos témákban néhány éve. Sok éve ezért hagytam a fenébe, mert bármi faszságot írt, kritizálókat azonnal kitiltotta a szemétdombjáról. Több év kihagyás után egy ilyen linuxokat érintő hazugság miatt mentem vissza és hát... Akkor úgy láttam, semmi sem változott. :D
Nem mondom, hogy nincs lejjebb, elég ránézni a pcworld.hu-ra, de azért... :((

GABOR2 2020.12.22. 17:14:42

@kéki béla: Tudom miről beszélsz, de ő szereti intellektuális stílusban lekicsinyelni a kritikusokat és az elején próbálta is védeni a Windowst... de végül a végtelen számú nagyon gáz lépések és beégések után elengedte a dolgot és mostmár ő is símán kritizálja a Windowst, Microsoftot... ettől persze még nem szereti a nyílt forrást kódot, azokról is megírja, ha mondjuk van valami súlyos sebezhetősége és persze a tanulság is mindig ott van, hogy hiába nyílt, mégis feltörik ezt is.
süti beállítások módosítása