Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Valahogy nem érzem rózsásnak a kiberbiztonsági ipar jövőjét ettől se...

2020. október 13. - GABOR2

Igazából az egész kiberbiztonsági iparnak azzal kell együttélnie, hogy eddig bármit is talált ki... az ellen oldal tudott jobbat... és ez annyira így van, hogy még maga az kibervédelmi ipar se áltat már nagyon igazán sokkal, se mára nézve, de még a jövőre nézve se, sőt. És egyszer talán eljön a nap, amikor majd a nagyközönség is végre úgy csinál majd, hogy ezt észrevette és csinál végre valami értelmes lépést az ügyben... aznap sokan fognak meghalni valószínű. Addig viszont sok pénzt keresnek még a "megoldásaikkal" a kiberbiztonsági szakemberek akik... igazából nem tudnak megvédeni.

Viszont lehetne legalább törekednie a kiberbiztonsági iparnak, bár igazából mindegy... és lehet, hogy igazából erre gondoltak a kibervédelmisek is amikor... hihetetlen, hogy ezt is megértük, szóval amikor... művészek között toborozna magának új munkatársakat...

Sőt a képen, természetesen az illető még valami kisebbségi is; ez a másik "jó" irány, nem az számít majd, hogy jó vagy-e a melózhoz, hanem csak a bőrszíned legyen "megfelelő", vagyis ne fehér... és igazából sárga se.

Nem számít a tehetséged, a hackerek úgyis áttörnek, akkor már inkább legyen valami kisebbségi aki készít majd valamit védelem név alatt, jó pénzért. Na azért ennél több kéne ehhez is.

"A kulturális államtitkár is elhatárolódott a brit kormány kampányától, melyben azt üzenték, hogy a művészeket is várja az IT-szektor"

"A kultúráért felelős brit államtitkár, Oliver Dowden is elhatárolódott attól a kormányzati kampánytól, melyben arról győzködik a művészeti szférában dolgozó embereket, hogy képezzék át magukat valami mássá, mondjuk kiberbiztonsági szakértővé."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1816238432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandiras2 2020.10.14. 05:27:03

Sok doktorandusz a fine arts diplomájával...
Learn to code.
süti beállítások módosítása