Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 37

2020. október 13. - GABOR2

Úgy tűnik, hogy ez az egész "a kisebbségiek Trump ellen vannak" kezd összeomlani teljesen, meg úgy egyáltalán egy csomó más progresszív narratíva. Ez annyira így van, hogy a nagyon fura "definiciók" már akár egy cikken belül lebuktatják, hogy mennyire hazug az ideológia amit annyira nyomatnának és hiába omlik össze újra és újra, ők úgy csinálnak, mintha ezt nem vennék észre, vagy... kitalálnak az adott szónak egy új definiciót. Az ilyen összevisszaság miatt lehet például az, hogy ugyanazon csoport ugyanazon tettet elkövető tagjait ma már simán bőrszín szerint sorolják be balra vagy jobbra. Ha fekete az illető akkor balos, ha fehér... akkor jobb. Ha ugyanazt a tettet kiderül, hogy balos követte el akkor jogos volt, de egy órával előtte még amikor azt hitték, hogy jobboldali, fehér követte el, akkor belföldi terrorizmus.

Most is itt van ez a fura denveri kivégzés. Ez az ügy még folyamatban van, sokak szerint ez megint egy megrendezett eset, mert mindenről van normális felvétel, szinte már laboratoriumi tökéletesség szintjén, kivéve magát a tettet.

Először az volt, hogy egy fehér férfi kivégzet egy "Black Gun Matter-es" illetőt és ennek megfelelően ment a story. De aztán kiderült, hogy akit kivégeztek a rendőrség mellett tüntetett, sőt Trumpra szavazott volna és aki lőtt bár fehér, de erősen balos, vagy volt nemrég, van tán ilyen antirasszista tetoválása is. Tehát... a mainstream sajtó azonnal elkezdte védeni. Maga a tett tán annyi volt, hogy összeszólakoztak, a tüntető lefújta paprikaszprével, erre a progresszív úr egy sima fejlövéssel kivégezte. Úgyhogy az új narratíva szerint ez jogos önvédelem volt.

És jönnek elő a fura dolgok. Azt állították, hogy az illető egy biztonsági őr, akit azért alkalmaztak ott, hogy védje az egyik sajtó csapatot tán, de aztán kiderült, hogy nem végezhetne ilyen munkát, illegálisan alkalmazták. Erre a sajtó nekiállt annak, hogy ebből is látszik, hogy ez nem "baloldali ügy", mert mint alkalmazott "intézkedett" nem mint balos. Aztán kiderült az is, hogy az egész tüntetést biztosító csapat ilyen jobboldalt gyűlölő csoport... de még folymatban van ez az ügy. Vannak akik szerint több minden miatt is megrendezett ügy, pl. biztonsági őrök nem szoktak ilyen, módosítható katonai pisztolyt használni, meg ugye mint mondtam, mindenről van tiszta kép kivéve magát a lövést...

Viszont a mosdatásnak van egy könyvbe illő esete is.

Nemrég az FBI megakadályozta, hogy elrabolják Michigan demokrata kormányzóját. Az első hírek és az FBI szerint ez egy szélső-jobbos csapat volt.

"Armed right-wing militia hatched a plot to kidnap the governor of Michigan and violently overthrow the state government, the FBI says"

Szóval szépen jöttek a rettenettel teli cikkek, hogy szélső jobbosok micsoda gonoszságot akartak művelni, de aztán sz@r került a tortába... Kiderült, hogy az egyik balos, anarchista és anti-Trumper. Sőt kiderült tán hogy egy másikuk BLM támogató... Upszi...

Upszi, upszi, upszi... Mit lehet tenni most akkor? Azt mondjuk, hogy ez továbbra is rettenetes tett és... balosok követték el részben? Na azt már nem, íme a "megoldás":

"Michigan sheriff says plot to kidnap Governor Whitmer might have been LEGAL and simply a citizen's arrest - as he calls twins charged over it 'nice people' and reveals he shared a stage with them at anti-lockdown rally"

A megoldás tehát: Tulajdonképpen amit tettek az... "LEGÁLIS", csak "POLGÁRI LETARTÓZTATÁS". És még azt is megengedik, hogy tulajdonképpen a demokrata kormányzóval sokan elégedetlenek, úgyhogy ez simán lehet jogos akár.

"'Because a lot of people are angry with the governor, and they want her arrested. So are they trying to arrest or was it a kidnap attempt? Because you can still in Michigan if it's a felony, make a felony arrest,' Leaf said. "

Besz@rás micsoda fordulat miután kiderült, hogy balosok vannak az emberrablók között... Akkor legális, oké.

Amúgy meg megint bajba kerültek a "szokásos" narratíva szószólói, mert igazából ez tán egy olyan csoport, amiben van jobbos is, balos is, BLM-es is és kb. csak annyiban értenek egyet, hogy le kell rombolni ezt a rendszert és ezért együtt dolgoznak.

"Report: Far-left paper buried info about anti-Trump, Pro-BLM anarchists with plot to kill police, kidnap governor"

És az ezzel az esettel foglalkozó cikkek között van, hogy azt, hogy ki balos, vagy jobbos csak a bőrszín alapján osszák ki... pedig ugyanaz a csoport.

De káosz máshol is van.

Volt most egy hatalmas kubai és latin-os karaván, tüntetés... Trump mellett:

"Thousands of Cubans and 'Latinos for Trump' hold a massive anti-communist caravan in Miami to 'liberate the US from socialist ideology' - as NBC poll finds Florida's Hispanic community is split between the two nominees"

És akkor ezt is meg kell magyarázni hisz a sima fajkártya már nem olyan erős és valami olyan magyarázatot hallottam, hogy a "fehérséget" többé nem úgy kell érteni, hogy az egy bőrszín, hanem egy... koncepció és ennek megfelelően ezek a kisebbségiek... fehérek. Vagyis megintcsak ... újradefiniálnak szavakat.

"Whiteness is a dangerous concept. It is not about skin color. It is not even about race. It is about the willful blindness used to justify white supremacy."

Aztán beszéljünk kicsit a választásokról és a tv vitáról...

Természetesen azzal jöttek elő, hogy Biden nyert... először.

De aztán kiderült, hogy az amerikai kisebbségiek szerint Trump és Biden bizony egyátalán nem nyert.

És rögtön előjött, hogy akkor ne legyen több tv vita a Demokraták részéről... ami fura, hogyha... "ők nyertek".

Olvasd ezt az abszurd címet:

"Az amerikai lapok annyira csalódtak a mai vitában, hogy a következő alkalmak törlését kéri"

"Az amerikai média szerdán egyöntetűen negatívan ítélte meg Donald Trump elnök és Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje kedden az ohiói Clevelandben tartott első elnökjelölti vitáját. Mint arról beszámoltunk, a vitát személyeskedés, kölcsönös sértegetések jellemezték, a felek egyáltalán nem tisztelték a műfaj hagyományait."

 "Az MSNBC televízióban szerdán még azt is felvetették, hogy Joe Bidennek, a demokraták elnökjelöltjének nem is kellene részt vennie a következő két - október 15-én és október 22-én tartandó - elnökjelölti vitán"

Aztán persze nemcsak a lapok kérték ezt.

Biztos azért akarják, hogy ne vegyen részt rajta Biden, mert annyira szuperül szerepelt...

Én egyébként néztem baloldali kommentárokat is a tv vitáról és igazából szélső és nem szélső balos is olyanokat mondogatott, hogy... végre valaki felteszi az igazi kérdéseket Bidennek... amikor Trump "belekiabált". ( Egyébként igaz, de Biden kezdte.)

A válaszokkal meg a balosok is csalódottak, vagy legalábbis azt megállípíthatták, hogy vagy nekik, vagy másoknak hazudik Biden.

Aztán a tv vita körül nagyon fura dolgok derültek ki. Úgy minthogy, a második vita moderátora... Biden csapatába kezdett annó karriert építeni... tulajdonképpen neki köszönheti, hogy eljuthatott oda, hogy moderátor lehessen:

"Trump campaign calls out second debate moderator who interned for Biden, worked for Ted Kennedy"

Azért nem semmi, hogy mennyire nem adnak a semlegesség látszatára is.

Aztán kiderült, hogy az első vita moderátora a vita közben egy híres anti-Trump-pertőr kért tanácsot, hogy mit kezdjen Trumppal a vita közben.

És ezen felül... a harmadik vita moderátora ezután felfüggesztette a közösségi média fiókját... sokakat érdekel... vajon mit találnának ott a kutakodók... bizonyítékokat, hogy annyira nem is semleges az illető?

Na, de aztán kitalálták azt, hogy Trump ne lehessen bent a stúdióban, hanem csak "virtuálisan" legyen jelen, de ebbe nem egyezett bele és így második vita nem lesz.... vagyhát lesz, de a harmadik helyén... elvileg... addig még sok mindent kitalálhatnak, hogy mégse legyen.

"Commission cancels second debate between Trump and Biden"

Egyébként meg, hogy egy balos nézőjét a vitának, ha nem is szószerint idézem, de azt mondta, hogy Biden mindent megerősített azzal kapcsolatban, hogy miért ne szavazzon rá. ( Biden azon lépése pl. biztos nem tetszett a szélsőbalnak, hogy miután elmondta, hogy a Green New Deal az egy nagyszerű koncepció, ami önmagát finanszírozza, a direkt kérdésre, hogy akkor ő ezt támogatja azt mondta, hogy... nem.)

És még annyit, hogy maga a vitát nagyon kevesen nézték ahhoz képest amit vártak:

"Presidential Debate Opener Drops Sharply From 2016’s Record High In Early Numbers; ABC Tops Nets In First Trump-Biden Showdown""

Aztán a választások... fura, dolgok vannak. Pl. van olyan, hogy egy ország a felmérés szerint nagyon Bidenre fog majd szavazni, de közben meg... sokkal több Republikánus regisztált szavazni mint Demokrata... sokan felteszik a kérdést... ezt most hogy.

Meg kiderülnek "pici" bakik. Pl. hogy az NBC a bizonytalan választók csoportját mind hozzácsapta a Bidenre szavazókhoz:

"‘Undecided’ voters at NBC town hall were reportedly Joe Biden supporters"

Azzal kapcsolatban, hogy mi várható majd a szavazáson... Vannak akik azt nézik, hogy a pénz mire fogad, hogy ki nyer és ebből az jön le, hogy a gazdagok szerint Trump fog nyerni.

Viszont a gazdagok alighanem nem éppen békés időszakot látnak maguk előtt, ugyanis most tömegesen várásolnak maguknak... elzárt szigeteket, amik alkalmasak arra, hogy életbenmaradjanak rajta az emberek. Az ezzel foglalkozó üzeletemberek egyenesen... nem bírják már annyira felpörgött hírtelen ez a business:

"The Island Brokers Are Overwhelmed"

Szóval miközben arra várnak, hogy az USA-ban talán egy polgárháború is kitör ( amit persze, majd gazdag egyének finanszíroznak és indítattnak el ), ők jól el lesznek addig egy trópusi szigeten. Ez a tervük legalábbis... mindenki szenvedjen, csak az igazi kirobbantók ne.

Egyébként meg is jelent egy kutatás, hogy az amerikaik egyre inkább jogosnak érzik majd, hogy erőszakkal éljenek, ha nem az ő jelöltjük nyer a választáson. A baloldaliak eddig is úgy voltak vele, de a jobboldalon is mostmár erősödik ez a hozzáállás:

"Americans Are Becoming More Open to Post-Election Violence"

A baloldal egészen messzire elmegy... mondjuk ez náluk klasszikus, de mégis új, mert olyan mintha annó, Moszkva ellen kérték volna...

Szóval lejött egy baloldali írás arról, hogyha veszítenek, akkor... nemzetközi erőszakos beavatkozásra lesz szüksége az USA-nak.

Felmerülhet az, hogy jó, ilyet írnak egy sz@r kis balos lapban, kit érdekel... Nos, a New York Times írta meg ezt:

"America May Need International Intervention"

Amerika, ami arra büszke, hogy ledobta a láncait, hogy ne mások mondják meg neki, hogy hogyan igazgassa magát eljutna oda, hogy az egyik fél szerint, ha a választáson nem ők nyernek, akkor szállják meg őket és a külföld nevezze ki a vezetőjét... Igen, valahogy ebből is érződik, hogy a baloldal nem hazaszerető.

Aztán... ugye Trump koronavírusos lett és... méghogy a baloldal nem összeesküvés elméletes nagyműhely...

Volt minden, bár nagy része a Twitteren folyt. Trump igazából nem koronavírusos, csak megjátsza, aztán Trump igazából a halálán van csak megjátsza, hogy jól van, aztán ennek a két elméletnek az összekötése; a baloldali újságíró aki interjút csinált vele igazából össszejátszik az összeesküvésben és Trump jól van/ halálán van. Trump kijött a kórházból ezzel mindenkit bajba sodorva, de egyébként meg csak megjátszotta az egész betegséget... Volt minden és azok keveréke és simán mehetett az egész... pedig elméletileg a közösségi média nem szereti az összeesküvés elméleteket. De most simán mehetett az, hogy amit pl. Trump orvosai mondanak az hazugság és igazából Trump halálán van/ csak megjátsza.

Aztán Trump kijött pár nap után a kórházból, írt egy bejegyzést róla, hogy nem kéne, hogy a koronavírus annyira befolyásolja az emberek életét és hozott fel statisztikákat... ezt letiltta már a közösségi média.

A koronavírusról csak rossz hírek jelenhetnek meg közösségi médiában és nem örülnek, hogy Trump ilyen simán megúszta.

Trump egyébként az idősek számára ingyenessé teszi a kezelést amit kapott.

Aztán egyéb apróságok...

Újra lesznek rendőrsorozatok, eddig tartott a rendőrség kitiltása a szórakoztatóiparból:

"‘Cops’ Back In Production On New Episodes Following Cancellation" 

Aztán az NBA-ről is jöttek a hírek... újabb rekord alacsony nézettséget "ért el":

"NBA FINALS RATINGS SINK TO ALL-TIME LOWS"

De ez csak azért volt, hogy picit később még mélyebbre süllyedjen... -70% a nézettségben:

"NBA ratings sink nearly 70% for Game 6 of the finals, pulling in just over 6M viewers"

És ez tán megtette hatását, ugyanis Adam Silver, aki jelenleg az NBA feje, elárulta egy interjúban, hogy igen... igazából tudják, hogy ez azért történt, mert nyomatják az SJW propagandát és úgy gondolja, hogy... jövőre már nem teszik... az emberkek már úgyis tudják kik oldalán állnak... nem, nem jövőre szerinte ilyen már nem lesz, inkább csak sima kosárlabda.

Vicces, ahogy a riporter nő szerint az üzenet amit közvetítenek nem "univerzálisan népszerű":

https://youtu.be/R4PbOVFw4l8?t=146

Aztán... a zsidók csináltak egy nyilvános égetést New Yorkban... elégették a szájmaszkjukat. És börtönbe is kerültek, meg kaptak pénzbüntetést:

https://www.youtube.com/watch?v=EkSFFmIaTbI

Aztán jött ki olyan felmérés, hogy a demokraták sokkal jobban fognak félni attól, hogy koronavírus alatt szavazzanak és hát a hollywoodi celebek indítottak egy kampányt, hogy mégis tegyék meg. Vajon, hogyan tudnák a mindent jobban tudó celebek felhívni az emberek figyelmét a szavazásra... Hát úgy, hogy ruha nélkül kérik ennek a nagyon fontos tettnek megtételét. Persze ez visszaütött és inkább nem normálisaknak gondolják sokan őket:

"Celebrities go nude for PSA on naked ballots"

https://www.youtube.com/watch?v=SXUTpf_nweg&feature=emb_logo

Azért nyugi, mert át is vernek, mert kitakarják amit ki kell.

És végül van egy nagyon-nagyon fontos "szivárgás" a szíriai háború propaganda hátteréről, de ez annyira fontos, hogy egy külön szám kell neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8516237772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2020.10.15. 14:45:50

> Aztán... a zsidók csináltak egy nyilvános égetést New Yorkban... elégették a szájmaszkjukat. És börtönbe is kerültek, meg kaptak pénzbüntetést:

Az hol derül ki, hogy börtönbe kerültek?

Egyébként ezt a performanszot a normális életért csapattal is meg kellett volna csinálni, jó buli lett volna :-)

> Azért nyugi, mert át is vernek, mert kitakarják amit ki kell.

Akkor meg se nézem, minek ha még csöcs sincs benne? :-)
süti beállítások módosítása