Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 35

2020. szeptember 16. - GABOR2

Ez egy érdekes rész lesz, mert nagy változások történtek a progresszív oldalon. Olyanok, hogy azokért a nézetekért amit ma vallanak, mondjuk két éve még akasztottak volna. Mondjuk ez a progresszív oldalon nem nagy dolog, szinte rutin. Gyurcsány Ferenc is csinált olyat, hogy mondott valamit amire azt mondta, hogy akkor úgy gondolta aztán kilépett a szobából és már máshogy és erről nem szólt... Vagy egyszerűen csak simán kijelentik, hogy "megváltozott a helyzet" és ennyi. Vagy pl. most oké, hogy hősökké nyilvánítanak olyanokat akik rendőrökre támadnak, miközben a rendőröket mondjuk azért hívták ki, mert az új "hős" rátámadt egy nőre. Mostmár lehetnek hősök akik nőkre támadnak, elnök is lehet akár... de a szobrait azoknak akik csak egy rossz szót szóltak le kell dönteni... Ezek a változások amiket most mutatnék viszont azért fontosak, mert most olyan dolgok változnak amik tán évtizedekig tartották magukat.

Az egyik legfontosabb változás az, hogy a progresszívek tulajdonképpen belátták, hogy a "náciknak igazuk volt" és többé nem hisznek abban, hogy az emberek egyenlők olyan értelemben, hogyha egyenlő esélyt kapnak akkor ugyanolyan jól fognak teljesíteni. És a választó ebben a tekintetben a ... bőrszín. Persze még hivatkoznak az eltérő körülmények igazságtalanságára, de már nem hisznek benne.

Sorra jelentek meg szövegek arról, hogy olyan dolog mint hogy "képesség a jutalom elhalasztására a nagyobb jó érdekében" pl. "fehérség", fehérség az idő létezésében való hit, fehérség, a logikus gondolkozás.

Aztán már arról beszélnek, hogy csak akkor lesznek szabadok, ha mindettől megszabadulnak. Ez persze a fejlett civilizáció végét is jelentené.

Hogyan reagálnak erre az új felismerésre a progresszívek? Egyrészről ők jó rasszisták, és segíteni akarnak, mert nem tudnak magukon segíteni a kisebbségiek. Ezt mondani pl. korábban durván elitélendő volt, mostmár mehet.

Aztán természetesen vannak akik mindenáron egyenlőséget akarnak és ez úgy mehet, hogy le kell rombolni pl. amerikát teljesen.

És bizony vannak sokan akik szegregációt akarnak és megkülönböztetést. A diszkrimináció mostmár tud "jó" lenni.

Vannak olyan változások is, amit nagyon nehéz követni, pl. mostmár azzal védekezni, hogy nem vagy rassszita, mert vannak fekete barátaid, a legrasszitább dolog lett, pedig hát egy igazi rasszita nem gyűjt kisebbségi barátokat. Meg mostmár a legprogresszívebbek nem szeretik, ha egy cég kisebbségieket alkalmaz, de a tulaj maga nem kisebbségi. Hogy lehet ez, hisz korábban ők akartak mindenhova betenni kisebbségit? Nos, a válasz az, hogy "kiderült", hogy ezt tenni azt jelenti, hogy "kirabolják a fekete kultúrát". Nem vicc.

A legprogresszívebbek kiállnak és... kijelentik, hogy rasszisták, sőt az összes fehér ember nem lehet más mint rasszista és tettekkel ez nem szüntethető meg.

Most az egyik leghíresebb, vagy hírhedtebb progresszív könyv az a "White Fragility" vagyis "Fehér törékenység", ami sok faji SJW dologgal foglalkozik, és kijelent dolgokat... úgy, hogy semmivel se támassza alá, de hírdetik mintha igaz lenne.

Na, ennek a könyvnek a szerzője is ki meri jelenteni, hogy ő nem érzi jól magát kisebbségiek között és ez rendben van ma már a progresszíveknél Nyugaton.

És elérkeztünk oda, hogy szeretnének "színes emberek nélküli" vagyis csak fehéreknek szóló területeket. És ezért az igényükért nem kérnek bocsánatot, csak a megfogalmazásért.

"UM-Dearborn apologizes after it promoted a 'Non-POC Cafe' so white people could talk about their white feelings"

A szegregáció viszont még mindig sokkal inkább a kisebbségiektől kell, hogy kiinduljon.

A Black Lives Matter most bejelentette, hogy mit csinálna a sok pénzzel amit összegyűjtött és amiből még egy fillér se ment a feketék életének megsegítésére. Nos, most kitalálták azt, hogy megépítik Wakandát. Wakanda az egy Marvel kitalált ország, ami Afrikában van, rejtőzködik, teljesen fekete, full rassizta és nacionalista és a világ legfejlettebb országa, mert... találtak valami nyersanyagot. Igazából meg valami falut kezdtek építeni csak feketéknek, illetve a legprogresszívebb fehérek is mehetnek majd tán másodpolgárnak:

"'We can have Wakanda. We just have to build it': Nineteen families buy 97 acres of land in Georgia to create black-only 'safe space' town called Freedom - but whites who are 'pro-African American' can apply to live there"

Talán majd egyszer itthon is eljutunk oda, hogy a kicsit lemaradt "haladók" a cigányság szegregációért küzdenek majd. Szerintem a legtöbb ember nem bánná, max azt, hogy a magyaroktól sokkal több pénzt vennének el, hogy a cigányoknak adják, hisz a megkülönböztetés "akkor jó" lesz, ha a fehér bőrűek kárára megy.

Aztán a másik nagy változás az, hogy... Hogy is képzeled el a tipikus "haladót"? Sokszor egy huszonéves lila hajú örültnek tűnű csajszinak.

Nos, most nagyon fura dolgokról árulkodnak felmérések... Állítólag köztük zuhan legjobban a BLM támogatottsága.

Amúgy is szépen növekszik folyamatosan akiknek elegük van belőle, de hogy lehet, hogy pont a kollégista fehér lányok között nől az ellenzők száma legjobban, pont amikor beteljesülni látszik az amiről annyit álmodoztak...

Nos, az egyik dolog lehet az, hogy a nőknek állítólag van egy extra biztonságra vágyásuk és a városok felgyújtása nem tesz jót ezen érzéseiknek.

Viszont eddig sikerült a baloldaliakat a valóságtól "megóvni", hogy lehet, hogy most talán mégis találkoznak vele tömegesen?

Nos, a közösségi médiák lehetnek a válasz, ahol olyan dolgokat láthatnak, hogy a BLM aktivisták simán odamennek éttermekhez és beleiszak fehér öreg párok italaiba pl., vagy éppen fogják és le dobják a földre az üveget. De olyat is láthatnak, hogy az aktivisták simán elzavarnak fiatal fehér lányokat is az asztaluktól. Ja és a háttérben hallani, hogy útálnak minden fehér embert...

De még ezt is tán meg tudnák magyarázni... Az igazán nagy sokk akkor jön el, mint nálunk Gyurcsány Ferencnél... hogy ők maguk vallják be a saját szájukkal, hogy hazudtak eddig az igazi céljaikról.

És el is érkeztünk az egyik híres Black Lives Matteres aktivistához, akinek a Twitter oldalát sokan követik... köztük sok ilyen fiatal fehér lány is.

Az illető annyira nyeregben érezte magát, hogy írt egy hosszú szöveget, több postokon át, hogy hogyan látja pl. a fehér nők jövőjét a BLM-ben és hát... De lépjünk előbb vissza az időben.

Ez is egyfajta balos dolog. (A BLM-esek magukat marxistának tartják amúgy.) Volt már ilyen. Hitler is nem a csodás szónoklati képességével nyert, éppenséggel tíz éven át szónokolgatott, de ugyanúgy 3% alatt maradt. Hitlert az segítette, hogy amíg a kommunisták nem voltak elég erősek és jöttek a hírek a Szojvetunióból, hogy ott micsoda mészárlást végeztek a kommunisták, a kommunisták azt mondták, hogy ez a Szojvetunió útja, de igazából a kommunista tanokból nem következnek a tömeggyilkosságok; ha a gazdagoktól elveszik a vagyonukat elég; viszont ahogy már nagyok lettek mertek beszélni róla, hogy bizony Németországnak is majd a Szovjetunió útját kell járnia és a gazdagokat tömegesen ki kell végezni. Ez meghozta Hitlernek a pénzes támogatókat és később a középoszály is jött, hisz a kommunistáknak már az is gazdag akinek két tehene van, nem csak egy. Mondjuk még így se nyert volna Hitler, csak Sztálin kiadta utasításba, hogy a Szocdemeket is ellenségnek kell tartania a kommunistáknak és megindult a balos belháború...

Visszatérve ehhez a híres Black Lives Matteres aktivista írásához... Leírja, hogy igen, még egy darabig a fehér nők részt vehetnek benne, de ha távolabbra tekintenek rá kell jönniük, hogy a fehér nő nem lehet a szövetségesük, mert.... HA A BLM IGAZI CÉLJAI TELJESÜLNI FOGNAK AZ EGYENLŐ LESZ AZZAL, HOGY EZEKNEK A NŐKNEK A LESZÁRMAZOTTAINAK A JÖVŐJE TELJESEN TÖNKRE LESZ TÉVE, és ezt nem fogják a fehér nők bevállani. Sőt az egyik angol nyelvű Youtube-er úgy vélekedett a szövegről, hogy egyenesen arra is lehet gondolni belőle, hogy fizikálisan megsemmisik a leszármazottakat.

https://www.youtube.com/watch?v=hsOF9X4GtUI

Szóval talán ez a rejtélyhez a kulcs... az állandóan Twitteren lógó fehér progresszív csajszikák maguktól a BLM-esektől hallják, hogy milyen jövőt terveznek számukra... igazából.

Ja és még arról is ír a BLM-es, hogy ami eddig volt az sz@rt se ért. Tehát, hogy feketék részt vehetnek egy cégben, vagy hogy egy ideje már magazinokban ugyanúgy vannak fekete modellek... semmit se érnek amit eddig kaptak. Csak az erőszak lehet az út.

Egyébként ami a tüntetéseket illeti, per-pill nem sok minden történik. Ez azért is van, mert mostmár a szövetségi ügyészség intézi az ügyeket és a korábban eldobottakat is előveszik és ilyen 15 év börtön is várhat sokakra, úgyhogy abbahagyták sok helyen a "békés tüntetéseket". Portland városvezetője is miután elmenekült egy titkos helyre, mert többször is megpróbálták felgyújtani vele és másokkal együtt a lakását tett lépéseket és a rendőrség valóban letartóztat "békés tüntetőket".

Ez azért is szükséges mert már nincs egyetlen egy kutatás se ami nem azt mutatná, hogy az embereknek elegük van a "békés tütetőkből" és mindenki több pénzt akar adni a rendőröknek.

Oregon állam, amiben Portland van, fullos balosnak van ismerve, mostmár viszont Trump népszerűbb lett a portlandi polgármesternél... csak pár hónap tömeges rablás és gyújtogatás kellett hozzá.

"66 Percent of Oregon Voters Disapprove of Protests in Portland, Poll Finds"

"Oregon voters say Portland protests now do more harm than good, new poll says"

"Is Oregon Finally Wising up? New Poll Finds Voters Reject ‘Peaceful’ Protests, Want More Police"

Szóval a Demokraták betojtak, hogy a "békés tüntetések" rekord gyorsan tüntetik el a támogatásukat és mi az egyik legjellemzőbb balos-progresszív tulajdonság? Szerintem az egyik ilyen a teljesen képtelen hazudozás. Gyurcsány Ferenc a hazai eszményképe ennek, de amit Joe Biden csinált az méltó Gyurcsány Ferenchez.

Szóval... miután hónapokon át támogatták a "békés tüntetőket" és céljaikat úgymint, hogy vegyék el a rendőrség pénzét... és erről felvétel is... nos ezek után Joe Biden képes volt arra, hogy kiállt és kijelentette, hogy ők inkább a rendőrségnek több pénzt akarnak adni és.... az egyetlen valaki aki el akar venni a rendőrségtől pénzt az Donald Trump.

????!!!!!!!

Ehhez tényleg "haladónak" kell lenni, hogy megértsed, miért jó ötlet ennyire nyilvánvalót hazudni. Ugye van az, hogy hat a hazudság, hisz a baloldaliak csak a saját médiájukat olvassák és nem jönnek rá sokszor, hogy hazudnak nekik, most viszont a sajátjuk nyomatta hónapokon át pont az ellenkezőjét amit most itt levágott Biden.

Ime a csodás videó: https://www.youtube.com/watch?v=AOCF9egJxUM

Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy Biden beszélt egyfajta "local policeról" "community policeról" is, ami több pénzt kapna, ami alighanem ilyen baloldali, saját miliciák, mint ami volt a Seattle-i utópiában, ahol szitáválőtt több fekete tínédzsert a balos "rendőrség".

Szóval a balosoknak egy fordulat ennyi... hónapokig nyomatjuk ezt, aztán hopp, 180 fok fordulat szemrebbenés nélkül.

Aztán... nemcsak a hétköznapi embereknek volt elege abból, hogy a Demokraták rájuk küldték a "békés tüntetőket". Már nem tudom hanyadik, korábban Demokrata polgármester jelentette be, hogy kilép, átlép, vagy simán csak Trumpot támogatja majd most. Itt egy újabb példa arra, hogy egy Demokrata polgármester bejelenti, hogy átáll a Republikánusokhoz:

"Hobart mayor switches political parties: Snedecor now a Republican"

Aztán még hatalmas hír: Trump bejelentette, hogy ezután tilos lesz majd résztvenniük SJW oktatásokon szövetségi szintű kormánytisztviselőknek, mert azokon arra nevelik az embereket, hogy utálják saját országukat és... magyarosan: az egész egy rák az ország testén.

"White House directs federal agencies to cancel race-related training sessions it calls ‘un-American propaganda’"

Azt nem értem miért kellett erre ennyit várni.

"White House CANCELS racial sensitivity training for all federal employees because it is 'un-American propaganda': Trump blasts classes on 'critical race theory' and 'white privilege' as a 'sickness in our country'"

Egyébként az erőszak hamarosan megint kitörhet mert mennek Washingtonba a "békés tüntetők" és bizony előkerültek érdekes dolgok arról, hogy igazából ezeket a tüntetéseket kőkeményen megszervezik, hogy nem tudom, tán valami 70 baloldali szervezet összejött és megbeszélték, hogyan lépnek fel kordináltan abban az esetben ha Trump nyer a választáson, mert azt nem fogadják majd el. Meg titkosszolgálat azt is megfigyelte, hogy elvileg teljesen más baloldali szervezetek igazából átszövik egymást, mert pl. ugyanazt a dalocskákat éneklik mint az Antifa. Dalokcsák mint pl. ami arról szól, hogy az összes várost fel fogják majd gyújtani.

"BREAKING: DHS leaked email confirms Antifa is an organized group"

Balos dalocska: "Every city, every town. Burn the precincts to the ground"

Egyébként nem írtam eddig, de azt is simán mondogatják, hogy "Halál amerikára"...

És ha már így megvillantottam, hogy mik folynak igazából a háttérben... az is kiderült, hogy a Demokraták több százmillió dollárt kaphattak... akárhonnan.

Van tán egy törvényi kiskapu, ami arról szól, hogy ha valaki munkanélküli, akkor  nem kell igazolnia magát az adományadásnál és kiderült, hogy a Demokraták állítólag munkanélküliektől kapták a 2019-es összes adományuk felét... Amikor minden idők legkevesebb munkanélkülije volt az USA-ban.

Ez a kiskapu állítólag még azt is lehetővé teszi, hogy erre hivatkozva külföldiek adhassanak visszakövethetetlen adománypénzt.

Azt hiszem nem túl valószínű, hogy nyugdíjasok és munkanélküliek 400 milliót odaadnának... sokkal inkább pár milliárdos fizetett. Szerintem.

"Exclusive: Data shows that half of 2019 donations to ActBlue came from untraceable 'unemployed' donors"

Na aztán nézzünk pár egyéb történetet.

Gina Carano, aki egy női MMA harcosból lett színész, SJW támadás alatt van, mert nem rakta ki a Twitterben a neve mellé a nemére utaló névelőt. Ilyen magyarban nincs, de angoloknál is van, nőnem, hímnem, semlegesnem és eddig ugye a képről mindenki kitalálta, hogy ki micsoda, de ebben a szép, új, progresszív világban nem szabad feltételezni valakiről, hogy pl. nő, csak azért, mert úgy néz ki mint egy nő. Szóval miután felszólították, hogy rakja ki ő is, a megfelelő névelőt, ő nem tette meg és azóta is támadják, hogy ez azt jelenti, hogy gyűlöli a transz embereket és ezért a karrierjét tönkre kell vágni.

Aztán van itt egy történet ami eljutott Magyarországra is. Egy nem fehér illető lelőtt két rendőrt és a Black Lives Matteres aktivisták odamentek a kórházhoz és elállták a mentők útják és olyanokat kiabáltak, hogy remélik, hogy meghalnak a rendőrök, a területet biztosító rendőröknek meg megüzenték, hogy ők lesznek a következők stb..

Egyébként várták, hogy Joe Biden, ha valamit hát ezt már elitéli, de sohase itéli el, max. csak általánosan az erőszakot, sohase nevezi meg a BLM-t. Most pedig egy olyan szöveget nyomott le, hogy ez is mutatja, hogy fegyvereket korlátozni kell stb.. Miközben abban az országban ahol ez történt, már úgy van szabályozva, ahogy Joe Biden mondja és nem is olyan fegyvert használtak amiről beszélt. Szóval kikerülte megint a dolgot és megint elég sz@rul.

"Meglőttek két seriffhelyettest Los Angeles-ben, a radikális baloldal a kórháznál ünnepelt és a halálukat kívánta"

"A szélsőségesek eltorlaszolták a kórház bejáratát, akadályozva a mentők mozgását."

Angolul:

"VIDEOS: Black Lives Matter Mob Swarms HOSPITAL Where Deputies Were Being Treated After Being Ambushed, Threaten Police at Scene Saying ‘You’re Next’"

Aztán celebek megint b@sztatták a Facebookot még több cenzúrát követelve:

"Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence és még több tucat híresség befagyasztja a Facebook-fiókját"

Aztán... Igazából mindegy... Rendőrellenes, lopási és gyújtogatási ünnep (békés tüntetés) kitör akkor is, amikor a rendőr teljesen jogosan használja a fegyverét:

"BLM riots in Lancaster, PA over shooting of felon who tried to stab a police officer"

Aztán... az egyik videójátékba "visszatették" Colin Kaepernick-et. Ő volt az, aki elindította ezt az egész "Himnusz alatt nem megfelelően viselkedek" dolgot a sportban. Évek óta nem játszik már, azt mondják azért, mert nem elég jó a csúcs csapatokhoz, meg amúgy se akar már játszani alacsonyabb szinten, mert kap rengeteg SJW munkát amiért annyi pénzt keres, mint egy legjobban fizetett sportsztár.

Na most, őt nemcsak betették a játékba ahova elvileg csak valóban aktív játékosok kerülhetnének, hanem övé lett a legjobb statisztika, nemcsak jobb a valaha volt legjobb magánál, hanem több nála sokkal jobb játékost is megelőz. Nem mellesleg ezért is pénzt kap.

"EA adds Colin Kaepernick to Madden NFL 21"

Aztán volt egy olyan, hogy az egyik korábbi titkosszolgálati személy előjött azzal, hogy elmesélte, hogy Joe Biden nagyon rászállt általában a nőkre, annyira, hogy többüket nekik kellett megvédeni Bidentől. Sőt Biden a női titkosszolgákat is célbavette, meg olyan is volt, hogy az egyik titkosszolgának a másik titkosszolgát kellett semlegesítenie ugyanis Biden a barátnőjét, valamikor a feleségét támadta le... Biden ugyanúgy letámadta a tizenéveseket is...

"Flashback: Former Joe Biden Secret Service Agent: We Had to Protect Women From Him, ‘Weinstein Level Stuff’"

“We had to cancel the VP Christmas get together at the Vice President’s house because Biden would grope all of our wives and girlfriend’s asses.” 

“He would mess with every single woman or teen. It was horrible,” the agent said.

 

Erre a storyra azt mondták, hogy megbízhatatlan, de voltak akik tovább áskálódtak és kijött egy teljesen hivatalos közlemény. Ebben az szerepelt, hogy azokat az aktákat amiből ez kiderülne, hogy igaz-e megsemmisítették, de egy ügy mégis megmaradt, mert érint valami mást is vagy mi, és bizony tényleg volt olyan, hogy az egyik titkosszolga Bidenre akart támadni, mert az a barátnőjét... izé.

"Judicial Watch Files Suit after Secret Service Admits to Destroying Records Related to Alleged Biden Altercation with Secret Service Agent"

Az ilyen dolgokért egy éve még kinyirt volna  a baloldal, mostmár... mehet elnöknek az illető... ha Demokrata.

Aztán egy történet arról, hogy progresszív diákok megint kirúgattak egy professzort, mert megsértette az érzéseiket.

Node mi volt a professzor bűne? Nos, kínait tanít és kínaiul is van a "nigger" szónak egy jelentése, vagy legalábbis az egyik szavuk nagyon hasonlít erre a szóra kiejtve. Nos... ő meg akarta tanítani ezt a szót és kiejtette ezt a náluk tilos szót. Kirúgatták érte.

"USC Professor Placed on Leave after Black Students Complained His Pronunciation of a Chinese Word Affected Their Mental Health"

Egyébként olyan sok sokk érheti ezeket a diákokat, hogy lehet, hogy otthagyják az egész kínai nyelvet, hisz mint kiderült, a tiltott szó jelentése... "hogy".

Aztán a hírek a sportról, hogy hogyan zuhannak be nézettségi adatok, hogy a sportolók milyen ilyen-olyan szemeteknek nevezik a nézőket, stb. annyi van, hogy csak pár dolgot...

Ugye már korábban írtam, hogy rekord mértékben bezuhatnak pl. az NBA számai, pedig minden más sporté kilőtt, hisz az emberek a koronavírus miatt többet néznek tévét.

Trump kijelentette, hogy ez azért van, mert SJW politikát nyomatnak és szétszakítják az országot stb.. Erre csináltatott az NBA egy felmérést, hogy rájöjjenek miért nézik sokkal kevesebben valójában és... kiderült, hogy ja, jó sokan pont azért nem nézik amit Trump mondott. Elegük van abból, hogy annyi politikát visznek a sportba.

"Poll: 38% Of Sports Fans Say NBA Is ‘Too Political’ As Reason They Are Watching Less"

Aztán volt itt egy másik nagy sport esemény(NFL), ahol mindenféle módon viselkedtek a sportolók a himnusz alatt, sőt volt külön "fekete himnusz" is, de összességében kevesebb SJW dolog ment mint sokan vártak. De aztán a sportolók kifejtették Twitteren, hogy igazából ők mennyire utálják a rajongóikat és igazából SJW-kel vannak és annak is bezuhantak a számai:

"NFL season starts with activism as opening sees low ratings and fan backlash"

Egyébként miközben mindenféle módon támogathatják a legnagyobb sportolók a BLM-t,  diákspotolók azért, mert a szemtember 11-ei tűzoltók és rendőrök mellett kiálltak  zászlókkal vizsgálat alá lettek vonva:

 "Football players suspended from team for carrying Thin Blue, Thin Red lines flags at game"

A végére pedig egy jó hír. Egy videójátékokat bemutató oldal megszűnik. Miért jó ez? Hát azért mert az is egy ideje, a videójátékokat arról osztályozta, hogy mennyire nyomatják az SJW propagandát és minden más mellékes volt. És ezért egy idő után már csak szörnyülködni mentek oda emberek:

"Kotaku UK shutting down"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6416203500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása