Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 29

2020. június 11. - GABOR2

Huhh... most is annyi az anyag, nemcsak ehhez, hanem más dolgokhoz is, hogy kicsit be kell "gyorsítani" a dolgokat.

Gondolom te is tudod, hogy a legnagyobb story az az volt, hogy vannak ezek az óriási tüntetések, amik alatt ezerrel megy a tömeges rablás és vandalizmus.

A progresszívek nagyon örülhetnek, nem igaz? Imádják, hogy minden lángbaborul végre, folyton erre vártak. Viszont vajon hogyan reagáltak amikor a tömeg elérte az ő munkahelyüket, meg otthonukat? Segítettek felgyújtani azt? Nem...

Nem tudom, hány story volt, hogy a progresszív, baloldali, Demokrata újságírók azt hitték, hogy mivel ők a "tüntetőkkel vannak" nekik semmi bajuk se lesz. Aztán mint valami kisgyermek akinek összeomlott a gyerekkora állapították meg sorra, hogy jééé... minket is megtámadnak??!! Hogy-hogy??!! Nemcsak a konzervatívokat??!!

Nos nem, sőt igazából a tömeg megtámadta és tönkrevágta a kisebbségiek üzleteit is, meg lerombolták azt a környéket is ahol kisebbségiek élnek és nincsenek arra nagy vállalatok amiket utálnak a progresszívek (közben meg...).

Nézzük is, de a teljesség igénye nélkül...

Itt van egy progresszív újságíró csaj, aki először még tájékoztatta a világot, hogy hazugság, hogy erőszakosak ezek a tüntetések, hanem épp ellenkezőleg, "extrém békések". Ő is tán, mint a progresszív média általában inkább még több tömeget akar látni az utcákon.

Viszont aztán az "extrém békés" tömeg elérte a munkahelyét, amit az megsemmisített, ő meg pár társa közben bemenekült és elzárkózott valamelyik helységben és jól be voltak szarva, mert hallották, hogy azt beszélik meg a tüntetők, hogy kiket jöttek megerőszakolni stb....

Aztán... a Twitteren fejezte ki a totális megdöbbenését, hogy ezt tették a munkahelyével, hisz ők a tünetetőkkel vannak és progresszívek.

"Editor of progressive newspaper celebrated protestors—then they stormed and trashed her office"

Végigkövetheted az útját, hisz olyan fontosnak érzi, hogy Twitteren dokumentálja a történteket.

Itt még minden tüntető egy kisangyal:

"The crowd is extremely peaceful and groups and many are wearing masks and trying to keep distance."

Aztán a végkifejlett, a sokk:

"I’m devastated. We are a progressive newspaper. Last night I was inside when the first brick was thrown"

És egy darabig a Demokraták nem is tudták mitévők legyenek ezzel... őket is támadják... hogy lehet ez?

Még olyan dolog is történt, hogy az egyik Demokrata vezető megvédte a rendőrséget, amikor egy rendőrkocsi belement a tömegbe... nem úgy hogy gyilkolásszon, de ki akartak menteni, másik rendőröket és nem volt teljesen veszélytelen a dolog. Meg pár cikk kritikus hangot ütött meg, bár nem sokáig, mert a tüntetők a szerkesztőségek elé mentek... Meg amúgy is... valószínű jött fentről az utasítás, hogy mi a tehendő és természetesen még inkább elgurult a gyógyszer a progresszív oldalon, de ne rohanjunk úgy előre...

Gondolom már hallottad, hogy igazából a progresszívek, gazdag, fehér, diplomások, akik jól keresnek... ők akarnak forradalmat leginkább.

Nos, a következő történet is egy ilyen emberkéről szól.

Ő is nagyon örült a tüntetéseknek, amik a városa egyéb részein törtek ki, azt írta ki a Twitterre, hogy reméli, hogy a tüntetők mindent felgyújtanak.

Viszont aztán megintcsak... a tüntetők elértek hozzá is? Vajon segített felgyújtani a házát? Nem!! Hanem ezután a hős tüntetők akiket eddig támogatott, hogy "Gyújtsanak fel mindent!" most nagyon hirtelen állatokká váltak a Twitter hozzászólásában és leírja a körülményeket... Ők ilyen elzárt lakórészben élnek... vagyis az egész városrészük kerítéssel van körülzárva, van saját biztonsági csapatuk, hogy nehogy idegenek zavarják ott a nyugalmat (tipikus, az ilyeneket nem zavarja, a migráció... azok nem mehetnek be oda ahol laknak). Szóval viszont most a tüntetők átmásznak a kerítésen, alig lehet visszaszorítani őket, és felgyújották a Starbucks-ukat is az állatok és már a háza előtt vannak.

Hát igen, nem véletlen, hogy a progresszíveket képmutatóknak mondják.

"You Love To See It: Rich Writer Cheers Rioters Burning Poor Areas, Calls Them ‘Animals’ When They Get To His" 

De aztán ne reménykedj... nem tanulnak ezekből a progresszívek, legalábbis akik vezetik őket, haladnának tovább és már sehol sincs a kezdeti, visszahőkölés.

Ezerrel próbálták védeni, hogy ezek békés tüntetések, de aztán belátták tán, hogy ez nem igazán hatékony és azzal jöttek elő, hogy tulajdonképpen miért is kéne egy tüntetésnek békésnek lenni... ez is tán ilyen fehér dolog mint a pontosság.

"Antifa-Backing Cuomo Declares Protests Are Not Required to Be Peaceful"

Közben meg tán nem hivatalosan, de Trump terroristáknak nyilvánította az Antifát:

"Terrorszervezetnek nyilvánítjuk az Antifát"

A nem hivatalos viszont mit ér? Semmit.

Egyébként a Demokraták még annak is örülnek tán, hogy addig is Joe Biden nincs reflektorfényben.

Viszont a progresszív vezetés teljesen magára talált és ezt abból lehet tudni, hogy újabb világraszoló őrültséggel álltak elő:

Meg kéne szüntetni a rendőrséget... miközben ezerrel folynak a rablások.

Először még csak, hogy megfontolják, hisz egyesek megállapították, hogy a rendőrség megreformálhatatlan:

"Minneapolis police ban the use of chokeholds in arrests as city council considers DISBANDING the entire department because it is 'beyond reform' after George Floyd's death"

Állítólag olyan rendfenntartást akarnak, ami nem használ erőt...

Aztán megjelentek az "elemző" cikkek, hogy igen, a rendőrségeket meg kéne szüntetni, eleve mire jók azok:

"Defund the Police"

Aztán jöttek a hollywoodi celebek is, hogy szerintük is véget kéne vetni a rendőrségnek:

"Report: Thor Actor Natalie Portman and Captain Marvel’s Brie Larson Sign Open Letter To Defund Police Departments"

Aztán még egy új örület is kezdődött celeb támogatással... kitalálták, hogy a Lego City-ből a rendőrséget, de még a tűzoltóságot is távolítsa el a Lego... akinek egyébként több üzletét kiraboltak és megsemmisítettek. Azok, akárcsak több kirabolt másik cég, kiírták, hogy tüntetőkkel vannak és úgy csináltak, mintha megtennék, de kiderült csak, hogy a hírdetésekbe nem rakják bele a rendőröket, aztán ezért is most az SJW-k kiakadtak, hogy a polcokról nem szedik vissza a játékokat amikben rendőrök vannak.

Egyébként az a fekete fickó aki meghalt... valami szent lehetett? Nos nem, amit megtudtam róla, hogy bűnöző volt, csoportosan betörték egy házba és ő egy terhes nőre fogott éles fegyvert. Aztán ő a nagy szimbólum. Meg ráadásul nem is biztos, hogy a rendőrtől halt meg.

"Anita Sarkeesian Calls For LEGO To Remove Police Themed Sets"

Szóval látszik, hogy a rendőrséget be akarják tőrni az USA-ban, sőt akár megszüntetni ha lehet, de... ez viszont hatalmas érv lesz azok kezében akik a civil fegyvertartásért küzdenek.

Na szóval láthattuk, hogy a rendőrség megszüntetését követelik és a városi tanács engedett is, viszont... hoppá, friss hír, hogy mostmár ennyi nem elég, szeretnék, ha a tanács is megszünne ami megszünteti a rendőrséget.

"THE DEMANDS OF THE COLLECTIVE BLACK VOICES AT FREE CAPITOL HILL TO THE GOVERNMENT OF SEATTLE, WASHINGTON"

Magyarul a témáról:

"Feloszlatja a rendőrséget a minneapolisi önkormányzat"

Az is elég demoralizáló lehet, hogy azokat akiket letartóztatnak azonnal kiengedik büntetés nélkül:

"Fort Worth police chief drops all rioting charges from city protests"

Egyébként most lehet Zuckerberg beilyedt a tüntetések miatt és többek között ők is törölték Trump bejegyzéseit, amiken látható volt, hogy a "békés tüntetők" nem igazán békések.

"A Facebook és az Instagram is törölte Donald Trump jogsértő videóját"

 " A videóban a George Floyd megölése miatti tüntetéshullám erőszakos pillanatai voltak láthatóak, amely alatt Trump beszédét hallhatta a néző."

Azt hiszem nyugodtan lehet mondani, hogy elég problémás arrafele a szabad beszéd és véleménnyilvánítás.

Ez is inkább Trumpot gyengíti:

"A Facebook blokkolni fogja az államilag irányított médiacégek hirdetéseit az USA-ban"

Persze "civil szervezetnek" mögé bújva lehet agyatmosni.

Viszont lehet, hogy egyszer végre történik valami:

"Nagy bajban van a Google, feldarabolásra kényszeríthetik a hatóságok"

"Finoman szólva is rosszul áll a Google szénája abban a vizsgálatban, amit még tavaly kezdeményezett a céggel szemben mind az 50 amerikai állam főügyésze. Az elmúlt hónapokban gyűjtött adatok alapján ugyanis mind ők, mind a szintén egy független, párhuzamos vizsgálatot folytató igazságügyi minisztérium várhatóan azt fogják javasolni: darabolják fel a keresőóriást a trösztellenes törvények alapján."

De más techcégnél is áll a bál. A Linkedin létrehozott egy valamit, ahol állítólag kötöttségek nélkül meg lehet beszélni dolgokat és hát a nyílt párbeszéd nem igazán kedvelt a progresszívek között. Meg is lett a baj, a fehér dolgozók úgy érzik, a bőr színük miatt igazságtalanul bánnak velük, szó volt arról is, hogy a média nem közli korrektűl a valós helyetet, hogy igazából fehérek ellen elkövetett rendőri agresszióról sohase esik szó lényegében, meg felvették, hogy talán nem arról kellene beszélni, hogy mondjuk a feketék élete számít, hanem hogy mindenki élete számít...

Hát meg is kapták, hogy rasszisták, és hogy a diverziást akarják felhasználni gonosz, rasszista céljaikra, a fekete munkatársak nyilatkoztak is, hogy többé nem mernek bemenni dolgozni... igen, hogy olyanokat mondanak a munkatársaik, hogy "minden élet számít" az félelemmel tölti el őket. A vezérigazgató bocsánatot kért ezekért a szörnyű gondolatokért:

"LinkedIn Staffers Go All-Lives-Matter During ‘Dumpster Fire’ Meeting on Racism"

"LINKEDIN EMPLOYEES USE FORUM ABOUT DIVERSITY TO DEFEND RACISM"

Egyébként meg tényleg a feketék nincsenek a rendőrség kereszttüzében:

"Nem rasszista az amerikai rendőrség a tudományos adatok szerint"

Tehát igazából az egészet a média fújja fel. Ha a feszültségeket meg akarják szüntetni, akkor ezeket a média tulajdonoskat kéne helyretenni. De róluk nem beszélnek soha.

Egy kis apróság. A Bethesda kiáll az LGBT+ emberekért... kivéve a Közel-Keleten, mert az sokba kerülne neki és igazi kiállás lenne, hisz éppenséggel ott vannak életveszélyben az LGBT+ emberek.

https://twitter.com/KEEMSTAR/status/1268288452593934340/photo/1

Aztán itt van egy újabb céges sztori:

"Lemondásra kényszerült a CrossFit alapítója, amiért viccelődött George Floyd halálával"

Kb. annyi a story, hogy az illető megpróbálta úgy reklámozni magát, hogy közben SJW üzeneteket is küld, de elkövetett egy hibát amiért szétszedték. Meg kiszivárgott az, hogy azt is mondja, hogy ő nem gyászolja igazából George Floyd-ot, csak ezt várják el tőlük, fehérektől, hogy úgy tegyenek mintha. És az alapító többé nem vezető saját cégében, ennyi.

Másnak is le kellett mondania. Egy főszerkesztőnek azért, mert felvetette, hogy nemcsak a feketék élete számít, hanem az is, hogy ne tegyenek kárt a történelmi épületekben többek között... Mennie kellett a felvetéséért... Micsoda szabad ország ez az USA, nem igaz?

"Lemondásra kényszerült egy philadelphiai lap főszerkesztője a főcím miatt"

Ami még ezzel az egész helyezettel kapcsolatban fontos, az az, hogy igazából ez az egész egyesek szerint arról szól, hogy legyen bevetve a katonaság. Ez egy határátlépés lenne, és a progresszívek hosszűtávú tervéhez kell, hogy ezt megtehessék majd, most tán csak annyi a lényeg, hogy legyen precedens rá, hogy a katonaságot hazai földön vetik be.

Ami ilyen céges kultúrháborus még az, hogy egy felmondott Lego vezető beperelte a céget, mert ott már annyira előrehaladt az egyenlőség a nemek között, hogy rajta kívül senki se volt férfi az irodában és hát már ő sincs ott:

"Lawsuit: Legoland Accused of Gender Discrimination"

Kultúrháborús hír az is, hogy ugye volt egy gyógyszer amit már régóta használnak vírusok ellen, de... Trump is javasolta, úgyhogy azonnal megjelentek "tanulmányok", hogy nem jó és veszélyes és Trump javaslata emberéleteket sodor veszélybe. Nos, kiderült, hogy ezek a "kutatások" hamisítványok:

"Megvezethették a világot a hidroxi-klorokint kutató "tudósok", az egész tudományos élet megérezheti a hatását"

Egyébként itthon nálunk is szervezetek egy "Black Lifes Matter" tüntetést... többnyire nem feketék és nem magyarok:

"Nagyrészt külföldiek mentek el a budapesti Black Lives Matter tüntetésre"

Ha megnézed a képen a csajszi egy olyan táblát tart a kezében miszerint... a fehérek hallgatása, figyelem... erőszak.

Plusz az egyik felszólaló szerint amit az emberiség elért az elmúlt... figyelem... pár ezer évben az kidobandó az ablakon és ellenség:

" „a valódi ellenségünk az az emberi természet, az a rendszer, ahogyan az egész Földön most élünk, amit az elmúlt pár ezer évben építettünk fel.

Erről egyébként eszembe jut az Oswald Spengler A Nyugat alkonya című műve amiben azt írta, hogy az ilyen egyéb nem fehér fajok igazából nem is kívánják majd használni a civilizáció vívmányait csak addig kérnek belőlük, amíg segíti őket a fehérek lenyomásában. Ha ezzel nem is értek egyet, de ez a nyilatkozat abba az irányba visz.

Na mindegy, ha nálunk nagyon négerek nincsenek is, de vannak cigányaink és azokat védhetik, meg lincselésre szólíthatják fel őket...

"A „romagyűlölők” meglincselésére biztat a magyarországi Antifa"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8815804004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2020.06.11. 19:59:52

Azt hallottad hogy Seattle városában elfoglaltak egy kerületet az antifák, a városi tanács támogatásával ? Kíváncsi leszek, Trump beveti e ellenük a hadsereget.

GABOR2 2020.06.11. 21:43:57

A korai érkezőknek üzenem, még kiegészítettem a cikket pár dologgal.

GABOR2 2020.06.11. 21:45:04

@Madarász Henrik: Szerintem jobban tenné, ha megmutatná országnak világnak milyenek ezek az emberek, aztán azok se maradnak ott végtelenségig. A hadsereg bevetése veszélyes precedens lenne, lehet a fő cél éppen ez.
süti beállítások módosítása