Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 26

2020. május 06. - GABOR2

Obama alelnökének elég kemény időszaka volt, főleg mert megint saját csapdájukba estek a progresszívek. Ez a csapda pedig az, hogy "Higgy minden nőnek, nem számít, hogy mi van!"

Itthon a story-t a magyar baloldali újságok elég rosszul adják vissza. Csak egy példa, a hvg-ből:

"Az üggyel kapcsolatban a The New York Times, a The Washington Post és az AP hírügynökség is belevágott egy-egy oknyomozó riportba, de ők csak Reade egyik névtelenül nyilatkozó ismerősét találták meg."

"Biden tagadja a szexuális zaklatási vádakat"

Ez így önmagában talán, nem is hazugság, viszont manipuláció ezerrel, mert... azt nem írják meg, hogy mások viszont találtak csomó mindenki mást akik megerősítették a dolgot, nevüket vállalva, sőt az anyukája még a kilencvenes években egy show műsorban is beszélt róla, azt a részt a Google Playen nem tudod a keresővel megtalálni... Múltkor már írtam.

Szóval ekörül ment most sok szenvedés, de közben már van egy másik új vádló is, de maradjunk ennél. (De korábban is már vagy 50 nő vádolta ilyennel.)

Ugye a szexuális támadások hírére amúgy mindig aktiválódó feminista megmondóemberek most tömegesen csöndben maradtak, viszont nem mindegyikük és a nem vezető feministák közül is sokan kiakadtak, hogy ez hogy lehet.

A legtöbb MeToo arcnak viszont nincs gondja Bidennel, van aki simán kijelentette, hogy olvasta a New York Times oknyomozó cikkét és ezért Bidennek hisz... miközben ugye másokra rászabadították volna az FBI-t meg mindent, de most elég ennyi neki, hogy Bidennek higgyen egy nő helyet, és kihangsúlyozza, hogy a tények nagyon fontosak... vagyis pont szembemennek azzal amit eddig nyomattak.

De most nézzünk egy ártatlan gyermeki lelket a feministák közül, aki kiakadt, hogy Bidennek hisz a többi MeToo-s a nő helyett:

"Rose McGowan lashes out at Democrats, media: 'Now I know too much'"

Mint egy kisgyerek... eddig azt hitte, hogy a Demokraták a jófiúk, de mostmár túl sokat tud és többé nem lesz Demokrata:

"She went on to say that she had been raised on the idea that the Democratic Party “were the good guys” and that she felt “really quite a sense of loss.”"

""This is about holding the media accountable,” McGowan tweeted at Milano on April 6. “You go after Trump & Kavanaugh saying Believe Victims, you are a lie. You have always been a lie. The corrupt DNC is in on the smear job of Tara Reade, so are you. SHAME.""

Szóval mutogatja a síros képeit, hogy mennyire csalódott.

"“Republicans have always been painted as the bad guys, and I’ve always seen them more as a cult, but now I realize so are the Democrats and the media,” McGowan wrote Wednesday. “I’m sad because there’s death around all corners & shadows in the daytime. It hurts.”"

Mostmár a Demokratákat is egy kultusznak tartja, mert ha saját oldalon van baj, akkor nem kérnek számon, és kérdi, hogy most hol van a MeToo?

Biden sokáig próbálta észre se venni ezt az egész ügyet, de végül akkorára nőt, hogy muszáj volt neki erről beszélnie, de a baráti MSNBC csatornán se tudta elkerülni a kérdést... most miért nem hiszünk a nőnek? Biden elmondja, hogy most mi a progresszíveknek helyes... kiderül, hogy nem hinni kell a nőknek alapból, ahogy eddig mindig mondták, hanem... komolyan kell venni az ügyet, de a tények nagyon fontosak. Egyébként az interjú alatt volt, hogy totál leblokkolt és úgy tett mintha nem értené amit kérdeznek tőle. Ugyanis az volt, hogy Biden kijelentette, hogy nyugodtan kutakodjanak a nemzeti archívumokban, nem találnak semmit, viszont kiderült, hogy van egy másik archívum is, ahová Biden iratait összegyűjtik... azt viszont nem engedi, hogy kutassák. És meg meri kérdezni, a baráti sajtó, de miért nem... Öszintén Biden ad normális válaszokat, hogy miért nem, többször is elismétli, de két gond van... a Demokraták állították fel ezt a mércét, a másik meg, hogy később tán kiderült, hogy hamisat állított, már nem csak ott lehetnek ilyen dokumentumok amit magyaráz.

Itt a teljes interjú:

https://www.youtube.com/watch?v=seu_C08yAAM

Itt az egyik "drámai" kérdés, aminél nem igazán áll a helyzet magaslatán Biden:

https://youtu.be/seu_C08yAAM?t=859

Aztán a sok gyenge védekezés miatt az lett, hogy a progresszív tömegek elégedetlenkedtek, hogy miért hisznek most alapból Bidennek, amikor eddig az volt, hogy mindig a nőknek kell hinni és a Demokrata megmondó embereknek ilyenkor keménynek kell lenniük, hogy mutassák az irányt...

"MSNBC's Chris Hayes responds to trending 'FireChrisHayes' hashtag over coverage of Biden allegation"

Az MSNBC-s Chis Hayes úgy mutatta be az ügyet, hogy Bidennek kell hinni, erre indult egy internetes mozgalom, hogy rúgják ki. Viszont, mivel "a történelem jó oldalán" most azok állnak a progesszívek közül, akik azt akarják, hogy Biden egérutat kapjon, hát nem rúgták ki, sőt rátett egy lapáttal még, újra hangoztatva az új  "hivatalos" hozzáállást a progresszíveknél a női vádlás esetére... ha Demokratát vádolnak meg a nők:

These are the things that have been used forever against women making these types of allegations,” Hayes said. “To me, the lesson of the 'Me Too' movement is not that you believe every allegation. Of course not, no. 

“The lesson is to take allegations seriously, to swiftly investigate the facts surrounding them as best as one can while leaving aside the worst, age-old instincts to drag the women who make those claims through the mud,” he added.

Vagyis szerinte a jó hozzáállás az, hogy nem hisznek minden nőnek alapból (mint ahogy eddig hangoztatták ők maguk), hanem csak komolyan veszik amit a nő mondott és... korábban minő szentségtörés lett volna... utánna megvizsgálják a tényeket.

Viszont volt aki ennél tovább ment... sokkal tovább.

Az egyik Demokrata odáig elment, hogy szerinte nem történhetet erőszak, mert ami story-t elmesél a nő ahhoz, kellett volna az ő... közreműködése és pl. nem lehet csak úgy benyúlni a p@@@ba ha a nő nem akarná... Ez viszont már tényleg olyan messzíre ment, hogy ezt az illetőt már kirúgták. Ez totál szembement már a korábbi szövegekkel.

"NH Dem resigns after bizarre suggestion that Reade's assault claim would've required her 'cooperation'"

Aztán a tovább romlott helyzet, akadt másik híres feminista (Evan Rachel Wood) is aki Rose Mcgowan mellé állt és kiakadt, hogy Bidennek hisznek és Rose is megoszotta élete első Breitbart cikkét...

Így tán a Demokraták úgy döntöttek, hogy új irány jön... beáldozzák a dolgot, nem próbálják tovább azt mondani, hogy Biden nem vétkes... azt mondják majd, hogy... Biden vétkes de szavaz rá akkor is.

Az irányt nem is akárki muttata be:

Lisa Bloom

Ő egy ügyvéd, jogász és arról híres, hogy szexuális zaklatás ügyekre szakosodott, amerikában tán ha valaki hallja a nevét, tudja, hogy miről lesz szó. Képviselt pl. több nőt is akik Trumpot vádolták szexuális zaklatással...

Nos, ő előállt és kijelentette, hogy hisz a nőnek aki Biden-t vádolja, hogy szexuálisan rátámadt, mindent elhisz neki... de akkor is Bidenre fog szavazni és őt támogatja, mert fontosabb, hogy Trumpot legyőzzék a választáson... HOPPÁ!!!

Magyarán... annak aki leginkább azt képviselte, hogy milyen szörnyű, hogy a nőket megtámadják, oké, hogy egy ilyen elnök lesz hatalmon, sőt támogatja.

"Lisa Bloom on Tara Reade’s Biden Allegations: ‘I believe you,’ But Still Voting For Biden"

"I believe you, Tara Reade.
You have people who remember you told them about this decades ago.
We know he is "handsy."
You're not asking for $.
You've obviously struggled mightily with this.
I still have to fight Trump, so I will still support Joe.
But I believe you. And I'm sorry"

De legalább bocsánatot kér. Viszont szerinte, fontosabb, hogy ne Trump legyen az elnök.

Szóval ő megoldotta a problémát... hihetünk a nőknek továbbra is, csak ha Demokrata akit vádolnak, azt ne bántsuk, sőt emeljük hatalomba. Vajon ez fogja-e rombolni a MeToo hitelességét... egyáltalán van még neki?

Egyébként tudjátok mire kérnek most a jó progresszívek FBI vizsgálotot... nem Biden ellen, hanem az újságírók ellen akik először mutatták be ezt szexuális támadás storyt:

"Biden Delegate Candidate Wants FBI To Investigate Journalists Who Broke Tara Reade Story"

Aztán a progresszív erők megint úgy tűnik nem is olyan erősek mint amilyennek hiszik, tehát AOC aggódhat rendesen... volt egy választás ahol a mérsékelt jelölt nyert a progresszív felett... magasan.

"Ohio Rep. Joyce Beatty beats back progressive challenger to win primary"

Trump elég jól áll, elég valószínű, hogy minden probléma ellenére, valószínű újraválasztják, még a legrosszabb forgatókönyv szerint is.

"Trump on course for reelection, even if he loses the popular vote"

Ugye a szerző azt mondja, hogy félrekezeli a koronavírus helyzetet Trump és ennek ellenére, népszerű... de igazából az amerikaik többsége nem gondolja, hogy rosszul kezelné.

"The ongoing chaotic mismanagement of the coronavirus crisis would seem to jeopardize President Trump’s reelection prospects; however, an analysis of the Electoral College vote puts Trump in a favorable reelection position.

My projection gives Trump 249 and Joe Biden 248 electoral votes."

Aztán már megint megjelent egy cikk amiben nyiltan arról beszélnek, hogy cenzúra kéne, ezúttal az internetre. A cikk szerint a koronavírus egyik tanulsága, hogy eldölt a szabaság vs cenzúra vita a cenzúra javára, mivel Kína szerintük remek példát mutatott, hogy hogyan kell kezelni a koronavírust, a Nyugat meg hogyan ne.

"Internet Speech Will Never Go Back to Normal"

"In the debate over freedom versus control of the global network, China was largely correct, and the U.S. was wrong."

Egyébként David Ice-ot is törölték mostmár a Youtube-ról a koronavírus véleménye miatt:

"YouTube finally deleted notorious conspiracy theorist David Icke's channel after he spread COVID-19 misinformation"

Viszont nemcsak őt törölte a Youtube, hanem... igazi szakértőket, orvosokat... akikről kiderült igazuk volt, csak eltértek az abban a pillanatban hitelesnek mondott WHO közleménytől... amiről kiderült, hogy hibás.

"A Video of California Doctors Stoking Conspiracies Should Never Have Gone Viral"

Aztán az egyik Youtube fejes kifejtette, hogy szerinte nagyon helyes, hogy visszaszorítják a "kis embereket" akik a szobájukból osztják az észt és a Youtube igenis helyes, hogy előreveszi a mainstream, "tekintélynek örvendő" tartalmakat. Még akkor is ha ez sokkal kevesebb nézőt eredményez. Az igazán nagy, nézőket vonzó tartalmak ma már nem a Youtube-n keletkeznek, hanem a kínai "Tiktok"-on.

"YouTube Top Official Mocks Content Creators 'In Their Basement'"

"Every YouTube employee should get down on their knees and thank the video creators, mostly working from home, for making that site an enormous success over the years. Instead, the attitude emanating from YouTube recently has been one of denigration and mockery of those same creators in favor of promoting mainstream media channels despite the fact that YouTube has grown primarily because viewers wanted an alternative to the MSM output."

"The latest example of a YouTube official sneering at the very creators who brought them to the table of success comes in the form of YouTube Chief Product Officer Neal Mohan mocking the people, who made his big salary possible, as  "espousing their opinions...in their basement.""

Egy cikk a veszélyes "liberális" cenzúráról:

"The dangerous liberal ideas for censorship in the United States"

Ez lényegében arról szól, hogy a koronavírusra hivatkozva, hogyan akarnak még jobban cenzúrázni a progresszívek és a nagy techcégek, meg, hogy milyen ellentmondások is voltak ebben.

Aztán még ne feledkezzünk meg a migránsokról se... California kormányzója úgy döntött, hogy 75 millió dollárt odaad az adófizetői pénzekből az illegális migránsoknak... csak úgy, közvetelnül nekik. Ez persze nem tetszett sokaknak és beperelték. Pedig eredetileg több mint százmilliót akart odaadni nekik:

"Gov Gavin Newsom Sued Over $75 Million Stimulus for Illegal Aliens"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9215664774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása