Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 25

2020. április 30. - GABOR2

Igazából nevetséges szintre jutott a kultúrháborús hírek nagy része ami Trumppal függ össze... mert mindenbe belemarnak amit mond a koronavírussal kapcsolatban és mindenről a legrosszabbat feltételezik nála amit el lehet képzelni, míg Obama alelnökének rengeteg furcsa beszólását mind pozitívan magyarázzák. Ezekről ennyit... lehetne millónyit írni róla, de igazából szerintem ezek szánalmas történetek.

Bernie szavazóit hiába kérte arra, hogy Obama alelnökére szavazzanak... nem akarnak:

"YANG, SANDERS SUPPORTERS LEAST LIKELY TO SUPPORT ANY OTHER DEMOCRATIC PRESIDENTIAL NOMINEE, POLL SAYS"

A címből is kiderül, hogy egy másik elnökjelölt Yang szavazói se akarnak mást mint a jelöltjük, vagyis nem fognak Bidenre szavazni.

De volt itt másik meglepő dolog is: AOC is bejelentette, hogy támogatja Obama alelnökének megszavazását... miközben a Bernie segítését végül abbahagyta, hogy nem elég balos... nos, ezt egyesek árulásnak gondolják, hisz Bernie sokkal balosabb mint Biden.

"Ocasio-Cortez says she will vote for Biden in November"

Úgy tűnik rájött, hogy vagy beáll a sorba, vagy vége lesz. Inkább a pénzt választotta ő is az elvek helyett.

Aztán Obama alelnökének elég rossz napjai lehetnek és nemcsak azért, mert pl. nem tudott egy ideig beszélni egy TV interjúban, demostrálva megint, hogy szellemileg leépül... arról is szó van, hogy őt vádolja egy nő és ugye, a Demokraták hozzáállása alapból az, hogy a nőknek mindig kell hinni... kivéve persze most; most a feministák is elutasítják, hogy higgyenek a nőnek aki vádolja Biden-t. Ami persze elég sokatmondó...

Most van egy olyan dolog ami megerősíti, hogy talán igazat mond a nő... ugyanis az anyja már a 90-es években beszélt erről egy tv műsorban. És csak ezt az egy adást nem találja meg a Google videókeresője... vajon miért?

Szóval a korábbi "higgy a nőknek feministák" most sorra nem hisznek Biden női vádlójának:

"Stacey Abrams on Tara Reade sexual assault allegation: 'I believe Joe Biden'"

Volt egy remek cikk valahol, ahol korábbi 6 "higgy a nőknek" celeb korábbi nyilatkozatát vették össze a mostanival... kár, hogy nem találom.

Van más... miért hallgatnak mint a sír a női szervezetek a Biden vádlásával kapcsolatban:

"Why Have Women’s Groups Gone Dead Silent on Biden Sex-Assault Accusation?"

Igazából pont az, hogy hallgatnak mutatja, hogy egy hálózat része ezek mind.

"Trump allies highlight new claims regarding allegations against Biden"

Amúgy megjegyzem, hogy azt találgatják, hogy igazából Biden majd lelép és más lesz az igazi jelölt, mert mivel ő már beszélni se nagyon tud, esélye se lenne Trump ellen... Obama feleségére tippelnek, hogy berobban majd.

És emlékszünk még arra, hogy a Projekt Veritas szivárogtatásból kiderült, hogy a Google mindent megtesz, hogy Trump ne kerüljön hatalomra:

Itt van a cikk arról, hogy minden részre lehet keresni a Larry King showból a Google Play-en, kivéve azt az egy részt, ahol a Bident vádló nő anyja beszél arról, hogy mit tettek a lányával:

"CNN 'Larry King' episode featuring Biden accuser's mother disappears from Google Play catalog"

Aztán berakom ide is... meghackelték többek között a WHO-t és a Gates Foundation-t, 25.000 email címhet jutottak hozzá és a média már arról beszél, hogy aggódnak, hogy az ott találtakat szélsőjobbosok, nácik, összeesküvés elméletesek, stb.-k "fegyverként" fogják használni:

 "WHO, CDC, Gates Foundation all hacked: thousands of passwords leaked"

Hogy mire gondolnak... azt persze nem írták meg, ez később talán kiderül.

Egyébként ha már összeesküvés elmélet... ugye a mainstrem média szereti lenézni ezekért az embereket, de épp most járult hozzá ő maga is egyhez.

Ugyanis a Fehér Házban bekapcsolva maradt egy kamera és mikrofon és ott újságírók azt beszélik egymás között amikor nem forog a kamera, hogy vegye már le a maszkot az egyikük, mert a vírus igazából korán se olyan veszélyes mint aminek beállítják és... az ottlevő összes újságíró már amúgy is megkapta a vakcinát... ami ugye... nem is létezik.

"White House Hot Mic Catches NYT Photog Joking (?) with Fox’s John Roberts: ‘We’ve All Been Vaccinated Around Here’"

https://www.youtube.com/watch?v=cMK9wtY_LwA

Aztán pedig... Demokraták hagyják ott a pártjukat, vagy simán csak elhallgatatják az illetőt... mert valamiért meri dícsérni Trumpot.

"Democratic Georgia rep who endorsed Trump resigns after backlash: report"

Az volt, hogy el merte ismerni, hogy Trump a feketékért sokat tett, (ő maga is fekete) aztán kiútálták a pártból.

Az is megtörtént amitől nagyon tartottak a Demokraták: nem szerepelnek elég jól a fekete szavazóknál:

"Poll: Democrats underperforming with black voters"

"More than one-third of those surveyed expressed a desire for ‘someone else’ to run for president."

Volt egy olyan elég durva story is, hogy egy Demokrata fekete törvényhozási nő megköszönte Trumpnak, hogy jutatott neki ebből a rejtélyes gyógyszerből amit egyesek vitatnak, hogy hatásos a koronavírus ellen. Nos, ő meggyógyult, ezt megköszönte Trumpnak és a Demokrata párt ezután elhatározta, hogy nem fogják neki engedni, hogy a továbbiakban dícsérje az elnököt.

"Democrats plan to censure lawmaker who credited Trump for COVID-19 recovery"

Igen ez, túlságosan szembemegy az uralkodó Demokrata narratívával, viszont fekete és nő... kirúgni nem rúgják ki, csak cenzúrázzák.

"Detroit Democrats plan to vote to censure and bar any future endorsements of a Democratic lawmaker who credited President Donald Trump with advocating for the drug that she said cured her of COVID-19."

Milyen liberális már...

Aztán az egyik leginkább depresszíót kiváltani alkalmas történet...

Egy oxfordi professzornő kijelentette, hogy reméli, hogy nem fogja megnyerni az egyeteme a "koronavírus vakcina versenyt", sőt igazából senki fehér ember se nyerje meg, mert az bizonyítaná a fehér ember és különösen a britek "kiválóságát", azonkívül megint az lenne a narratíva, hogy megint a fehér ember takarít fel Kína szemete után...

Viszont ha megtörténne az a sajnálatos eset, hogy a britek fejlesztik ki a vakcinát szerinte akkor se szabad majd azt a brit lakosságnak adni, ők csak a sor legvégén legyenek és természetesen a szegény nem fehéreknek kell adni belőle legelsősorban.

"I Teach At Oxford, But I Don’t Want It To Win The Coronavirus Vaccine Race"

"The story will be clear: China, once again, has unleashed a threat to civilisation. But the best brains of the UK have saved the world, Dr Emily Cousens writes."

"If my university is the first to develop the vaccine, I’m worried it will be used to fulfil its political, patriotic function as proof of British excellence."

Hogy valami jó hírt is mondjak, ez az oxfordi prosszernő nem a biológia professzora, hanem a  "vulnerability and gender" professzora, vagyis  "sebezhetőség és gender" professzor. Ha biológus mondott volna ilyet, akkor talán ideje lenne bezárni Nagy-Britanniát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4815650436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2020.04.30. 15:59:00

Egy normális rendszerben nem is lehetne professzor ez a nő, hiszen egy áltudományt tanít, olyan mintha ma is oktatnák az alkímiát az egyetemeken.

GABOR2 2020.04.30. 17:16:04

@Madarász Henrik: Kb. én is így gondolom, de ennél is rosszabb a helyzet... Az állam ellenségeit hozzák létre ezek a professzorok.

Frederick2 2020.05.15. 11:48:14

@GABOR2: @Madarász Henrik: Szerintem lazán ideillik. Mostanában ismerkedek az Assassin's Creed világával. És sajnálattal látom, hogy ezen univerzumban is erőltetik a PC-doktrínát. Az Ubisoft úgy tett gesztust az amerikai feketejogi mozgalomnak, hogy két játékot is legyártott a rabszolga-felszabadítás brand-nek; az egyikben egy fekete férfival, a másikban egy fekete nővel szabadíthatod fel a fekete rabszolgákat a fehér ember uralma alól.

thegeek.hu/2014/03/26/assassins-creed-iv-freedom-cry-a-fekete-kaloz/
tech2.hu/assassins-creed-liberation-vegigjatszottuk/