Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Befolyásolás a szórakoztatáson keresztül 3.

Emberek

2018. augusztus 23. - GABOR2

Arról, hogy mi a helyzet a mai korosztállyal már írtam. Ami viszont a korábbiakat illeti...

Ők is befolyásolva voltak. És mostmár ne morális dolgokról beszéljünk, hanem ami jobban illik a blog profiljába...

Ők egész életükben úgy éltek, hogy igent mondani a technikai újdonságokra az jó dolog. Jó dolog, mégha ők utálják is. Ez régebben igaz is volt nagyjából. Ez filmekkel teljes mértékben meg volt támogatva, sokkal korábban mint hogy az ő életükbe valójában beköszöntött a technikai változás. És ezért most, hogy már idősek nem tudják elképzelni, hogy lehet olyan dolog, hogy amit kitalálnak a nagy techcégek az nem jó ötlet. És most ők a vezetőink és digitális államot akarnak építeni. Lehet, hogy ők személy szerint útálják, de így vannak programozva.

Ami a filmekkel való programozást illeti, vannak velük kapcsolatban nagyon durva elméletek amik már túl messzire mennek. Nem kell ilyen messzire menni, hogy belássuk, hogy pl. ha egész életünkben passzívan a szórakozáson keresztül azt kapjuk, hogy a technikai újdonságok jók és mi egy nem szakértő politikus vagyunk aki azt hiszi ez majd szavazatokat hoz a fiatalok részéről, meg minden szép, csak a szép megvan igérve a techcégek részéről akkor mást tényleg nem tudunk elképzelni.

Érdekességképpen azért megnézhetsz pár filmet, amikről azt gondolják, hogy előprogramozás részei. Pl. az, hogy Donald Trump elnök lesz rengeteg filmben szerepel. A legjobb összeállítást úgy tűnik letörölték, de pár dolog azért még maradt. Pl. 3:12-nél; meg ez . Vannak más témák is persze. A legjobbakat úgy tűnik letörölték, mikor megválasztották Trumpot látni lehett még őket. Dehát ez a törölgetés is egy tendencia.

Ezek szerint vannak akik jó előre tisztában vannak azzal milyen is lesz a jövő igazából.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2314197299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása