Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A fogyasztók már megint úgy döntöttek, hogy más lesz a jövő

2017. május 08. - GABOR2

A fogyasztó dönti el sokszor, hogy mi lesz a jövő, mert ha egyszerűen nem adja a pénzét a termékéért akkor a dolog elbukik. A cégek persze sok mindenre építenek... a tájékozatlanságra, meg nem érdemelt bizalomra a cég iránt, marketingre, stb. és persze rengeteg nyilatkozatra és sponzorált "EZ LESZ A JÖVŐ! cikkre. Ezek nem mindig működnek, mint ahogy ez a cikk is mutatja: https://pcforum.hu/hirek/19471/meg-kevesebb-tabletet-vesznek-az-emberek-mint-eddig

Emlékszünk meg... mindenki csak tabletet használ majd, a PC halott, tableten fogjuk végezni az összes munkát amit eddig PC-n csináltunk, az eladások minden évben csak nőni fognak stb. stb.. Persze akkor is sokan megírták forumokon kommentbe, hogy szerintük nem így lesz és pl. a tablet igenis nem alkalmas arra, hogy leváltsa a hagyományos számítógépeket egy csomó munkakörben. Viszont egyre csak jött a sok "független" elemzés, hogy márpedig de és ez a jövő. És persze voltak "mindig modernül gondolkodók" akik szerint igenis így lesz, dehát ők azok akik mindent elhisznek a techcégeknek.

"Az idei első negyedévben immár a tizedik egymást követő negyedévben csökkent éves bázison a táblagépek forgalma a világpiacon az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat csütörtökön közzétett jelentése szerint."

"Az első negyedévben 36,2 millió, az egy évvel korábbinál 8,5 százalékkal kevesebb táblagépet értékesítettek a világpiacon. A mostani a tizedik egymást követő olyan negyedév, amelyikben kevesebb táblagépet értékesítettek az egy évvel korábbinál. Sőt, a legutóbbi öt egymást követő negyedévben a csökkenés éves bázison kétszámjegyű volt."

Sok negatív trendnek véget vethet a fogyasztó, úgyhogy igenis ha szerinted nem jó egy termék ne vedd meg és ne törődj a sok médiából érkező mindenféle hanggal, ami mégis rá akar venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1312490409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása