Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Amikor a relativizált moralizmus szeretne objektív moralizmus lenni...

2023. március 29. - GABOR2

Tegnapi hír, hogy egy transgender illető mészárlást követett el egy keresztény iskolában. Állítólag hátrahagyott indítékokat bemutató irásokat, de... nem akarják nyilvánosságra hozni tudtottam. Viszont elbúcsúzott néhány embertől és ezekből arra lehet következetni, hogy politikai okai voltak. Valami olyasmit mondott tán, hogy tettének okai később nyernek majd nagyobb értelmet.

"A nashville-i gyilkost mentegeti egy transzgender csoport"

Amiről nem beszélnek annyira, hogy aznap volt tán még 3 másik fegyveres trans támadás, amit viszont folyamatában állítóttak le. Miért ennyi hirtelen? Nos, aznap volt valami trans büszkeség nap vagy hét vagy hasonló és már egy ideje ment a kampány a mainstreamben is hogy pl. " ideje kiszabadítani a trans düh-t" és ... ragadjanak fegyert. Sőt ez már évek óta megy, pl.:

Két éve ugyenekkor:

"It’s Time to Stop Policing Trans Rage"

Tavalyi értekezés arról, hogy a transoknak agresszíveknek kell lenni elkerülhetetlenül:

"TransAwarenessWeek: Trans rage and why it’s necessary"

Persze "hagyományos" baloldali téren is megy a "haladás": Például szintén tegnapi hír, hogy egy baloldali professzt felfüggesztettek, mert azt mondta, hogy a "egyetemükön" elóadó jobboldali vendégelőadók nácik és szerinte jobb lenne, ha "diákjai" nem tüntetnének a vendégelőadók ellen, hanem inkább kivégeznék őket. Talán csak mert, volt ez a trans lövöldözés, ennek azért volt következménye... mégha amikor el is ül ez a ügy visszacsinálhatnak mindent. Egyenlőre felfüggesztették a professzor urat, aki vita helyett kivégeztetne:

"Professor suspended after saying it would be ‘more admirable to kill’ racist speakers than protest" 

És visszatérve a trans lövöldözőre... a konkrét nyilatkozatát nem hozzák nyilvánosságra, amiben elárulta, miért tette amit tett, de a baloldali újságok már feltételezik az okokat és a lövöldözőt áldozatnak tartják.

Én ezt az egész trans mozgalmat is ugyanúgy mint sok más baloldali ártalmas mozgalmat, egy nem spontán, hanem egy évek alatt mesterségesen kialakított dolognak tartom. Gazdag elit akarja és támogatja, évek alatt egyetemeket elfoglalt odaküldött professzorok meg mossák az agyakat.

Viszont egyes agyak tán tényleg annyira át vannak mosva, hogy egy másik valóságban hisznek. Tegnap láttam valami videót, hogy valami trans, vagy valami... lény sír az internetnek szószerint, hogy bár önmaga totál nem tesz érte, hogy másnak lássák mint aminek születet, de az embereknek maguktól ki kéne találniuk, hogy éppen minek képzeli magát és nem teszik és mennyire elege van az emberekből ezért, az emberiség egy sz@r. Szóval... létrehozzák ezeket a... lényeket és talán ők hisznek is benne.

És akkor lehet mondani, hogy eddig mindez a szöveg csak bevezető volt ahhoz, ami a címben van. Filozófia óra egy techblogon... hahaha. De nem kell félni, mert nem megyünk vissza az ókorba, ismerős lesz amit írok.

Talán az egyik belinkelt cikk valahol igazat ír... tényleg elkerülhetetlen, hogy a transok totál erőszakosak legyenek... hisz mindent is akarnak.

Az a morális alapzat amiben létrejöttek viszont nem ad nekik esélyt se arra, hogy ilyen mindent akarókká lehessenenek... ezért kell az erőszak.

Ugye ez az egész trans... mosmár uralomvágy abból nőtt ki, hogy a társadalomnak toleránsnak kell lenni, mert az egy érték valahogy + minden amit valaki igaznak hisz az igaz, vagy valami ilyesmi... vagyis van egy társadalmi és egy totál egyéni, induviduális morális alapzat.

Ez elég volt ahhoz, hogy megjelenjenek a társadalomban. Viszont egy olyan társadalom ami azt mondja, hogy mi ebben hiszünk, mert csak, mert minden társadalomnak megvannak a maga értékei és b@szódjon meg aki ez kritizálni meri, mert minden relatív stb. + sőt igazából egyéni szinten ugyanez van... annak a társadalomnak ókénak kell lennie azzal, hogy... más társadalmak meg másként gondolják.

És világ nem nyugati fele pl. egyenesen megveti a transt mint értéket.

És még valami... mivel ez csak egy "társadalmi érték", azért fontosak a transok, mert éppen, hopp a társadalom ezt gondolja ( vagy inkább ezt is ugye így manipulálták gazdag emberkék sok év munkája alatt + terror ) ezért a úgymond a társadalom ezt ugyanígy simán vissza is veheti és az egész átfordulhat az ellenkezőjébe.

Ugye a Demokraták pont ezzel okoznak rettegést folyton a szavazóikban... hogy jönnek a Republikánusok és mindent visszacsinálnak... még ha sohase tették, sőt.

Viszont ha úgymond a filozófiai alapját nézzük... a félelem jogos.

A másik lehetőség, hogy a Demokraták és a transok bemutatják a világnak, hogy a trans emberek seggnyalása mint érték, az egy morális objektivitás... amit az egész világon mindenkinek el kell fogadnia, nem azért mert terrorizálják őket, hanem azért mert bele van írva mindenki szivébe.

Egyenlőre nem álltak elő egy ilyen megdönthetetlen előadással.

Viszont... szeretnék, ha az emberiség úgy kezelné őket, mintha így lenne. Igen, az USA lakossága is, ahol évtizedekig mosták az emberek agyát azzal, hogy "mindenki saját igazsága igaz" stb. most kezelje a transokat mint érték mint valami megfellebezhetetlen morális igazság.

A trans mint érték... már nemcsak egy társdalom értéke épp most, hanem olyan mintha valami objektív érték lenne... amiből következik, hogy mindenki más erkölcsileg romlott, tehát nem az van, hogy "mindenki saját igazsága igaz", hanem a transoknak van igaza és a világ többi része gonoszos, ha ezt nem fogadja el. Legalábbis egyre inkább ilyen jellegű a kommunikáció.

És persze nem tudnak bemutatni semmi érvet, amit nem lehetne szétszedni... pont azzal az erkölcsi relativizmussal amivel engedték, hogy létrejöjjön a transág mai magja.

Tehát mi marad? Marad a terror a társadalom felé és részükről a rettegés, hogy mindent visszavehetnek tőlük, hisz amit kaptak csak úgy kapták, és pont így vissza is lehet venni.

És ha belgondolsz... a Demokraták morális tartása más ügyekben se túl nagy...  mondhatnám úgy cserélgetik a morális észméiket mint más az alsónadrágját.

"Metoo", "Higgy minden nőnek". Egy portás se lehet valaki ha egy nő megvádolja. Ó... de ha éppen az van, hogy az a valaki akit elnöknek akarunk javasolni, kerül ilyen helyzetbe, sőt olyanba, hogy nem csak egy távoli megvádolás éri, hanem annál sokkal rosszabb, akkor a tegnap még habzó szájjal védett értéket kidobják az ablakon.

Itthoni, hogy Gyurcsány Ferenc kijelenti, hogy nem hazudott, amikor mondta, akkor komolyan gondolta... aztán kilépett az ajtón és már másként gondolta...

Vagy itthoni... "nácikkal sohase fogunk össze", de aztán "megváltozott a helyzet" és mégis összefognak a Jobbikkal a baloldaliak.

Vagy USA... a éveken át a nyomatják, hogy kellenek a fehér-kisebbségi vegyes párok. Ma már ugyanez morálisan, vagy talán inkább... "morálisan" rossz, mert épp ezt találták ki.

Szóval... épp ennyire stabil érték az is, hogy a transok, a diverzititás stb. ... érték.

Ezen csoportoknak a Demokraták ezt folyton el is mondják, csak úgy hogy a Republikánusoktól kell félni, mert ők veszik el a jogokat... a Demokraták sohase tennék, kivéve persze, ha "a helyzet megváltozna".

És ahol nincsenek az értékeknek... vagy inkább "értékeknek" valós alapjai, ott, főleg ha egyre inkább többet akar az adott csoport, talán mondhatni elkerülhetetlen, hogy terrorhoz nyújjon, hisz igazából a társadalom amiben van olyanra van nevelve, hogy jót mosolyogjon magán a morális érték koncepcióján.  Egy piszolyt kell tartani a halántékához, hogy leszimulálja, hogy komolyan vesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9618083432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2023.03.29. 12:05:53

Igazából úgy gondolom, hogy az igazi világ górék valósággal jött röhögnek magukban amikor kidobják a tegnapi "abszolút" Demokrata morális értékeket, a mai nap érdekéért...

GABOR2 2023.03.29. 12:31:14

És persze a példákat lehetne még sorolni... Pl. nem tudom mennyi baloldali mai harmincas mondta, hogy azért lett baloldali, mert a baloldal... háború ellenes. Csúnya Bush... Most imádjék a háborút Ukrajna ellen. Sőt, kiderült, hogy oké ma már nácikat dicsőíteni és felfegyverezni Demokrataként.
Vagy a nők jogai... a női sportoló egész életében végzet munkája mehet a szemétbe, mert egy random férfi... aki még csak át se alakítja magát meg semmi, kijelenti, hogy ő ma nőnek érzni magát... és sohatöbbé igazi nő nem kerül dobogóra... sőt ma már nem is tudják megmondani, mi az, hogy nő... hogy is tudnák védeni őket? Ja de, persze amikor kvótázás megy, valahogy eltalálják... most még.

Madarász Henrik 2023.03.29. 14:25:42

Régen az ilyen embereket sima elmebetegként kezelték, mert azok is. Aztán jöttek a milliárdosok és elkezdték támogatni az áltudományos genderelmélet terjesztőit, elterjedt az egyetemeken, utána meg a balos firkászok elterjesztették a médiában, utána meg az iskolai oktatásban és persze a demokrata párt is támogatni kezdte. Amit írtál ez a permanens forradalom, nem véletlen, a társadalmi ellenállás megtörése a célja, annak idején a kommunisták is így csinálták Sztálin haláláig.

GABOR2 2023.03.29. 14:49:36

@Madarász Henrik: Pár éve volt, hogy meghalt a f@szi aki tán kivette a homoszexualitást a betegségek listájáról. Felidézték a történetét és simán elmesélték, hogy ahogy levették a betegségek listájáról az egy csalás és ha jól emlékszem egy csomó pénzzel kitömbték az illetőt.

ujszo.com/panorama/meghalt-a-homoszexualitast-depatologizalo-pszichiater

Igen, sok pénzzel szépen lassan elérték ezeket... nálunk bevezetnék egy baloldali kormány alatt...

Sztálin már nem volt permanens forradalmas, ő inkább abba hitt, hogy forradalmak helyett fegyverekkel kéne elfoglalni Európát, aki nem értett egyett az kivégezte... a világ Szojvetunión kívüli részének szerencséjére...

Mia and Me 2023.03.29. 17:56:52

Mondjuk a genderszemlélet pont arról szól hogy mik és milyenek a nemi szerepek a társadalomban, és köze nincs ahhoz hogy transznak meg békának definiálja magát valaki, meg ahhoz sem, hogy a nemi szerepek visszafelé is hatnának a biológiára...
Olyan érzésem van hogy azért fújták fel az egész "gender"-t, hogy aláássák azt a jogos törekvést, hogy a biológiai nemem alapján ne legyen egy rakás hivatalosan egyoldalúvá tett tulajdonság és viselkedés elvárható tőlem. (tehát kisarkítva, az jogos törekvés hogy nem attól vagyok nő, hogy elvárják tőlem, hogy cuki legyek és mosolyogjak és szoknyába járjak, az meg az eltúlzott gender elmélet, hogy ha Pista viszont cuki és mosolyog és szoknyában kifestve pózol akkor ő nőnek nevezheti és definiálhatja magát...)

valis47 2023.03.29. 20:57:24

@Madarász Henrik: Ez tévedés, Sztálin állította le a SZU-ban, ki is végeztette a legtöbb régi bolsevikot. Sztálin egyfajta ellenforradalmat hajtott végre, nem véletlenül nevezi pl. Puzsér vörös fasizmusnak a sztálinizmust.
Meg közben még pár millió másikat is kivégeztetett, kvóták alapján. Egyszerűen paranoiából ki akart irtani mindenkit, akiben veszélyt sejtett a hatalmára... ez is tény.

GABOR2 2023.03.30. 00:37:41

Na miközben történt ez a mészárlás, van egy trans programm, aminek neve ... a Bosszú napja! És nem fújták le. Azt kérik a szervezők, hogy trans emberkék szépen menjenek ki fegyverrel az utcára és támadjanak rá random normál emberekre:

"Trans Day of Vengeance’ protest to take place after Nashville school shooting"

nypost.com/2023/03/29/trans-day-of-vengeance-protest-to-be-held-after-nashville-school-shooting/

Persze a szervezők maguk elkezdték bevédeni magukat, de a rengeteg hozzászólás és elkészített poszter elárulja, hogy miről szól ez...

Koenigsberger 2023.04.04. 21:47:36

A groteszk az, hogy bármennyire is próbálják lenyomni az emberek torkán most már erőszakkal is, ettől még valójában a nemileg diszorientáltak továbbra is egy elenyésző kisebbséget alkotnak.

A legsúlyosabb gond az, hogy a téveszmék propagálói sose veszik észre, hogy a lejtőn nincs megállás. A téveszmék mindig saját magukat falják föl, mint a rák, ha már fölszámolták a „gazdatestet", ami ellen létrehozták őket... (Pont mint írtátok, a bolsevizmus is jó példa erre.)

Először csak a nemi promiszkuitást tűzték ki célul, de nem álltak meg, mert aztán a homoszexualitást, de ott sem állt meg a dolog, hiszen ott is a „pár" egyik tagja férfi a másik női szerepet kénytelen vállalni. Úgyhogy itt sem álltak meg a „haladásban" a másként gondolkodók, hanem kitaláltak egy virtuális valóságot, amelyben nincs férfi meg nő. És megint azt hiszik, hogy itt vége a történetnek, pedig sajnos nincs. Nem akarok jóslatokba bocsátkozni, de még ennél is sokkal betegebb dolgokért fognak kampányolni és normálisnak beállítani. Ennek az előjeleit épp az agyonhallgatott politikusi és az ún. művészi körök botrányai házatáján kell keresni. A pedó tartalmak ártalmatlanként való felcímkézésével már többször is próbálkoztak, szerencsére még közfelháborodás lett belőle, de sajnos lesz itt még Szodoma.

GABOR2 2023.05.04. 17:30:07

@Koenigsberger: Valószínű bárhogy érzékenyítenének nem menne át a transz dolog, de pont tán ezért nyomatják, hogy már a gyerek, szülői beleegyezés nélkül kapjon visszafordíthatatlan "kezeléseket" Nyugaton. De elég hasztalan taktikának tűnik, mert sokkal több feministát vesztenek vele, mint nyernek trans támogatót... van már feminista csoport ami nem fogadja el a transokat... na jó inkább nem nyel be mindent. Meg persze az gyerekként átalakítottak is könnyen lehet revansot akarnak majd venni.
süti beállítások módosítása