Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egy bárkin átgázoló, de ünnepelt hősből hogyan lesz pária? Elon Musk

2022. november 17. - GABOR2

Igázából ez nem egy elemzés, csak muszáj megjegyezni, hogy irónikus...

Irónikus, hogy amikor olyan dolgokról jöttek híriek, hogy az "önvezető" rendszere embereket öl, meg hatalmas kockázatnak tesz ki rengeteg embert... nem igazán érdekelte a mainstream médiát, sőt egy jövőbelátó zseni volt Musk, aki mindent jól csinál. Most hogy kirúgdos politikai cenzorokat és egy semleges platformot akar csinálni egy nagyon baloldalivá alakított helyből, ami végre pénzt termelne, nem propagandát... most nagy a felháborodás.

Most a zseni akinek mondhatni licensze volt, hogy ölhet a tudomány feljődése nevében kiderült, hogy egy idióta... és nagyon gonoszos.

Az Itcafe egymás után adja ki a sírós cikkeket, hogy mit csinál Musk a Twitternél. Már most megmondja, hogy minden rossz amit gondol, időt se kap az ember.

Hisz amit tesz az az, hogy kirúgdossa azokat akik kicenzorozták a jobboldalt. És ez fáj sok mainstreamnek és az Itcafe-nak is.

És az a vicces, hogy míg alighanem poltikiai okokból sír ő is emiatt... a kommenteket "kitakarítja", ha politikai dolgok szerint akarja megtárgyalni az esetet... amit igazából máshogy nem is lehet.

De amúgyis, várjunk csak... miért sírnak? Hát eddig nem azt mondták, hogy a Twitter egy magáncég és így ha úgy döntenek, hogy kidobják a jobboldaliakat, akkor megtehetik? Akkor mi a baj, most sokkal inkább magáncég, hisz az egész Muské lett, nincs tovább tőzsdén. De nem, ez el van felejtve.

Ráadásul nem arról van szó, hogy ezután baloldaliak nem lehetnek ott... hanem ezután mások is ott lehetnek... és vitázni kell, nem lehet az, hogy csak rámutatnak valakire, hogy náci és törlik rögtön.

Na mindegy, visszatérve... A korábbi bírálhatatlan zseniről egyből kiderült, hogy egy idióta és ráadásul gonosz is... már a címekből is látszik:

"Elon Musk ultimátumot intézett a Twitter alkalmazottaihoz"

"Továbbra sem érthető, mit csinál Elon Musk a Twitternél"

"Elon Muskot akár nemzetbiztonsági fenyegetésként is kezelheti Joe Biden"

 Stb....

Ja amúgy Biden nem csoda hogy fél. Trump tegnap bejelentette, hogy újraindul. A Twitter várhatóan fel fog robbanni... és nemcsak baloldaliak írkálhatnak majd ott ezután.

Musk szét fogja keresni magát majd... Bár maga Trump állítólag nem akar visszatérni már a Twitterhez így se.

Na mindegy... a tanulság az, hogy embert ölhetsz tömegesen, szeretni fognak, de ha bekavarsz a baloldali cenzúrába akkor mágján égetnek el, akkor is ha korábban te voltál a nagy víziós ember aki elhozta az elektoromos autókat az emberiségnek... még ha igazából egyáltalán nem is volt az első, de mindegy...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1117981468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2022.11.17. 20:56:37

Azért Musk is megéri a pénzét, a legutóbbi levele a Twitter dolgozóinak, miszerint mindenkinek többet kell dolgoznia és akinek nem tetszik az mondjon fel tipikus vadkapitalista mentalitás. Amelyik cég normál 8 órás munkaidőben nem tud profitot termelni, az kérjen csődeljárást, mert életképtelen.

GABOR2 2022.11.17. 23:49:32

@Madarász Henrik: A Twitter dolgozók híresek arról, hogy nem akarnak pontosan beérni, meg a munkát kolonista elnyomásnak tartják stb.... Pont most láttam róla egy vicces BB videót, hogy milyen az amikor egy Twitter dolgozónak először kell új, igazi munkahely után néznie. Igazából elég közel van az igazsághoz...:

www.youtube.com/watch?v=g-voQsFY6SE

gigabursch 2022.11.18. 08:26:37

Mágja => máglya

Amúgy az egész egy bohózat...
Kár rá szót fecsérelni.

promo921 2022.11.20. 13:21:37

"Most a zseni akinek mondhatni licensze volt, hogy ölhet a tudomány feljődése nevében kiderült, hogy egy idióta... és nagyon gonoszos."

A gonoszról nyilván nem tudok nyilatkozni érdemben, de az idióta az gyakorlatilag köztudott azok számára akik nem isszák midnen szavát. Nagy találmányai jelentős része már fel volt találva 100 évvel ezelőtt is, az egyéb fronton meg csak az igérgetés megy, hogy majd jövőre.
süti beállítások módosítása