Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A "háttérhatalom" módszerei szuper nem hatékonyak

2022. május 22. - GABOR2

Mostanában a rádióban sokat hallottam beszélgetéseket arról, hogy milyen szuperhatékonyan és okosan támad a "háttérhatalom". Pl. a gyerekvédelmi téma körül, hogy máris új módszert találtak ki.

Két dolog tünt fel... amikor megkérdezték az illetőt, hogy dehát kik mozgatják itt a szálakat, nem valami nagy központi erőt jelöltek meg, hanem, hogy szakemberek ebből jól meg élnek, meg hogy valami "genderbébi táp" gyártó biztos mennyi pénzt csinál ebből, meg a sebészek... ja persze ilyen max. középosztálybeli emberkék intézik ezt, meg a bébi táp gyártónak is biztos nem mindegy hogy milyen babának ad el kaját... Szóval maszatoltak akkor amikor el kellett volna mondani, hogy amit tapasztalunk nem lehet másként mint: 1. egy földöntúli erő átmosta egyszerre rengeteg helyen kulcspozicióban levő emberek agyát. 2. Valakik akik rengeteg pénzzel és hatalommal rendelkeznek korrumpálják ezen kulcspozicióban levő embereket.

De igazából ez a rész most csak kitérő volt, mert most a téma nem ez, hanem az, hogy a módszerek amit használnak a "háttérhatalom emberei" vajon tényleg olyan szuperhatékonyak mint aminek mondják... Mert szerintem nem azok, sőt épp ellenkezői a hatékonynak.

Gyere velem egy gondolatkísérletre... Visszarepítenek téged az időben mondjuk 30 évet és odaültetnek egy asztalhoz a "háttérhatalommal" és a játékvezető elkezdi kiosztani a lapokat... ti ellenfelek vagytok.

Azt mondja a játékvezető... a következő játékban te megkapod magadnak a többséget, a háttérhatalom a kisebbségeket.

Milyen jó kezdet, de még izgultsz.

Aztán azt mondja a játékvezető, hogy te mellett lesz az igazság, a józan ész, az ellenfelednek azzal kell operálnia, hogy nemcsak férfi és nő létezik, hanem még 200+ egyéb nem és hogy 2+2=5.

Aztán azt mondja  játékvezető, hogy egy homogén csoportot fogsz vezetni, az ellenfeled apró csoportocskákat, akik a jövőben elkerülhetetlenül halálos ellenségei lesznek egymásnak... nem létezhetnek egymás mellett, hacsak nem veszít valamelyikük és ez nem valami rejtett dolog lesz, hanem világos lesz mint a Nap.

Plusz előbb az ellenségnek kell 20 év, hogy elfoglalja a fontos poziciókat. Ezalatt végig lefülelheted.

Ekkor ha őszinte vagy magadhoz alighanem azt mondtad volna... én már eleve győztes vagyok, kizárt, hogy ilyen sz@r kártyákkal az ellenség nyerjen.

És igazából... a háttérhatalom kártyái sz@rok.

Mi van, ha játék nem arra megy ki mint aminek tűnik?

Miért választ a háttérhatalom ilyen vacak stratégiát, miért nem próbálja meg mondjuk a többséget maga mellé állítani?

Nos, talán egy magyarázat lehet erre, hogy mivel az atombombák korában nem lehet hagyományosan háborúzni, hát így támadnak. Szun-ce-i módszer.

De ezek egyrészről kicsi csoportok, akik majd ellenségeik lesznek egymásnak is és a jövőben irányítani már nem lehet őket tökéletesen. Befolyás lehetne, teljes irányítás nem. 

De ha ezekkel akarsz megsemmísíteni egy államot... miért teszed ilyen nyiltan, miért ilyen jó látható minden?

Maguknak a kis csoportoknak semmi igazi hatalmuk nincs, azért tudnak varázslatosnak tűnű módon megtenni annyi mindent, mert a szupergazdag, rengeteg tulajdonnal rendelkező valakik promótálják őket, sokkal nagyobbnak mutaják őket mint amik, és sokkal nagyobb hatalmat adnak nekik mint amilyük van.

Viszont... akkor tehát ha ez nem nagyon vezeti el őket sehová se miért csinálják ezt? Ha valami, tényleg semmi más, csak rombolás a cél... legyen számodra annyi vigasz, hogy akkor ők is egy totál agymosott népség és sohase fogják elérni, hogy boldogak legyenek e Földön. Az ilyen hozzáállással az emberekhez ez elérhetetlen.

Mi van viszont ha igazából az a cél, hogy a megcélzott emberekből kiváltsanak valami reakciót?

Szóval, amiket elmondtam... a háttérhatalom módszerei baromi nem hatékonyak, azért működik mégis a dolog és halad a maga csiga sebességén, mert... a többség, a "normális emberek", nem élnek igazi természetes közösségben egymással. Úgyis mondják, hogy az emberek el vannak magányosodva. De a lényeg, hogy nincsenek megszerveződve... úgy, hogy nem mesterkélten, nem eröltetetten.

Még visszatérve a "háttérhatalom erejéhez", mielőtt ezt folytatnám.

Szerintem alapvetően három alapon nyugszik:

1. Rájött hogy hackelje meg a rendszert úgy, hogy közel limit nélkül legyen pénze.

2. Korrumpál kulcspozicióban levő egyéneket

3. Vannak emberek akiknek természetes szükséglete... hogy kövessen egy erős hatalmat. Egy tökéletes, emberért való világban ezek az emberek nagyon hasznosak lennének, mert olyan valakit követnének aki jót akarna minden embernek. Ez az ember viszont a valóvilágban szemlátomást nem szerez magának hatalmat, nem tűnik fel, ők viszont úgy érzik, hogy nem élnének teljes életet anélkül, hogy szolgálnának egy ügyet... és szolgálnak akár rossz ügyet is. Nem filóznak rajta. Ez is jobb nekik mint semmi, gondolhatják. Ezen emberek nincsenek is megfizetve, NPC-nek hívják őket sokan... Nélkülük sohase sikerülne ez a szuperbéna háttérhatalmi terv.

Visszatérve... vajon mit akarhat kiprovokálni a háttérhatalom?

Szerintem ki akarja provokálni, hogy létrejöjjön egy hatalom vele szemben, ami egységes és organikus és erős... és akit egy ember vezet, akit viszont nem lehet hagyományos módon olyan könnyen korrupálni. De állítólag vannak már olyan eszközök is a tarsolyukban ami képes valóban ilyen... mondjuk agy hackelésre.

Ami csoportokkal most tolnak egymásra fognak támadni, irányítani nem lehet majd őket, de ha lenne végre egy erő ami nagy és mindez ellen összefog mindenkit aki normális.... de jó lenne... ha irányíthatnák. Mert az emberek mindenhova követnék és mindent elintézhetne.

Szerintem Orbán Viktor valahol ezt leszimulálja részben. Orbán Viktor nem hozott létre ilyen közösséget mint leírtam, de elkötelezett egy csomó embert és az ellenfelei vállalhatatlanok... Így van több mint kétharmad amivel megtehet közel bármit.

Ilyesmi emberek kellenek majd a háttérhatalomnak. Erős vezetők akik látszólag ellenük vannak, akiket a nép követ bárhová... de akik az igazán fontos dolgoknál a nép ellen lesznek.

Nézzük Viktort, egy csomó mindent csinál ami jó, az ellenfelei sok éve nagyon furán, mintha kifejezetten azon lennének, hogy vállalhatatlan alternatívának tünjenek, megvan a nagy hatalom, de aztán ha jön a kötelező oltás akkor ugyanúgy bekussoltatja az országot és kötelező oltást ír elő mint az ellenfelei... és alighanem ez azért van, mert az volt az igazán fontos ügy... vagy egy fontos lépés valami felé ami fontos. Meg a mostani válságnál igazából a bankoknak nem kellett "kivenni a részüket", ez is mutat valamit...

Valójában ez sokkal jobb a háttérhatalomnak mint a káosz, ami lenne a sok kis csoport irányítása esetében, akik ellenségeik egymásnak igazából, már alapból.

Egy vezető akinek szilárd a hatalma, és aki igazából a nekünk, a háttérhatalomnak fontos ügyeknél mi melletünk dönt... ez kell.

Ha ez az igazi terv... akkor talan az amit mindenki az igazi tervnek hisz csak elterelés.

De visszatérve, miért nem próbálják ők meg a többséget közvetlenül megnyerni...

Talán azért mert... ez így jobban működik majd. Mindent nem lehet megvenni pénzzel. A többségnél sokba is kerülne, meg... igazi lojalitás nem vehető meg pénzzel... vagy legalábbis nem sok emberé, mert akkor soknak kéne sokat fizetni.

Viszont ezt a vezetőt akit leírtam... az emberek sokkal több dologért fogják majd követni bárhova... dolgokért amit pénzért nem lehet megvenni. Vagy talán mégis... egy ilyen durva átveréssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3717837179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2022.05.22. 01:40:38

Vajon miért nem írtam be a médiát mit a hatalom alapeszközést... nos, mert van ellenmédia is. Igazából ha nem lenne az az embertípus akit leírtam a 3. pontban... mivel van ellenmédia nem kéne, hogy hatékony legyen a médiaagymosás. Viszont az "NPC" nem kíváncsi más véleményre, nem kíváncsi... az igazságra. Ez viszont az embertípusban levő... mondjuk hiba, ez adja az "erőt".

Deansdale 2022.05.22. 09:27:11

Szerintem ennyire nem bonyolult a helyzet. Egyszerűen meg akarják törni a nyugati államok gerincét, ill. böki a csőrüket a fehér faj, vallási értelemben éppúgy mint legveszélyesebb rivális, illetve a lázongásra leginkább hajlamos + legveszélyesebb fajtája a tömegnek. Ők másféle tömegeket akarnak, olyasmit mint ami fölött a szaúdi sejkek uralkodnak játszi könnyedséggel. Ostoba, egymást maró de az urak ellen nem lázadó tömegeket akarnak, tehát a fehér fajt el kell távolítaniuk és lecserélni arabokra, ázsiaiakra meg fekákra. Ez zajlik már a 60-as évek óta, akkoriban kezdték el felcsavarni a tömeges migrációt Franciao-ba és Angliába éppúgy, mint az USA-ba.
en.wikipedia.org/wiki/Immigration_and_Nationality_Act_of_1965
Az USA-t senkinek semmi esélye nem lett volna katonailag vagy akár gazdaságilag tönkretenni az elmúlt 50 évben, és ezt tudták ők is, tehát más utat választottak. Most fordultak ezzel a célegyenesbe... A legtöbb nyugati országban a 18 év alatti korosztályok már többségükben színesek, tehát a fehér faj bukása kvázi megtörtént, csak az átfutási idő közepén tartunk. A háttérhatalom meg arra számít, hogy a kevertfajú debil csőcselékre könnyebb lesz ráverni a great resetet, és utána könnyebb lesz rajtuk örökké uralkodni is, mintha ugyanezt erős fehér nemzetállamokkal szemben próbálnák megvalósítani. A Blackrock és Vanguard jellegű cégeken keresztül a bankster családok fognak uralni mindent, akinek meg nem tetszik az kiesik a rendszerből.

Hartrigel 2022.05.22. 12:50:32

Szerintem pont, hogy be nem hódolók követelik a kiberdiktatúra eszközeit. Mert ha mindenki birka lehetne Netflix sorozatokkal meg online újságokkal akkor minek rendőrállam apparátust kiépíteni. Hát azért mert mindig lesz 10-20%- akit ez zavarni fog. NO meg mert biztos, ami biztos! (inkább az utóbbi)
Elvégre Kína a létező legnagyobb természetességgel bele kényelmesedett a kiberdiktatúrába, és mintha mi se történt volna.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy az ilyen amúgy egymást is legyilkolni akaró emberekkel mi lesz az ENSZ Európa műállamban. Kétlem, hogy a sok paki, nigger, meg arab, majd békességben elegyül valami új szolga fajjá a fehérek kiszülése után. Valószínűleg fájtatják majd az otthoni hobbi-vadászatot egymásra, vagy ebben az aspektusban elképzelni sem tudom mi járhat a "nem létező háttérhatalom" fejében. Hogy a búzikat, már ne is említsük ebben az egyenletben.

Azért az agyheckelést még nem akarom elképzelni. Igaz, William Gibson egyik kedvenc Scifi témája, hogy "a jövő (technológiája) már itt van csak nem egyenlően oszlik el". Mert akkor mindjárt ott tartunk, mint amiről Harari szokott írni, hogy itt vannak a biotechnológiával meg kibernetikával összerakott übermensch istenemberek, oszt jó napot.

Mondjuk engem mindig is zavart, hogy ezek a tevekénységek miért ennyire Európára koncentrálódnak, aztán észre kell venni, hogy egyáltalán nem, számos távol-keleti ország és is ugyan ilyen kampány alatt nyög, meg arabok is, csak nyilván nekik az individualizmus mentes lelkületük jobban tudja ezt kezelni. Más különben simán mondanám akár azt is, hogy ez az egész olyan mint valami Jelenések könyve szcenárió, hogy az egész lényege, igazából nem az európai ember, hanem a kereszténység mint olyan elpusztítása a cél, hogy igazából ő áll a támadások kereszttüzében, és nem is direkte a fehér ember, illetve igen, de ő rajta keresztül a keresztény hit. (De ez csak egy gondolat a sok közül. Én nem tudom biztosra.)

Sajnos, a "pózer" vezetők hatékonysága is mérsékelt. Elvégre nem kerülte el az emberek figyelmét Orbán igazándiból mennyire megalkuvásra képes - bár még mindig jobban járunk vele így mint egy példás bólogató Jánossal. Putyin sikere pedig az, hogy egy Jencinhez képest nem nehéz letenni valamit az asztalra, valamint, hogy az oroszok megtanulták azt, hogy a nyugatiak ugyan olyan pökhendiséggel nézik le őket mint minket KGST országokat, sőt, őket még hatszor durvábban, és nem szeretnének közösködni velük, csak kifosztani. Ezt érzik az emberek. És ha érzik, hogy a vezető túl pózer, akkor jönnek alternatívák, mint a Mi hazánk, stb. Plusz a nyugger réteg elfog tűnni egyszer, plusz, nehéz lesz úgy "európai vezetőnek" lenni, hogy nincs Európa.

Én tényleg úgy érzem, hogy ők nem pózerek inkább csak "gondnokok". Mert az idő forog, népesség nem nő, cigányok száma meg igen, itt idő kérdése, és vezetőtől függetlenül borul a bili előbb vagy utóbb, mert ilyen kérdésekkel nem foglalkoznak.

GABOR2 2022.05.22. 13:47:44

@Deansdale: " a lázongásra leginkább hajlamos + legveszélyesebb fajtája a tömegnek."

Szerintem ez annyira nem jellemző a fehérekre. Most, hogy egyes iskolákban már a gyerekiknek beszélik be, hogy néhány évesen heréltessék ki magukat stb. ... ez most elindított valamit. De amúgy nem nagyon... Ugye a kommunisták is először azt gondolták, hogy elkerülhetetlenül fel fognak lázadni a tömegek az uraik ellen. De nem tették. Aztán kitalálták, hogy kell egy élcsapat ami ők, majd ők katalizálják az "elkerülhetetlen" történelmet. Ez se vezett sehová. Aztán erőszakkal lett egy kommunista állam ott ahol az elméletük szerint nem kellett volna legyen... ja mert nem is volt az, csak azt mondták rá.

Szerintem egyszerűen tényleg csak rivális, a legnagyobb rivális, aki a világ nagyrészét irányította és még részben igazgatja most, bár már őt is irányítják + ugye a magasan a legtöbb találmányt ő találta ki... mossák is az agyakat, hogy ne gondoljanak így magukra a fiatal fehérek.

De mint ahogy írtam is... talán pont azt várják, hogy legyen egy ellenreakció, amit majd irányíthatnak. Egy vezető, akit úgy szeret a nép, hogy azt pénzen nem lehet megvenni... mert pl. csak az ilyen vezető vezetheti a népet... világháborúba, amit talán terveznek. A mai nyugati ember nem adná az életét semmiért, nem alkalmas háború viselésére... a tömegek nem.

Igen, amerikában már a kisebbségeké a jövő... de kik ezek a kisebbség? A legnagyobb kisebbség... a latinok, akik keresztények és alapvetően konzervatívok inkább, sokan kommunista államokból menekültek és nem kérnek azokból a politikákból. Hosszútávon ez is egy zsákutca a Demokratáknak.

GABOR2 2022.05.22. 14:03:09

@Hartrigel: A baloldalon az aktuális politikát, el lehet dobni és hirtelen 180 fokos fordulatot venni. Régebben az volt, hogy szórakozással kell irányítani az emberket, alá Berney's propaganda, de a mostani marxisták meg azt gondolják, azért nem lázadnak fel a tömegek, mert "el tudnak menekülni" a szórakozáson keresztül egy másik világba és kiengedni a gőzt. Ezt el akarják venni... mindenhova elviszik az "üzentetet" és olyan béna alkotások születnek, hogy még jobban idegesítik az embereket. Most pár napja hallottam, hogy a Halo videójáték alapján elvileg készült sorozatban, a Halo játék legendás főszereplőjét, Master Chief-et megölték úgy, hogy összeomlott a harc alatt és öngyilkos lett és... a női AI átvette felette az irányítást és persze... sokkal jobb mint Master Chief és sokan totál kiakadtak. Kinyirják a főszereplőt és innentől itt van egy női AI ami persze sokkal jobb... tipikus.

Igazából ha Európát keresztényteleníteni akarják... csak folytani kellett volna azt amit csináltak. Remekül ment, nem kellett volna hozzá migránsok, ők inkább lehet bezavarnak majd ebbe.

A pózer vezetők azért annyira népszerűek, mert az alternatíva sokkal borzalmasabb lenne... meg talán adnak egy-két cukorkát. Orbán még ennél is többet, ha van gyereked.

"Én tényleg úgy érzem, hogy ők nem pózerek inkább csak "gondnokok"."

Nézd, lehet hogy Orbán azért engedheti meg magának amit megenged, mert ahogy Európa döglődik, még lesz egy második fázis és Magyarország lesz egyfajta menedékhely, bázis, már most sok európai magától idejön, a nyugati megrontó elit is lehet a második fázisban majd itt tanyázik... amíg ezt a helyet is végül lerontják teljesen.

Wildhunt 2022.05.22. 14:41:16

@Hartrigel: "illetve igen, de ő rajta keresztül a keresztény hit." - olvastad C. S. Lewis-tól a Rettentő Erőt? Kicsit bugyuta ugyan, de a lényege valami ilyesmi.

Hartrigel 2022.05.22. 14:53:07

@GABOR2: "Régebben az volt, hogy szórakozással kell irányítani az emberket...", "Ezt el akarják venni... mindenhova elviszik az "üzentetet"

Ezt de nagyon jól mondtad! Sajnos, pont, hogy az emberek eszképizmusát teszik tönkre. Nem tudom, pedig mind Hitelrék, mind a kommunisták hamar megtudták, hogy a "bohócot" nem érdemes lelőni. Mert több a haszna, mint ami árt.
De ma már mintha nevelni akarnának és nem szórakoztatni. "He! Nézd! Ilyen lesz a világ, akár tetszik akár nem, jobb lesz ha beletörődsz."
Erről a Halo dologról hallottam én is, de őszinte leszek, nekem blokkolja az agyam ezeket, mert tudom, hogy úgyis mit fognak csinálni. Mondjuk fájó mert Master Chief és Cortanából elég jó párost ki lehetett volna hozni, de úgye az nem "jó" üzenet, hogy a férfi és a nő összedolgozik partnerként és úgy ér el célokat. Hol mán? Az még annál is rosszabb minthogy a hím megmenti a gyönge nőt.

Magam részéről 2013 óta rászoktam arra, hogy néha felnézek ezekre a "divatos" mai dolgokat megnézni mi van, de tízből kilencszer droppolom őket. A figyelmem inkább a régi filmek felé fordult, amik a 2000-es évek elött készültek, mert rájöttem, hogy még azokból is dögivel van, amiket nem láttam. legalább annyi, mint amit maiak közül megnézhetnék. A másik oldal meg hogy maszek-fan tartalmakat nézek. Zenében is ez van, hogy vagy klasszikusokat hallgatok, vagy bandcampen és soundcloudon szabadúszókat.

A kereszténytelenítésben nem tudom, hogy zavarhatnának bele a migránsok, elvégre ők vagy muszlimok, vagy keresztények, de lényegében afrikaiak. De tudja a fene! Nem is tudom mihez kéne azt hasonlítani, mint amit Európának szánnak. Talán legközelebb dél-amerika áll hozzá, hát őróluk sem a könnyen irányítható muja bagázs jut az ember eszébe, mint ahogy ők képzelik. Plusz, egy töröl fakadó örökséggel képesek voltak számos államra szakadni. Hogy a muszlimok lennének a titkos összetevő, amit onnan hiányzik ehhez, hát erősen kétlem.

A pózerekről igazad van, az alternatíva látszata sokat segít, de arról se feledkezzünk meg, hogy Orbán, akárhogy is, de magára vett egy ilyen PUNK nimbuszt. Hogy mi majd jól megmutatjuk a sok konformista norminak, hogy mitől döglik a légy. A többiben is igazad van, bánom is hogy nem sikerült az elmúlt 12 évben megszaporodnom.

Az utolsó bekezdésre meg adja a jó Isten, hogy igazad legyen! Bár nem vagyok biztos benne, mert tudod, a mi cigányság problémánk ugyanaz mint a migrik nyugaton csak pepitában. Sőt! Azt hiszem Pokol Bélának van könyve arról, hogy olyan 2050 körül borulna a bili, HA minden változások nélkül folynak úgy mint jelenleg, azaz a európai népesség fogy, migránsok-cigányság nő! DE az van, hogy nagyon magas innen az elvándorlás is, szóval nyugat, első sorban Német-angol nyelvterület megtoldja a saját idejét azzal, hogy értelmes fehér embereket elszívja innen közép-európából, ezért ki tudja tolni az idejét mondjuk úgy, 2080-90-ig. De cserébe itt nálunk ez lemegy 2030-40-re.
Aztán a három-millió cigány és a három millió nyugger országaként, nem tudom hogy leszünk ismét a legvidámabb barakk, de lehet addig beüt a szingularitás, vagy lesznek barátságos robotok. Persze ez itt a térségben nem csak ránk igaz, de lényeg ugyanaz. Bár igaz, a nyugatról is ide menekülhetnek a megmaradt fehérek, ha olyan szinten ég a lábuk alatt a talaj.

Madarász Henrik 2022.05.22. 19:18:14

Erről a hvg cikkről eszembe jutottak a ,, rendszerellenes lázadó " antifák és punkok akiket az állam és milliárdosok szponzorálnak. Pont olyan bátor ez a nő, mintha valaki 1951-ben kiment volna Érd főterére és azt ordította volna : halál a kulákokra és a papokra.
hvg.hu/elet/20220521_Felmeztelen_tunteto_Cannes_filmfesztival_Ukrajna_nemi_eroszak

valis47 2022.05.23. 15:47:15

Nincs nagy központi erő, legalábbis nem szükségszerű, az agyakat nem "egy földöntúli erő mossa át" (ez már durva konteó lenne), hanem a kultúrán át mossák át, a döntéshozókét is. Még csak korrumpálni sem kell őket, rengetegen hisznek benne, hogy amin munkálkodnak az a jó: meg kell menteni a bolygót, egyesíteni kell az emberiséget, a fehér embernek vezekelnie kell a bűneiért (amiket a színesek és a bolygó ellen elkövetett), egyfajta szekuláris "humanista" vallás ez. Bár ma már inkább transzhumanistába kezd átmenni. A kultúrmarxista oktatás és a kultúrmarxista kultúra végterméke az a nyugati értelmiségi, aki ezeket vallja és rá is akarja kényszeríteni másokra is.
Természetesen azért van egy "háttérerő" is, amelynek megnevezése tilos, de ez törzsi alapon működik. Évezredes bosszúját akarja bevégeztetni "Amaleken" és a "hamis próféta" által alapított szakadár valláson, illetve a vallása szerint - bár ezt már sokan elhagyták, az alapprogram működik.

Borathan 2022.05.24. 15:04:13

Amennyiben a háttérhatalom valóban azt szeretné, hogy csökkenjen a Föld lakossága, akkor:
1. első lépésként elhintik a védőoltásokkal kapcsolatos szkepticizmust, elterjesztik az oltásellenességet
2. következő lépésként meg ránk szabadítanak a gyilkos járványt, és a csak azok kapnak védőoltást, akit ők tényleg meg akarnak tartani.
Az ilyen írások, amelyek oltásszkeptikusak, tökéletesen viszik a háttérhatalom stratégiáját

GABOR2 2022.05.25. 15:10:40

@Borathan: Igazából értem amit mondasz, de nem teljesen figyeltél akkor oda mindenre amiket írtam oltással kapcsolatban az elmúlt években.

Ugyanis az oltásoknak, korlátozásoknak, óvatosságnak van értelme... ha valóban olyan veszélyes a járvány ami terjed, meg betartják a szokásos protokolokat pl. a vakcina gyártásánál.

A koronavírus járvány nem ilyen volt.

Most pedig itt az betegség... Ha sokszor kapunk kamu vészjelzést talán nem fogunk fugyelni az igazi veszélyre se, lehet.

Igazából egy alapprobléma, hogy azok akik most ilyen ügyekben döntenek nem megbízhatóak. Ez nagyon veszélyes is lehet, mert sokan amikor tényleg lenne nagy járvány se fognak nekik hinni.
süti beállítások módosítása