Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Addig tárgyalnak újra és újra, amíg meg nem születik a "helyes" megoldás... de ki parancsol?

2022. május 12. - GABOR2

Ez annyira érdekes... bár már ezerszer volt tárgyalás róla, hogy ez egy vörösvonal, hogy nem akarunk energiahordozókra embargót, mégis úgy tűnik minden héten meg kell ismételni a tárgyalást és újra elmondani, azt amit már kivülről tudnak úgyis: ez már elfogadhatatlan.

Úgy tűnik, hogy van egy nagy hatalom ami ezt nem fogadja el és addig zaklat amíg meg nem születik a "helyes" válasz. Hivatalosan ugye az Európai Bizottság aki folyton ezt kéri.

Kik ők:

"Az Európai Bizottság (magyar rövidítés szerint: EB, angolul: European Commission, franciául: Commission européenne, németül: Europäische Kommission) az Európai Unió döntés-előkészítő, végrehajtó, döntéshozó, ellenőrző és képviseleti szerve. Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa mellett egyike az EU három fő kormányzati intézményének. Legfőbb feladata a jogszabályok kezdeményezése és becikkelyezése, valamint az uniós szerződések őreként tevékenykedik, amik az EU jogalapját jelentik. Az Európai Bizottság tevékenysége nagyon sok párhuzamot mutat a nemzeti kormányok végrehajtó testületével, de csak korlátozottan rendelkezik végrehajtó és döntéshozó feladatokkal."

"Az Európai Unió Tanácsától eltérően a Bizottság tagjai függetlenek a tagállamoktól. Nem vehetik figyelembe az őket küldő ország kormányának utasításait, az EU összes állampolgárának az érdekeit kell képviselniük."

"A Bizottságnak a jelenlegi rendszer szerint annyi tagja van, ahány tagországa van az Európai Uniónak, minden tagállam egy biztost küld a testületbe. "

Szóval ezek az emberek akarják azt, hogy az európai emberek szegények legyenek Ukrajnáért... 

Erősebbek mint a tagállamok vezetői?

" A kül- és biztonságpolitika területén testületként nem rendelkezik kezdeményezési jogkörrel, csupán alelnöke, az Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője. "

Hoppácska... olyan dolgokba üti az orrát amihez nincs is joga?!

Ahhoz képest mintha lenne valami szupereje ami végül mégis elér mindent...

Ez pedig azért van, mert... alighanem sok embert korrumpáltak, vagy sok pénzzel, vagy zsarolássál és amúgyis... az EU bizottság csak a bábuja egy sokkal erősebb hálózatnak, aki nem az EU érdekeit nézi.

Mindezek ellenére azt olvastam most is, hogy 5 évbe is belekerülne teljes erőbedobás mellett is az átállás... Vagyis az ukránok és az oroszok lehet már békében élnének egymás mellett mire befejeződne az egész projekt.

Ez nem Európa érdeke, hanem Európa meglopása azáltal, hogy egy sokkal drágább alternatívára kényszerítik rá... és nagyon nehezen hiszem el, hogy ezt csak egy EU Bizottság képes lenne kikényszeríteni, nem ezt sokkal nagyobb erők kényszerítik. A EU bizottság pedig csak egy korrupt bábuk gyülekezete.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5817830145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2022.05.12. 18:04:24

Ez egy igazi 0,01% vs mindenki más projekt. Kár, hogy azt a pár embert aki dönt látszólag simán megveszik.

Madarász Henrik 2022.05.12. 18:15:08

Az USA-nak két célja volt az orosz-ukrán háború kiprovokálásával. Az első megszerezni Oroszország nyersanyagai feletti ellenőrzést, egy USA barát orosz kormány hatalomra segítésével. ez nem fog sikerülni. A második az EU gazdasági meggyengítése, hogy az euró ne jelentsen veszélyt a dollárra. Ez jól sikerült, az olaj és gáz szankciók hatalmas károkat okoznának az EU országainak, ezért erőltetik az USA itteni ügynökei. A legújabb ötlet hogy az EU vegyen fel hitelt Ukrajna újraépítésére, újabb kiváló USA ötlet az EU gyengítésére.

GABOR2 2022.05.12. 18:34:32

@Madarász Henrik: Az EU-nak ajánják az ő sokkal drágább palaolaját, a leválást az olcsó nyersanyagról... ezt tán elérik. Bár olyan sok az ellenérdekelt fél, hogy lehet mégse jön majd össze. Ez egy 0,01% vs világ többi része történet, amiben benne van sok relative gazdag ember is a szegényebb oldalon. Simán lehet, hogy elszabotálják.

Ami félelmetes még, hogy van olyan elmélet is, hogy a Nyugat majd az oroszokra egy teljeskörű atomháborút zúdít majd.

Ugye a kölcsönös megsemmisítés elmélete akadályozta ezt korábban. De most egyrészről a NATO már ott van közvetlenül az oroszok határán, másrészről készültek már az űrből indítható fegyverek is és ennek a kettőnek a kombinációja eléri, hogy a Nyugat tud majd mérni első csapást úgy, hogy az oroszok nem tudnak visszavágni eléggé. Ezt akarja megakadályzni Ororszország, hogy előálljon, de ugye a Nyugat elszánt, meg olyanok is mint a finnek a lakosság megkérdezése nélkül most NATO tagok lennének... nyilván korrupció ott is működik. És azt mondják amúgy, hogy ezért épült igazából a rakétavédelmi rendszer. Ugye simán túl lehetne azt most terhelni, de ha egy első nyugati csapás megsemmisíti szinte az összes orosz atomfegyvert, akkor már csak a meglepi maradékkal kell törődni és arra elég lenne a rakéta rendszer.

Madarász Henrik 2022.05.12. 18:47:16

@GABOR2: Igen, a háború fő oka az volt hogy Putyin attól tartott hogy felveszik az ukránokat a NATO-ba és utána az USA atomfegyvereket telepít oda amivel meg tudja semmisíteni az orosz atomfegyverek többségét, így már nem tudnak teljes erővel visszavágni az USA-ból érkező második atomtámadásra. Amúgy valószínűleg az lehetett az eredeti USA terv hogy most márciusban az USA által felfegyverzett ukránok megtámadják Donyecket, néhány nap alatt elsöprik az ottani oroszok hadseregét, utána benyomulnak a Krímbe, ami jogilag ukrán terület és ha az oroszok védekeznek, bevezetik azokat a gazdasági szankciókat amiket most bevezettek. Csak Putyin megelőző csapást mért rájuk.

GABOR2 2022.05.12. 18:57:23

@Madarász Henrik: És Putyin nem támadott nagy erőkkel, mert a felderítés rájött volna... csak utánna se küldött gyorsan elég embert és csökkentette a célokat, ami megengedi, hogy legyen ukrán hátország... ahova folyton érkezhet erősítés és egy olyan elnöke van, aki bárkit beáldozni= a háború sokáig fog így tartani.

Amúgy az ukránok atomfegyverek beszerzéséről is beszéltek, nem csak NATO csatlakozásról. Ez vörösvonal Putyinnak.

Madarász Henrik 2022.05.12. 19:07:51

@GABOR2: Egy olyan változat is elképzelhető hogy teljesen ki akarja véreztetni Ukrajnát, kihasználva a degenerált usa ügynök ukrán vezetés végsőkig kitartását, hogy a romokban heverő országból a háború után elmeneküljön a munkaképes emberek többsége és ne legyenek képesek többet háborúra az oroszok ellen.

Wildhunt 2022.05.12. 23:46:18

@GABOR2: az oroszok mindig vissza tudnak lőni. Ha olvastad a híreket, az ukránokat lőtték olyan rakétával, ami kevesebb mint 15 perc alatt átrepülte az országot. Ilyen rakétát nem lehet lelőni.

Wildhunt 2022.05.12. 23:47:48

@Madarász Henrik: ez fél éven belül meglett volna háború nélkül is.

GABOR2 2022.05.19. 20:11:20

@Madarász Henrik: Egy olyan felélmetes változat is elképzelhető, hogy igazából nagyon nincs is realitáson alapuló mérlegelsé, hanem valami okkult okból tesznek valamit, ha hinni lehet egyes elméleteknek... mondjuk támadnak mert, ezt dobta ki a Kabbala... hogy a világ 99,8% nem akarja azt tenni mit ők... nem számít.
süti beállítások módosítása