Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Több játszma is hamarosan végetér a koronavírus körül + saját story

2022. január 20. - GABOR2

Szerintem több játszma is kezd lezáródni a koronavírus körül mostanság... Egyszerűen ugyanúgy már nem lehet továbbhúzni a dolgokat.

 

Nézzünk is pár dolgot. Mostmár még a mainstreamben megjelenő tudosók is egyre inkább nem értenek egyett dolgokkal...

Nemrég Rusvai Miklós mondott ellent... azóta is ez vele az utolsó interjú.

Ő most kifejtette a véleményét, hogy szerinte nem jó ötlet, hogy a betegségen átoltottakat ezentúl a kormány hivatalosan nem kezeli immunisnak pedig hát azok, sőt sokkal inkább azok mint az oltásokkal, amik mellett lehetsz ugyanúgy beteg és átadhatod másoknak is. Tegnap hallottam a baloldali Hill adását ahol már eljutottak arra a fokozatra is, hogy nem is enyhék a tünetei a beoltottaknak se, meg hogy be kell látni, hogy semmilyen intézkedés se ért semmit és semmilyen vakcina se, úgyhogy kellene, hogy az orvosok a vakcinán túl is ellássák az embereket tanácsokkal.

"Rusvai Miklós: az omikron elhozza a nyájimmunitást, 90 százalék feletti védettség jöhet Magyarországon"

Az idézet ami kinyirta úgy tűnik a mainstream karrierjét:

"A virológus a jelenlegieknél szigorúbb intézkedéseket nem tart szükségesnek, de azzal nem ért egyet, hogy oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány (csak az a 18 éven felüli minősül oltottnak, aki megkapta a koronavírus ellen a harmadik oltást, valamint az, aki két oltást kapott és a másodikat hat hónapon belül). Szerinte ugyanis az oltással szerzett immunitás nem különböztethető meg a fertőzéssel szerzettől, hiszen mindkettő jelentős mértékben megemeli az egyén immunitását. A fertőzöttséget, ha az nem hat hónapon túli, ugyanúgy el kellene fogadni, mint a hat hónapon belüli második, vagy a harmadik oltást."

Ezenkívül nyájimmunitást vár, mert sokan elkapják az omikront és sokan oltattak is.

Ehhezképest a világon most, amikor lényegében úgy tűnik, hogy elérkeztünk a végső fázishoz, pont most hozzák meg gyorsan a legdurvább intézkedéseket:

"A német kormány bevezetné a kötelező oltást"

"Megszavazta a francia parlament: jelentősen megnehezítik az oltatlanok életét"

Maszkok, távolságtartások, lezárások... semmit se értek a Demokraták által irányított területeken... mégis még több kell belőlük... de persze Marcon is ugye már bevallotta... ez nem az emberek biztonságáról szól már rég... ez az oltatlanokkal való kib@szásról szól, hogy rákényszerítsék őket az oltásra, amit mindenáron be akarnak adni, de látszólag kb. nulla a hatékonysága.

És az omikron ellen ezt már el is ismerik:

"Kikerüli az omikron a világ legtöbb helyen használt oltóanyagait"

"Hatásosabb a Szputnyik-vakcina az omikron ellen, mint a Pfizer olasz és orosz tudósok szerint"

Ez amúgy nem meglepő... a világ most úszik már a vakcinákban, ami miatt már van másodlagos piac, sőt ingyen osztogatás.

Hát kell az új vakcina amit csak a gyártótól lehet drágán megvenni... Megint hipp-hopp kész lesz.

"Márciusra kész lehet a Moderna omikron-vakcinája, de csinálnak egy hibrid, koronavírus és influenza elleni oltást is"

Úgyhogy majd megint lehet sajnálkozni, hogy már majdnem megvolt az immunistás, de aztán közbejött valami:

"Rékassy Balázs szerint nyárra meg lehet itthon a nyájimmunitás"

"Ha nem történik valamilyen előre nem látott esemény, akkor nyárra az oltottak és az omikoron átesett magas száma miatt védett lehet a társadalom a koronavírustól."

Amúgy arra is fény derül, hogy mennyi minden kamu van a koronavírus statisztikák körül, de ezt nem feltétlenül, nagy címlapokból tudod meg... hanem egy-egy elejtett rövidke részből egy alapvetően másról szóló interjúban.

Van pl. az, hogy mondják, hogy jaj de sokan kerülnek kórházba. Ez monjduk most nem magyar hír, de itt van egy:

"Egy hét alatt kétszeresére nőtt a kórházban ápolt koronavírusos gyerekek száma Romániában"

Nyilván azért nyomatják ezt, hogy minél több gyereket is oltsanak be ezzel a valamivel... nehogy talán megbosszulják majd  a szüleiket.

Na mindegy... szóval látsz egy ilyen szöveget és gondolhatod... ilyen sokan kerülnek kórházba... akkor azok biztos baromi rosszul vannak.

Aztán találkozol pár ilyen elejtett szöveggel máshol:

"Sokan úgy fekszenek a kórházban koronavírusosnak titulált betegként, hogy egyébként semmilyen panaszuk, tünetük nincs. Ez amiatt van, mivel sokakat tesztelnek a kórházban Covidra, és ha pozitívra jön ki a teszt, akkor átkerül a Covid-osztályra, akkor is, ha egyébként egyéb probléma miatt van a kórházban az illető."

"Szlávik János: nem biztos, hogy az a megoldás, hogy 4-5 havonta újraoltjuk az emberiséget"

Hoppá... ugye így már milyen máshogy fest az az adat, hogy mennyien vannak kórházakban a covid osztályon?

Sokan úgy vannak ilyen kovid osztályon... hogy az égvilágon látszólag semmi, de semmi bajuk.

A másik meg, hogy egyre jobban látni, hogy igazából az oltottak száma jóval kevesebb lehet, mert most is itt van egy nővér, aki tömegesen segített embereknek elkerülni az oltást...:

"Letartóztatták az ápolónőt, aki többször is csak eljátszotta, hogy beadja a vakcinát az oltásellenes pácienseinek"

Aztán... voltak itt undorító cikkek is.

Itt van egy ilyen:

"Oltassuk vagy ne a gyereket? – szakértő válaszol a Mandinernek"

Ebből a cikkből megtudhatjuk, hogy az illető több gyereket akar beoltatni, plusz aki nem ért egyett az oltással annak csak érzelmi okai vannak, plusz kiderül, hogy rengeteg ember nem akarja vinni a gyerekét oltani... még az oltottak se. Miért? Nem kapunk választ. Azt megtudjuk szerinte mennyi lenne a minimálisan elvárható beoltott... nos... 100% az összessel:

"Kétségkívül náluk a százszázalékos felső határ volna elvárható, vagyis a teljes átoltottság, ráadásul nem csak az alapoltással, de az emlékeztetővel is. "

"Erre nem tudok egyértelmű választ adni. Még a felnőttek esetében sem mérhető fel, hogy mi a félelem oka. A lakosság védőoltáshoz való hozzáállása érzelmileg motivált. Ezt pedig nehéz megtörni racionális érvekkel. A gyermekek esetében ellenérvekkel nem nagyon találkozunk, inkább arról van szó, hogy a szülők egészen egyszerűen nem hozzák el a gyermeket oltásra. "

Szóval látszik, hogy egyre inkább a gyerekekre hajtanak rá... talán, hogy ne maradjon senki aki bosszút állhat majd.

Amúgy meg... oltassuk-e a gyereket?

Korábban minden gyógyszernél az volt a tudományosan elfogadott hozzáállás, hogy sok éven át kell tesztelni. Közép és hosszútávú hatásokat is figyelni kell. A koronavírus úgy tűnik kollektív memóriavesztést okozott azoknál a szakértőknél akik a mainstreamben megjelenhetnek.

A statisztikák szerint a gyerekeknek szinte semmi esélyjük sincs rá, hogy bajuk legyen. A vakcina viszont tartogathat meglepiket.

És azt is tudjuk, hogy oltással is tovább tudják adni... tehát igazából semmi értelme gyerekeknek beadni...

De igazából abból is- és sok más dologból is- , hogy aki átesett a betegségen és igazából immunis rá, hivatalosan nem az, látszik, hogy igazából csak mindenáron be akarják adni az embereknek ezt a valamit... Pedig már még Rusvai is kiakadt, hogy nem számít immunisnak aki átesett a betegségen, pedig igazából az.

Aztán, hogy valami pozítívval zárjak... valahol visszaléptek, mert érezték ebből baj lesz:

"Visszalépett a Csehország a kötelező oltás bevezetésétől"

"A cseh kormány szerdán hatályon kívül helyezte azt a rendeletet, amely kötelezővé tette volna a koronavírus elleni védőoltást a kulcsfontosságú szakmában dolgozók és a 60 év felettiek számára, elkerülendő a társadalom megosztottságának mélyülését – indokolták. "

"Petr Fiala miniszterelnök kijelentette, hogy kormánya nem lát okot a kötelező oltás bevezetésére, szemben azzal, amit azt az előző adminisztráció tervezett egyes szektorokban. Hozzáteszik, hogy az álláspontjuk nem változott azzal kapcsolatban, hogy az oltás a legjobb módja a koronavírus elleni védekezésnek."

Persze már lehet amúgyis megvolt az a minimumszám amit elégnek tartottak.

Saját storym meg az, hogy volt nálunk valaki aki 6 nap alatt  hivatalosan túl is lett a koronavíruson... és 6 nappal az elkapása, vagy kimutatása után nekem már egy szobában kellett vele kb. egész nap dolgoznom a héten. Azért én nem hinném, hogy 6 nap alatt eljutunk már oda is, hogy nem is fertőz az illető.

Tehát valószínű én is elkaptam, de nem érzek semmit. Az illető ekkor egyébként már látszólag jól volt, viszont amikor maszkban feljött egy emeletnyit lépcsőn azt mondta légszomja van és tán 26 éves az illető... Mondjuk semmi kondija sincs amúgy se.

Tehát a cégem ennyire vigyázz rám és másokra, miközben hivatalosan mindenkinek a home office-t ajánlja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6516819698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása