Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Fidesz megint megmutatta, hogy milyen tervei vannak titokban + személyes vírus story

2022. január 15. - GABOR2

Az a jó a Fidesz ezen átbaszásában, hogy ezer mérföldről lehet látni és lényegében nincs semmi amivel meggyőzhetnének már, hogy nem teszik meg. Csak most még óvatosak a fiúk... jön egy választás... szép lassan adagoljuk a sz@rt.

Ugye most az van, hogy hirtelen mostantól az nem számít védettnek aki átesik magán a betegségen.

Ebben az a nagy poén, hogy aki átesik a betegségen éppenséggel valóságban védett, ezt a mainstream orvosok is elismerik, akik viszont beoltatják magukat... semmi, csak enyhébb tüneteik vannak, de ugyanúgy megfertőződnek, ugyanúgy terjesztik a vírust.

Most az a helyzet áll elő, hogy aki igazából védett... az hivatalosan nem védett; aki viszont valóban nem védett az hivatalosan védett és nyugodtan terjesztheti szerteszét a világban a vírust.

Ebből is látszik, hogy ez az egész nem arról szól, hogy valóban meg akarnak védeni valamitől... hanem valamiért mindenáron beléd akarnak juttatni valamit. A hivatalos magyarázatok mostmár annyira fals-ak, hogy én mostmár komolyan hiszem, hogy itt valami vagy nagy disznóság áll a háttérben, vagy egyszerűen olyan veszélyes titok, amiről nem lehet beszélni nyiltan.

De mostmár a gonoszos verzió felé hajlok, mert az omikron amúgy megadná az oly vágyott immunitást, de egyrészről küzdenek ellene, plusz mindenféle tudományt félredobva mostmár azt mondják, hogy hiába vagy immunis, mert átestél rajta... akkor is beadunk neked... valamit.

És egy olyan pártra ami részt vesz ebben nem tudok szavazni. Most jelenleg nincs olyan a látható palettán akire szavaznék.

Ami még elborzasztó, hogy a legkisebb rossz szöveg se hat meg mert... nagyon furák a politikusok... merthogy nem érdekli őket, hogy pl. a lakássoság felénél végleg elvágják magukat... olyan mintha ez nem számítana már úgyse... És hogy lehet, hogy nem számít? Ez a vérfagyasztó kérdés. Orbánnak még valamennyire igen, mert pár hónap csak, de ő is csak alig fogja vissza magát, sokan mások meg egyáltalán nem.

Macron most teljesen nyiltan ellenséggé tette magát egy csomó ember szemében:

"Macron: A végletekig ki akarok szúrni az oltatlanokkal"

Nyiltan bevallja, hogy ezek nem a védelmed érdekében hozott döntések, hanem kiszúrások, hogy kényszerítsenek...

És megis jött a visszavágás:

"Százezres méretű tüntetés lett azután, hogy Macron direkt bosszantani akarja az oltatlanokat"

Miért tesz ilyet egy politikus demokráciában? Elvesztette az eszét, vagy tudja, hogy nem fogja érni negatív következmény... mert történik valami ami miatt ezen emberek többé nem fognak számítani...

Ja egyébként persze, a legszigorúbb előírású helyeken és nálunk is... a politikusokra persze nem vonatkozik a kötelező oltás. Ez is... beszédes.

És szép lassan még a mainstreambe is betör, hogy amit eddig állítottak az nem úgy van és vannak problémák... persze amikor már késő.

Szivárognak az adatok a témában: mégis befolyásolja a női ciklust a koronavírus elleni oltás

A legfontosabb beismerés most az volt, hogy az oltások egyre jobban legyengítik az immunrendszert:

"Vakcinafigyelmeztetés érkezett: gyengíthetik az immunrendszert az ismételten beadott megerősítő oltások"

"Gyengíthetik az immunrendszert és kifáraszthatják az embereket a négy havonta megismételt megerősítő oltások amellett, hogy nem is kivitelezhetők – figyelmeztetett az Európai Gyógyszerügynökség (EMA)."

De igazából még a saját tudományos munkatársaik se állítják meg, ettől még folytatódik a "buli". Vagyis jöjjön a negyedik oltás:

"Koronavírus: villámgyorsan terjed az omikron variáns, jöhet a negyedik oltás"

És nemcsak maga a vakcina kérdőjeleződik meg... a kimutatásukra használt módszerek is:

"Vizsgálat indult, hogy az omikront kimutatják-e az antigén gyorstesztek"

Amerikában egyébként megállították az kötelező oltást megint... De úgy hallom Biden simán kijelentette, hogy nem érdekli a legfelsőbb bíróság döntése és kéri a cégeket, hogy kényszerítsék a dolgozóikat akkor is oltásra.

Fékek és ellensúlyok féltése hol van ilyenkor? Egy elnök az Alkotmánybíróságuk döntését kéri, hogy ne vegyék figyelembe...

"Döntött az amerikai bíróság: egyelőre nem lehet kötelezően beoltani a dolgozókat"

A szöveg is már milyen... "egyenlőre". Hisz ezt mindenáron meg akarják csinálni, tehát olyan apróság mint az Alkotmány ne álljon már utunkba...

"Az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi legfelsőbb bíróság ideiglenesen felfüggesztette Joe Biden elnök rendeletét, amely előírta a száz főnél többet foglalkoztató vállalatoknál dolgozók kötelező oltását és tesztelését - jelentette a washingtoni The Hill című lap."

Nálunk egyébként meg megint megjelentek nagyon-nagyon bűzlő statisztikai adatok.

Az egyikre ha ránézel azt látod, hogy ezek szerint a vakcina nem igazán segített:

"A KÓRHÁZBA KERÜLTEK 60 SZÁZALÉKA NEM RÉSZESÜLT OLTÁSBAN, 40 SZÁZALÉKUK AZONBAN IGEN. 1850 SZEMÉLYT KELLETT INTENZÍV OSZTÁLYON KEZELNI, KÖZÜLÜK 70 SZÁZALÉK NEM VOLT OLTOTT, ÉS 30 SZÁZALÉK VETTE FEL A VAKCINÁT."

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220109/kasler-miklos-itt-az-otodik-hullam-a-csucson-napi-200-halott-8-9-ezer-korhazban-apolt-is-lehet-520206

Persze még ez a szám is olyan, hogy csak hidd el... felejsd el, hogy már annyi probléma volt a statisztikával, meg a körülményt, hogy látszólag mindenáron akarnak oltást, amiért akár hazudnak is neked.

De volt egy ennél még durvább adat is... Nálunk a kórházakban úgy tűnik, hogy hullanak az emberek mint a legyek. Más országokkal összehasonlítva is csaplnivaló adatok.

"Koronavírus: egészen hihetetlen kórházi adatok érkeztek Magyarországról"

"Magyarországon a kórházban kezelt koronavírusos betegek 55%-a meghalt a negyedik hullámban – ez adódik, ha a Kásler Miklós, Emmi-miniszter által közölt adatokkal számolnak a szakértők. Ez kifejezetten rossz, a Portfolio-nak nyilatkozó kutatók szerint hihetetlen arány nemzetközi összevetésben, ugyanis a kórházi esetek 80-90%-át meg tudják menteni a fejlett világban. Az általunk megkérdezett orvos és Covid-kórház jobb gyógyulási arányt tapasztalt annál, mint amit a miniszter mondott. "

"Az még magyarázható lenne különböző tényezőkkel, ha nem 10-20%, hanem mondjuk 25% lenne a halálozási arány nálunk, de a magyarországi 55%-os adat teljesen irreális"

Már megint sz@rul hazudnak a statisztikával. Vagy az embereket legyilkolásszák a kóházakban...

Az a cikk sok minden mást végigvesz ami kimutatja, hogy még több képtelenségek vannak az adatok körül, érdemes elolvasni...

Az is kiderült, hogy titkosak lesznek a kormány döntései koronavírus ügyben... Viszont csak 10 évig alapból... vajon miért nincs szükség a szokásos 50 év és hasonlóan sokáig tartó titkosításokra?

"Koronavírus: 10 évig nem nyilvánosak az operatív törzs dokumentumai"

Aztán még ezeken kívül jönnek a világból idegesítő hírek minthogy, Kanadában különadó lenne az oltatlanoknak.

 "Különadóval büntetnék az oltatlanokat Kanadában"

Persze akkor el lehet kezdeni a játékot, hogy de akkor akik meghíznak is fizessenek különdadót, hisz ők is tudatosan betegítik magukat és terhelik a rendszert... de ezt alighanem lesz@rják. Talán még örülnének is neki, ha szétb@sszak a szolidalitást az emberek között.

Aztán ott van, hogy a görögöknél havi 100 dollárt kéne fizetni... most még csak az öregek... szépen egyenként:

Minálunk is szépen masszírozzák a "szakértők" az idegeinket ilyen kijelentésekkel:

"Megszólalt az egészségügyi szakértő: nem ússzuk meg a kötelező oltást"

Alighanem sietniük kell... az omikron oltás nélkül, gyorsan immunizálna mindenkit; tehát gyorsan, nagyon erőszakos lépések kellenek, hogy meglegyen a terv. Vagy persze mint láthatjuk simán átmegy az egész a tudomány teljes tagadásába és akik immunisak azok se lesznek azok... hivatalosan.

Még pár link:

"Bejelentették: változnak a védettségi igazolványokkal, karanténnal kapcsolatos szabályok Magyarországon"

Ja igen... a karantén ideje lecsökken 7 napra, de 5 nap alatt szabadulsz ha van negatív teszted... Ez is vajon mennyire tudományos, mennyire csak hasraütés? Még én se érezném magam jól egy olyan valaki mellett aki csak öt napja kapta el a vírust... nem hiszem, hogy  5 nap és már nem fertőz... talán jól érzi már magát, de fertőz az még. Szóval ez is csak egy vicc szabály.

Nem baj, ha ők is mérgesek lesznek:

"Kiszámoltuk: magyarok milliói veszíthetik el a védettségi igazolványt Gulyás Gergely bejelentése alapján"

"Február 15-től az minősül védettnek, aki három oltást kapott, vagy a másodikat hat hónapon belül kapta meg"

Na és akkor a személyes story...

Miközben ezek a sorokat írom már lehet koronavírusos vagyok. Ugyanis a munkatársak között elkezdett terjedni... Mondjuk főleg azok között akik szabadságon voltak januárban, de én pont két olyannal is egy szobában voltam akikről  kiderült, hogy pozitívak. Az egyik után volt tesztelés, hogy nem kaptam el tőle... legalábbis a teszt szerint. A másik óta nem telt elég idő a teszteléshez.

De amúgy teljesen jól vagyok most.

Ami munkatársakat illeti... ők 20-asok és az egyik most megy bele, a másik most van a végén a betegségnek. Mindkettő enyhének mondja a betegséget... bár az egyiknél az van, hogy az anyján keresztül kapta el és azt mondja, hogy az anyja viszont jelentősen rosszabbul viseli, de neki se kell kórházbamenni.

A vezetőm kiadatott hivatalosan egy körlevelet, hogy alapból mindenki menjen home officeba, de speciál engem folyton behívogatott a héten, ezt egy ponton, nem egészségügyi okok miatt, amúgy megtagadtam. Viszont jövőhéten megint mennem kéne, mert indul két új projekt is és az egyik olyan, hogy egy szobában kéne beszélnem egy... "öt nap alatt felgyógyulttal"... vagyis tuti, hogy én se úszom meg, mert nem hiszem, hogy öt nap alatt valaki már nem lesz terjesztő. De amúgyis... én úgy látom, hogy könnyen lehet, hogy ezt tényleg nem lehet elkerülni... mindenki át fog esni rajta... csak éppen a többségnek nem lesz semmi baja ellentétben a riogatásokkal.

Ez is milyen "jó" már, hogy pont akkor leszek majd, vagy már vagyok is koronavírusos, amikor az átesettség már nem számít.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9716814130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2022.01.15. 20:29:24

Mai idézet Rusvaitól:

"virológus a jelenlegieknél szigorúbb intézkedéseket nem tart szükségesnek, de azzal nem ért egyet, hogy oltási igazolvánnyá alakul a védettségi igazolvány (csak az a 18 éven felüli minősül oltottnak, aki megkapta a koronavírus ellen a harmadik oltást, valamint az, aki két oltást kapott és a másodikat hat hónapon belül). Szerinte ugyanis az oltással szerzett immunitás nem különböztethető meg a fertőzéssel szerzettől, hiszen mindkettő jelentős mértékben megemeli az egyén immunitását. A fertőzöttséget, ha az nem hat hónapon túli, ugyanúgy el kellene fogadni, mint a hat hónapon belüli második, vagy a harmadik oltást."

"Rusvai Miklós: az omikron elhozza a nyájimmunitást, 90 százalék feletti védettség jöhet Magyarországon"

www.portfolio.hu/gazdasag/20220115/rusvai-miklos-az-omikron-elhozza-a-nyajimmunitast-90-szazalek-feletti-vedettseg-johet-magyarorszagon-521290

Lehet őt se fogjuk már sokszor hallani...

JusztinaEufrozina 2022.01.15. 22:04:04

Mi úgy estünk át a deltán (időben csak az lehetett), hogy nagyjából a világ legenyhébb náthája volt, ami feltűnt (fiamnál), hogy szaglása, ízlelése sehol már hetek óta, illetve nagyon lassan jön vissza, illetve utólag kiderült, hogy covidosok között volt, így két hete antitest szűrésre vittem, és kimutatta, hogy van belőle jó sok.
Én, aki közeli kontaktusban vagyok vele, hiszen egy háztartás, és távolságtartás semmi sem volt, mert nem tudtuk, hogy kéne, 0.
Neki a 11.000 Ft-os teszt és a 3.000 Ft-os védettségi kártyát kifiezettem, amit nagyjából 1 hétig tudta használni. Kérdezném, hogy egyáltalán miért is kellett a 3.000 Ft, és ez milyen jogon tekinthető most semminek? Az, hogy antitest szűrést is fizetni kell, ha tudni szeretnénk, hogy "mivan", már nem is említem. A kormányinfón Gulyás elvtárs azt mondta, hogy gondolkodnak az ingyenes PCR teszten, de ezt mondták hetekkel ezelőtt is, úgyhogy még mindig gondolkodnak.

A poszt egyébként jó, nagyjából minden benne van, amikre én is felkaptam a fejem és azóta is értetlenül csóválom.

Nem értem az oltottakat, nem baj, hogy beoltatják magukat, azt gondolom, hogy aki akarja tegye, de ezt a káoszt látva tényleg nem gondolják, hogy itt valami gebasz van?

Kíváncsi vagyok, hogy az egy/két oltottak közül mennyien mennek majd el harmadikra, vagy döntenek úgy (ahogy több ismerősöm is), hogy többet egy darabot se.

Én még ezt a cikket idetenném
24.hu/tudomany/2021/12/01/kariko-katalin-facebook-komment-kemenesi-gabor-oltasellenesseg-vacina-vedettseg/

GABOR2 2022.01.16. 15:27:28

@JusztinaEufrozina: Köszönöm a hozzászólásod. Valószínű egyre több embernek lesz elege oltottságtól függetlenül és éppen ezért gyorsan fognak lépni valami radikálisat az elit részéről.

lomposfarkas 2022.01.20. 01:43:29

Egy elkapott telefonos beszélgetésfoszlány a hivatalban, középvezető mondta az otthon lévő kollégának: - Ha negatív lett a teszted és nincs semmi tüneted, akkor is maradj otthon! Na, ez a nókomment kategória...
süti beállítások módosítása