Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Karikó Katalin megoldása amiről nem beszélnek, plusz pár koronavírus story

2021. december 17. - GABOR2

Sziasztok! Az igazság az, hogy a héten tetőzött a munkahelyi évvégi horror ( legalábbis remélem ); emiatt viszont azonkívül, hogy dolgoztam és aludtam kb. semmit se csináltam... rádásul úgy hogy nem is aludtam otthon, mert el kellett utazni a munka miatt... Vagyis lehet kihagyok érdekes storykat emiatt... rég volt, hogy ennyire kevés információ mérgezés ért volna. Minden rosszban van valami jó...

Úgyhogy ez a rész most nem lesz hosszú, de szerintem nagyon érdekes felvetés van benne, máris itt az elején.

Ugye van ez az omikron verzió amitől ment a nagy pánikoltatás kapásból, de aztán kiderült, hogy eddig mindenki nagyon könnyen megúszta a fertőzést.

És épp az autóban utazva egyszer valamikor hallottam, hogy tán a Karikó Katalin megint kapott valami díjat és meginterjúvolták és kérdezték erről az omikron változatról...

... és azt mondta, hogy igazából az omikron egy áldás lehet, ami véget vethet az egész járványnak, ugyanis, kb. semmi nagy bajt nem okoz ez a verzió senkinek úgy tűnik, cserébe viszont jelentősen gyorsabban terjed tán mint a többi verzió... vagyis hagyni kéne, hogy terjedjen el és ez immunissá teszi a világot a többi koronavírus verzióval szemben is.

Hááááttt... én meg továbbra is csak azt hallom, hogy az oltás az egyetlen megoldás és hogy ezt az omnikront próbálják hátráltatni, beutazási tilalmakkal stb. ... pedig Karikó Katalin szerint inkább még jobban kéne terjeszteni talán.

Itthon ezt találtam:

"Karikó Katalin: Akár véget is érhet a járvány, ha az omikron kiszorítja a deltát"  

"Ha az új típusú koronavírus legújabb mutánsa, az omikron, kiszorítja az eddig domináns deltát, akkor akár véget is érhet a járvány."

"Jelenleg úgy néz ki, hogy az omikron mutánssal megfertőződött betegek állapota nem lettek súlyosabbak, mint a delta vírusosok, azonban fontos tudni, hogy nagyon kevés még az adat az omikron mutánssal kapcsolatban."

Ez amit belinkeltem azért durva egyébként, mert Karikó Katalin a rádiós szövegben amit hallottam elmondta azt is, amit a szövegesbe nem tették be.

Azt, hogy az omikron fölöslegessé teheti a vakcinákat, mert baj okozása nélkül immunizálná az embereket az egész világon és hogy ez jó... vagyis akkor az lenne a logikus, hogy hagyni kéne terjedni.

Erről miért nem beszélnek?

Ehelyett az van, hogy olvasom, hogy százezrével megsemmisít vakcinákat a kormány, mert lejár, vagy hogy megint ajándékba ad másik országba, de... azért beszerez újabbak is. Prfizert... vagyis vége a keleti vakcina love-nak.

Aztán...:

"Babos Tímea nem indul az Australian Openen, mert nem tud azonosulni a Covid-intézkedésekkel"

"„Arra az elhatározásra jutottam, hogy a jövő évi Australian Opent X év után kihagyom, mert a karrieremben eljutottam arra a pontra, amikor a kereseti lehetőség és az esetleges dicsőség nem minden. Egyszerűen nem tudok azonosulni az ausztrál kormány Covid-intézkedéseivel, az esetleges karantén-kötelezettséggel, ahogy a Covid-táborok is elrettentenek. Őszintén mondom, hogy nem mennék nyugodt szívvel Ausztráliába, sem az egyéni kvalira, sem pedig a kedvenc páros Slamemre.”"

Ezek a Covidt-táborok... szóval olyat hallottam, hogy azt mondják, hogy azok önkéntesek ahova ha akarnak bemehetnek az "oltásellenesek"... csak az a baj, hogy emellett az ausztráloknál az "oltáselleneseknek" már azt is megtiltották, hogy élelmiszerboltban bevásároljanak... Vagyis szabadok dönteni abban, hogy mennek a Covid-táborokba, vagy éhenhalnak, vagy kell lennie olyan kapcsolati hálójuknak, hogy lennének valakik akik megteszik a bevásárlást helyettük. És akkor vannak hírek arról, hogy jöttek a katonai szállítójárművek és szépen viszik el az embereket a táborokba... ahonnan tán vissza akarnának jönni, vagyhát emlékszem volt valami story, hogy valaki ott idegileg kikészült vagy mi.

Respect Babos Tímeának, hogy bojkottálja az Ausztrál Opent.

Ennyi volt mára...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9916786594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.12.17. 19:33:17

@kéki béla: Nos... Karikó Katalin nyilatkozta.

juaquin 2021.12.20. 14:31:20

Igen, egyértelmű, hogy az omikron variáns gyorsabban terjed, de a tünetek enyhébbek, és ez valóban a járvány végét jelenthetné. De nem fogják ezt hagyni, megy tovább a folyamatos pánikkeltés, mert akkor miért épülnének a világon gombamódra a vakcinagyárak? Be akarják oltani kötelezően az emberiséget legalább félévente ismételten, nem hagyhatják most abba ezt a covid-bizniszt, amely egyrészt csillagászati profitot termel a vakcinagyártóknak, másrészt leépítik az egésszel a demokráciát. A reménytkeltő nyilatkozat csak a szelepek átmeneti kieresztésére szolgál.

Itt van egy friss javaslat, nyílt levél Orbán Viktor részére, hogy hogyan lehetne Magyarországot kivezetni ebből a diktatórikus globalista narratívából egyenesen egy olyan orvos tollából, akit a hatalom az igazmondásért már meghurcolt: doktorgodeny.hu/nyilt-level-magyarorszag-miniszterelnokenek-125419
Benne linkekkel, tényekkel alátámasztva, azt is érdemes megnézni. Meg kell érteni, a jelenlegiek nem átmeneti korlátozások, ezt a jövőben folyamatosan fenn akarják tartani (azért is nyilatkoznak olyanokat, hogy jönnek az évtized járványai), és az egészet csak úgy lehet most megállítani, ha egyre több emberhez eljutnak a tények, mert ahogy látjuk, a médiát csak hazug propagandára használják.

kéki béla 2021.12.20. 16:28:12

@juaquin: pélókán alias gődény mióta orvos????

juaquin 2021.12.20. 20:24:59

@kéki béla: igazad van: a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán szerezte a diplomáját. Az egyébként nagyon jó, ha ez az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni.

Érdemes még ezt is megnézni és terjeszteni, megküldeni az országgyűlési, illetve önkormányzati képviselőknek, hogy tudják meg végre az igazságot (aki esetleg még nem tudja közülük), milyen abnormális képtelenségbe húzzák bele az embereket, ami tudományos tényekkel nem magyarázható (vagyis tény, hogy a politika rátelepedett a tudományra):
www.kla.tv/hu#/sendung-verbreiten-21026

juaquin 2021.12.21. 16:45:40

@kéki béla: azért azt a mintegy 130 megkérdezett tudóst, orvost, szakértőt (köztük Nobel-díjasokat is) lelaposföldhívőzni, elég meredek. Nemsokára indítják a Nürnberg 2-t, ugyanis ez emberiség elleni bűncselekmény, ami folyik. Extrém terhelő bizonyítékok is rendelkezésre állnak, persze ilyen hozzáállással, hogy luxus egy picit elgondolkodni a tényeken, nem csoda, hogy sikeresen idáig is eljutott a globalista narratíva és bevezetik a félévenkénti kötelező oltást, ráadásul a kötelező csoda-oltások alól nem is adnak egészségügyi kivételt, itt is meg van az tiltva az orvosoknak: www.bitchute.com/video/xh6iNimGuH5Q/
Nem érzed a kötelezőségnek a súlyát, hogy megfenyegették az orvosokat, hogy ne adjanak kivételt? Tőlem, aki akarja felveheti a tizedik oltást is, amely a hivatalos adatbázisok szerint is a történelem legveszélyesebb oltássorozata, és fizetem is az adómból, de amíg nem biztonságos, nem lehet kötelező!

GABOR2 2021.12.23. 20:48:13

@juaquin: És most Orbán még rendelt kb. 9 millió új adagot... valami újfatját amit eddig le se teszteltek... sok milliárdért. Minek 9 millát amikor még most se oltották be magukat annyian? Ezeket is majd ingyen osztogatja más országoknak?

Most az a duma, hogy bár nem olyan veszélyes ez a változat, de még jobban kell az embereket oltatni, még több embert kell elérni... Még Karikó Katalin véleménye se fontos, ha arról van szó, hogy a vakcinák mellőzhetőek.
süti beállítások módosítása