Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Beismerték... de ez nem akadályozza őket, hogy folytassák

2021. december 03. - GABOR2

Megszületett a magyar cikk, amikből kiderül, hogy Trumppal kapcsolatos oroszos vádak hamisak.

"Trump helyett végül a sajtó kapta a golden showert",

Végül kiderült, hogy a sajót hazudik... de úgy látom, hogy ez se a külföldi, se a magyar sajtót nem akadályozza meg, hogy úgyanúgy hazudozzon a Kyle Rittenhouse ügyével kapcsolatban, még azután is, hogy felmentették minden vádpont alól és abszolút világosan lehet látni, hogy eleve a bírósági ügynek se kellene lenni a dologból.

Maga a kulcstanú, aki maga is megsérült a lövöldözésben elismerte, hogy ő támadt és Kyle csak védekezett.

De ezzel az üggyel kapcsolatban van még három dolog amit megemlítenék.

Az egyik, hogy az egyik híres, balos híreket kommentelő Youtuber, miután volt ez a vallomás ami Kyle mellett szólt, előállt azzal, hogy... most először nézte meg a videót az esetről és most tudta csak meg, hogy nem is Kyle volt aki az üldöző volt... és hogy akkor talán van is egy másik oldala is a történetnek.

Vagyis... egy baloldali... hírkommentelő... az egymilliószor előhozott nyers videót az ügyről... egy héttel az ítélethírdetés előtt nézte csak meg maga is... addig hitt a baloldali médiának vakon... ami amúgy nagyon-nagyon durván hazudott az ügyben. Szóval tanulság, nemcsak az átlag baloldali az aki csak saját baloldali újságokat nézi, hanem még az elvileg híreket kommentő baloldali se nézi meg, még a semleges, nyers bizonyítékot se... egy éven át... de azért beszél róla folyton.

https://www.youtube.com/watch?v=IaGaisxjv08

A másik az, hogy az elnök először helyesen úgy fogalmazott, hogy el kell fogadni a bíróság ítéletét, de aztán lényegében meghazudtólta az eredményt... Ami miatt a jogvédőknek meg hasonlóknak ki kéne akadnia.

A harmadik meg, hogy volt egy halálos, szándékos gázolás, amit egy fekete hajlott végre, legalább egy gyerek is meghalt, egy karácsonyi menetbe hajtott bele és... azzal próbáltak előállni a BLM, meg baloldai megmondók, hogy ez visszavágás volt az ítéletre és, hogy amikor átgázolt tán 13 emberen az illető csak önvédelmet hajtott végre... vagyis látszik, hogy ezek az emberek az elmebetegségig nagyon veszélyesek...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr216772944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2021.12.03. 20:32:27

Az USA-ról régóta mondogatom, hogy teljesen megzakkantak, de minden nap rátesznek még egy lapáttal. Hihetetlen, hogy mit meg lehet tenni egy országgal, ha valakinek a kezében van a média és az oktatás...

Madarász Henrik 2021.12.03. 21:02:07

Amúgy kivételesen igazat mondtak a balosok, 100 % hogy a fekete a felmentő ítélet miatt gázolt, fehéreket akart ölni megtorlásul.

valis47 2021.12.06. 10:46:04

@Madarász Henrik: Milyen fekete? :)
(a hírek arról szóltak, hogy "egy piros SUV volt", illetve ahol említették a vezetőjét, igen világos bőrszínű lett a média képein, és "a rendőrök elől menekült")
süti beállítások módosítása