Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Igazából itthon már tart a párt szerinti kiberháború, de ez se elég...2

2021. október 27. - GABOR2

Ha már hazai politikai kibertámadás... az Origo most is elérhetetlen volt hosszú ideig, de itt van egy nemrégi cikk ami szintén arról szól, hogy elérhetetlenek voltak kibertámadás miatt:

"Terheléses informatikai támadás az Origo ellen"

"Péntek reggel terheléses támadás érte az Origo weboldalát. Szerkesztőségünk 8 óra után nem sokkal észlelte, hogy az Origo oldala többször elérhetetlenné vált és válik mind az olvasók, mind szerkesztőségünk számára. "

"A hiba pontos okát még vizsgálják, de az elsődleges vizsgálatok alapján megállapítható, hogy külső, terheléses támadás érte a weboldalt. 

Korábban a Mandiner oldalát is támadás érte, csütörtökön pedig a Békemenetet szervező CÖF-CÖKA honlapja ellen és a Magyar Hírlap ellen indult terheléses támadás, így egy ideig mindegyik oldal elérhetetlenné vált. "

Ja igen, a baloldali előválasztás után( bár nem tudni, hogy ki volt a ludas igazából ), a Békemenet honlapja ellen is volt támadás. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5216737210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.10.27. 20:50:22

Már meg is született az új cikk a legújabb támadásról:

"Újabb terheléses támadás az Origo ellen, hat napon belül már a harmadik"

www.origo.hu/itthon/20211027-ujabb-terheleses-tamadas-az-origo-ellen-hat-napon-belul-mar-a-harmadik.html
süti beállítások módosítása