Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az USA kormánya szerint gond van és az amerikai cégek nem őszinték ( digitális gazdaság )

2021. október 27. - GABOR2

Lisa Monaco, az Egyesült Államok helyettes főügyésze szerint az igazságügyi minisztériumnak szüksége van az amerikai cégekre, hogy lekapcsolja a kiberbűnözőket.

"Amerikai cégektől vár segítséget a kiberbűnözés elleni harcban a Biden-kormány"

"Lisa Monaco, az Egyesült Államok helyettes főügyésze szerint az igazságügyi minisztériumnak szüksége van az amerikai cégekre, hogy lekapcsolja a kiberbűnözőket."

A cégeket sorra hackelik meg, de titokban tartják:

"a helyzet rossz a cégeknek, rossz Amerikának, és árt annak az értéknek, amit képviselnek országként, ha a cégeket megtámadják, és azok nem dolgoznak együtt a hatóságokkal."

"Elmondása szerint aki felveszi velük a kapcsolatot, az látja majd, hogy elszánt és gyors a hatóság fellépése. Kijelentette továbbá, hogy megteszik a szükséges letartóztatásokat, felelősségre vonják az embereket és visszaszerzik a pénzeket."

Dehát... magát az amerikai digtális államot se tudták megvédeni... nem bíznék annyira a sikerben.Inkább az olyan cégek tulajdonosait kéne letartóztatniuk, akik azt igérik, hogy náluk biztonságban van az ügyfelek adatai és jó sokat összegyűjtenek... csukják le a felhős cégek tulajait.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9216737194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása