Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Koronavírus: átmenet a "mindent csak bérelsz" társadalomba?

2021. október 13. - GABOR2

Ez a koronavírus dolog is mennyit eszkalálódott amióta legutoljára írtam róla.

No nem maga a vírus, hanem az, hogy sokszor ugyanazok akik pár hónapja még azt magyarázták nagyban, hogy mindenkinek szent joga eldönteni kéri-e az oltást... mostmár véresszájjal követeli, hogy mindenkinek adják be.

És közben a gazdaság meg döglődik és ez nem érdekli a vezetőket... talán pont ez az út a " mindent majd bérelned kell " gazdaságba... most jó sokan tönkre fognak menni... a giga cégek persze nem.

Biden támogatottsága pedig bezuhant:

"Soha nem látott alacsony szinten Joe Biden támogatottsága"

Igazából nincs nagyon semmi ami sikerült nekik,( még felesége se tudta nagyon dícsérni és belátta, hogy nem szeretik férje kormányát ) a szélsőségesek is mint korábban írtam csalódtak benne; szóval igazából ez egy általános kiábrándulás; nincs olyan korcsoport, etnikum, vagy pártcsoport aminél ne csökkenne a támogatottsága.

Most volt nemrég hír, hogy katasztrofálisan rosszak voltak a munkaerőpiaci adatok. Azt várták tán, hogy ilyen 5 milliónál is többen dolgoznak többen majd, de közben meg csak valami százezerrel többen... És ezt tartotta nagy eredménynek. De ez is egy csalóka kép... Ugyanis ami nem látszik ebből a statiszikából, hogy ezen felül 4,3 millió ember hagyta ott az állásást augusztusban a kovid oltás elkerülése miatt; ők nem szerepelhetnek a statisztikában.

"A record 4.3 million workers walked off the job in August"

Emiatt persze kezdenek szépen kialakulni a hiányok és a média máris az egész világon azt mondja, hogy ez az "oltásellenesek" miatt van, őket támadják emiatt... pedig nem ők hozzák a törvényeket, hogy egy fiataloknak és egészségeseknek szinte semmit se ártó vírus miatt ne dolgozhassanak.

"Az oltásellenesek miatt akadozhat a termelés és a közlekedés Olaszországban"

De Biden is azt mondja, hogy az "oltásellenesek" a hibásak és rendbe van, hogy kirúgják őket, meg éhhalálra itélik, mivel semmit munkát nem vállalhatnak. De ez érdekes, mert a vállalaltokra vonatkozó törvény még nincs is, csak tudják, hogy majd lesz és a cégek már előre úgy tesznek mintha lenne... közben meg lehet elkaszálja majd a bíróság az egészet, hogy törvénytelen. De mondjuk az olaszoknál akkor is ez van... éhhalálra vagy ítélve... de nem kötelező ám az oltás.

"'When you see mass firings, look at the bigger story': Biden appears to DEFEND the unvaccinated losing their jobs and says Americans who haven't got the shot are damaging the economy"

Szóval a népszerűség ezért is zuhan, gyakorlatilag garantáltnak tűnik, hogy elveszítik a következő választást, ami egy év múlva lesz.

Trump már most népszerűbb mint Biden és nemrég erejét visszanyerve tartott nagy beszédet sok ember előtt... és bátran kijelentette, hogy csalás miatt nem nyert, szóval nem engedte el a témát.

Egy egyéb hír...

Mostmár százezrével szorjuk a drágán vett vakcinákat... jobb mintha be akarnák mindenáron adni... talán majd választás után...:

"A kormány 500 ezer adag vakcinát ad el Szlovéniának és Thaiföldnek"

Na aztán... elmerültem kicsit a tiltott kovid videók között mostanában és húúú... ha csak a fele is igaz. És orvosok mondják, hogy igaz... Viszont nem azokat mutatnám be, de azért olyokat, amikről nem beszél a mainstream, de igazolható, hogy igaz és "nem illik a képbe".

De eleve a mainstream már saját magához képest is egy vacakság. Még mindig nyomatják, hogy azért kéne a vakcina, hogy ne kapd el, ne ad tovább a vírust... miközben már nem titok, hogy egyáltalán nem lassítja a vírus terjedését a vakcinázottság... több ezernyi város adata megvan, nincsen kétség... sőt igazából talán inkább ront a helyzeten.

"THE NEW DATA SAYS THAT A FULLY VACCINATED PERSON WHO EXPERIENCES A BREAKTHROUGH INFECTION CAN SPREAD THE VIRUS JUST AS MUCH AS AN UNVACCINATED PERSON. "

https://publichealth.jhu.edu/2021/new-data-on-covid-19-transmission-by-vaccinated-individuals

Na szóval beszéjünk most azon igazolt dolgokról amiről nem beszélnek a mainstreamben. Pl. mondják, hogy oltast be magad, mert a természetes immunitás nem tart sokáig... csakhogy adatok szerint még a vakcina se tart szinte semeddig... tehát nem hatékony. A természetes immunitás ebben is veri.

Miután beadják a Pfizert 11 napig van a csúcson a hatásossága, azután elkezd zuhanni. Fél év múlva már csak 47%-ban hatásos, egy Pfizer belső tanulmány szerint, de a izraeli nem elméleti, hanem valódi adatok alapján fél év múlva már csak 11%-ban hatékony:

"Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine effectiveness drops after 6 months, study shows"

Aztán ami még sokkoló lehetett...

A Projekt Veritas megint nyilvánosságra hozott rejtett felvételeket, meg munkatársak álltak a kamera elé, hogy elmondják nem értenek dolgokkal egyet.

Ezeket mind nézzétek meg. A Johnson and Johnson-nál dolgozó fikcó a rejtett kamerába bemondta, hogy ő nem oltatná be magát a saját vakcinájukkal véletlenül se és hogy egy vakcina biztonságos-e ahhoz kéne 30 év, hogy kiderüljön.

Arról is beszél, hogy a gyerekek beoltásának semmi értelme sincs.

A Pfizereseknél is volt rejtett kamera és pl. az egyik f@szi elmondja, hogy a fiataloknak valószínű szívbetegséget okoz a vakcina; meg jobb és továbbtart a természetes immunitás.

Ja és igazából... maga a Pfizer vezér se oltatja be magát. Ezt nyiltan vállalta tévében. Merthogy nehogy rá figyeljenek vagy mi...

Amúgy még tudjátok kiknek nem kötelező az oltás? Hát pl. az amerikai kongresszusnak és az ő embereiknek.

Ugye őnekik, a legfőbb politikusoknak kéne előljárni jó példával... de valamiért pont nekik nem lesz kötelező ez az egész... vajon miért:

"Members of Congress and Their Staff Are Exempt From Biden's Vaccine Mandate"

De ez nemcsak az USA-ban van így. Most Ausztrálibán vannak tán a legdurvább szigorítások és történetek... ott is a politikusok viszont kivételek a kötelező oltások alól.

Egyébként ami adatokat néztem erről a "biztonságos és hatásos" vakciákról brutálisak. Itt is vannak statisztikai trükközések. Pl. tán van olyan, hogy ha meg is kapod az oltást, de nem telt el két hét és mégis kórházbakerülsz... nem számítasz oltottnak a statisztika szerint. Ha nem 6 napon belül történik veled valami rettenetes nem számíthat az oltással kapcsolatosnak a dolog.

Van viszont egy oldal ahol vezetnek mindent és kiderül, hogy a vakcinabeadás után a halálesetek nagyon megugranak, a legtöbb haláleset rögtön másnap történt. És rengeteg történet van, köztük ilyen huszonévesek története, hogy oltás után majdnem azonnal jött is a halál, de amúgy minden szempontból egészségesnek tünt. A történeteket orvosoktól származnak a neveket kitakarva... halotti jelentések.( többnyire )

Nézegessétek az oldalt... brutális... jópár ilyen, hogy "semmi baja nem volt, minden oké volt... aztán hirtelen csak meghalt" story van, meg ugye a szívbajok és vérrögök:

https://vaxpain.us/

Aztán hallottátok a story-kat, hogy több ezer repülő nem száll fel?

"Botrány a neves légitársaságnál: hirtelen több ezer járatot töröltek"

Először azt mondták az időjárás miatt, de aztán bevallották, hogy köze van a pilótákhoz is:

"A CNBC arról számol be, hogy a dallasi központú Southwest Airlines csak vasárnap több mint 1000 repülőjáratot mondott le, ami 30%-a volt a légitársaság által beütemezett járatoknak.  

A járattörléseket elsősorban azzal magyarázta a légitársaság, hogy nincs elég emberük a korábban beütemezett járatok teljesítéséhez. "

Arról van szó, hogy hivatalosan nem sztrájkolhatnak a pilóták a kötelező oltás ellen, nem is merik annak mondani... helyett csak rengetegen egyszerre vettek ki betegszabadságot... és nem merik megírni a mainstreamben.

"Southwest Cancels More Than 1,000 Flights—Pilots Say It’s Not A Protest Over Covid Vaccine Mandate"

"Two days after the pilots’ union at Southwest Airlines asked a federal judge to block the company’s vaccine mandate, the airline canceled 27% of its planned flights for Sunday, CNBC reported, citing issues with weather and air traffic control that have not resulted in widespread grounding at other airlines."

Szóval látjátok ez is olyan, hogy hozzánk csak ennyi jut el... le nem írnák itthon se, hogy igazából... a pilóták egyszerűen nem hajlandók beoltatni magukat.

https://www.youtube.com/watch?v=EMh1OxjtAis

Vannak ám arról is történetek, hogy frissen beoltottak okoznak autóbaleseteket oltás után, mert rosszul lesznek, de - ha már pilóták - két napja történt egy fura eset, amikor is egy gép lakóházak közé zuhant... tartották vele a kapcsolatot, de a pilóta úgy tűnik stoke-ot kapott és nem tudta felfogni, hogy merre van fel és le és végül lezuhant.

"A small plane crashed in a San Diego suburb, killing at least 2 people"

Itt van egy story arról, hogy egy frissen az "oltásról jött" illető rosszul lesz és balesetet okoz:

https://www.youtube.com/watch?v=Ve7T-drEM7w

Az amerikai hadseregben meg százezrek nem hajlandók beoltatni magukat... elvileg kirúgják őket, de...vajon tényleg?

"Hundreds of thousands of U.S. troops have not yet complied with vaccine mandate as deadlines near"

Rengeteg egészségügyi dolgozót is kirúgnának, mert ők se hajlandók beoltatni magukat. Node... hogy pótolják őket? Azokból amúgyis mindig hiány van.

Aztán egy érdekes kis történet... egy CNN-nek korábban dolgozó fickó szidta az NBA sztárokat, ( akik közül sokan szintén nem akarnak oltást ) meg azokat akik nem hajlandóak beoltatni magukat... Nos, ő beoltatta magát és megkapta az egyik legjobban előjövő mellékhatásokat... vérrögök, szívbaj.

"Fully Vaxxed Former CNN Contributor Marc Lamont Hill Suffers Heart Attack and is Hospitalized with Blood Clots – Blasts NBA Player Critical of Covid Vax"

Természetesen jó baloldaliként, meg talán olyanként aki szeretne még ezután is dolgozni a CNN-nek, az eset után se gondolja, hogy bármi köze lenne a dolognak a vakcinához...

A dánok is felfüggeszették a Modernát a fiataloknak a szívbetegség lehetősége miatt:

"Dánia és Svédország felfüggesztette a fiatalok Moderna-oltását"

Aztán figyelmezetet a FDA, hogy az egyik most népszerű lett kézfertőtlenítő rákot okozhat:

"Popular hand sanitizer may cause CANCER, warns FDA"

A maszkok készítéséről meg láthattál egy videót, ahogy az indiak a mocsokban a földredobálva készítik...

Egy töredékét mutattam meg csak az egésznek, vannak... még durvább és eléggé meggyőző cuccok is... Vigyázzatok magatokra!

A mi "biztonságos és hatékony" vakcináink, nem állítják le a vírus terjedését ( hatékonyság ), nem tart a pozitív hatásuk szinte semeddig se ( hatékonyság ), és még a Pfizer dolgozó is azt mondja a rejtett kamerás felvételen, hogy upszi, lehet, hogy a fiatalok szivét kikészíti ( biztonságos ), és persze ott van a rengeteg vérrögös, meg stroke-os story, amikből egy kevés még a mainstreamig is eljut ( biztonságos ).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7316720146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2021.10.13. 20:41:51

Nekem az olasz esetről a Great Reset jutott eszembe, ez precedens a jövőre nézve. Miért ne rendelhetnének el bármilyen diktatórikus intézkedést a globális felmelegedésre hivatkozva ? Már az új EU terv a gázfűtés megadóztatásáról is egy diktatórikus lépés. Szóval mondjuk elrendelik 2026-ban hogy ezentúl senki nem ehet húst Európában, mert túl sok metánt termelnek a marhák legelés közben.

VicThor 2021.10.14. 00:09:56

Talàn mert késõn van, de hogy függ ez össze a mindent bérelni fogok filozófiàval?

GABOR2 2021.10.14. 00:17:14

@VicThor: Előbb tönkre kell tenni egy csomó embert mielőtt eljönne ez a kor. A "nem birtokolsz semmit, de boldog vagy" kora.

GABOR2 2021.10.14. 00:21:05

@Madarász Henrik: Ez egy nagy kísérlet. Nem hiába mondták az elődök, hogy a szabadság nem csak úgy van, azt mindig újra és újra meg kell védeni. Azt gondolták, hogy ez a gerenáció már elég elcseszett ahhoz, hogy sikerüljön betörni; de meglehetősen nagy ellenállás van több témában, de nincs eléggé összefogva az egész, úgyhogy úgy vannak szerintem vele, hogy akkor ígyis úgy is megcsinálják. De nem biztos, hogy sikerül nekik.

GABOR2 2021.10.14. 01:51:55

A pilóták máris megnyertek egy nagy csatát úgy tűnik... Mostmár azt mondja a vezérigazgatója a légitároságnak, hogy nem fogják kikényszeríteni az oltást, senkit se fognak kirúgni azért, mert nem oltatja be magát. Csak ennyi kell... néhány ezer ember tegye ugyanazt.

"Southwest Airlines CEO Speaks Out on Cancellation Chaos and Vaccine Mandate: 'We're Not Going to Fire Any Employees Over This'"

www.entrepreneur.com/article/390388
süti beállítások módosítása