Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Lehull a lepel a Demokratáknál; Kamala Harris: Migráns ne gyere, nem engedünk be!!!

2021. június 08. - GABOR2

A megkoronázása lett volna a mai írásomnak, de későn érkezett be, de berakom külön kis cikknek.

Ugye a Demokraták a nagy migráns barátok a köztudatban, akik elárasszák az USA-t boldogan idegenekkel, ész nélkül. Mai írásomban már utaltam rá, hogy Kamala alelnök asszony, hozzáállása a migrikhez nem igazán progresszív barát, erre kijött ez a gyöngyszem még ma később:

"Erős üzenetet küldött Amerika alelnöke Latin-Amerika lakosságának: ne jöjjetek! Ne jöjjetek"

"Egyértelművé akarom tenni azoknak a régióban, akik az amerikai-mexikói határra vezető veszélyes utat meg akarják tenni: ne jöjjetek! Ne jöjjetek!"

„Az Egyesült Államok be fogja tartatni a törvényeinket és biztosítani fogja a határ védelmét” – fogalmazott Harris."

Ezzel neki annyi a progresszíveknél és ismét teljesen világos, hogy egy újabb progresszív kívánság nem fog megvalósulni... akkor se ha már Biden nem lesz többé.

A határt védik mint Trump.

Persze ettől ők még lehet nem akarnak jót az USA-nak... csak túl gyors lenne a tempó mondjuk. Mindesetre nagyon figyelemreméltó, már csak azért is, mert eldobták a szokásos "nem mondom ki a teljes igazságot, mert az ártana a népszerűségünknek" dolgot. Igazából még azt is el tudnám képzelni, hogy ez Kamala személyes akciója volt és majd jól lehordják érte.

Trumpnak, a Republikánusoknak ez egy óriási fegyver lesz a kezébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3116586548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.06.08. 23:07:44

Most egyébként még azzal is zaklatják, hogy látogasson már el a határra, de nem akar... Nem lennének azok népszerű képek amik ott készülnének... a progresszívek között nem igazán.

"New York Times reporter: GOP 'going crazy' about Harris not visiting the border, but don't they have a point?"

www.foxnews.com/media/nyt-reporter-to-wh-gop-going-crazy-about-harris-not-visiting-the-border-but-dont-they-have-a-point
süti beállítások módosítása