Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kiberbiztonság vs virtue signaling... The winner is: virtue signaling

2021. április 20. - GABOR2

Az ember folyton reménykedik, hogy hallani baromi nagy hackertámadásokról, amik sikeresen ellopják a nagyvállalatok és politikusok titkait... hátha felfogják végre a vezetők, hogy ez egy fontos téma.

Nos, a németeknél arra jutottak, hogy a tehetséges jelöltek kiválasztása helyett virtue signalnak egyett és egy trans... valakit tesznek meg a kibervédelem élére... mert a transzság és kibervédelem is olyan modern cucc... és a kettőt kombinálják.

Az illető meg lényegében elmondta, hogy nem a hackerek ellen fog igazából harcolni, hanem a német hadseregben lévő intolerancia ellen és a kibervédelmet még "sokszínűbbé" fogja tenni.

Vagyis le lesz sz@rva a minőségi munka, vagyis... a kibervédelem, ő a szokásos "munkát" fogja végezni... amennyire csak tudja kiszorítja az igazi szakembereket és helyükre marxista critical theory "szakembereket" hoz be, akik azt tartják feladatuknak, hogy lerombolják a rendszert amibe beleültették.

Mégis... kik mások lennének alkalmasabbak védeni a kiberteret, nem igaz?

"Transznemű katona fogja vezetni a Bundeswehr kibervédelmi osztagát"

Az ellenség már bent is van...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7916507708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása