Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Digitális pénzügyek: Az OTP napokig nem tudott mit kezdeni egy hibával

2021. április 12. - GABOR2

Nos, mint mondják a digitális pénzügyekkel nem lehet baj, mert nagyon védettek, nagyon redundánsak, ha lenne is valami baj max. egy óra és megoldják. Ne legyen hát készpénz.

Ehhez képest az OTP Banknál napokig nem tudták megoldani a problémát és végül nem is saját, belső erőből sikerült. Egy hibás rendszer volt, ami aztán minden mást is tönkrevágott...

"Akadozik az OTP internetes bankja, nem lehet belépni bele vagy utalni rajta keresztül"

"Csütörtök délelőttől kezdődően akadozni látszik az OTP Bank internetes szolgáltatása, ami miatt sok felhasználója nem tud belépni abba. Az Internet Bank hibaüzenetet nem ír ki, belépést követően mégsem jönnek meg a bejelentkezéshez szükséges kóddal az SMS-ek - panaszkodnak a felhasználók a bank közösségi felületein."

"Egyes ügyfelek szerint azonban nem csak az internetes felülettel vannak problémák, hanem a telefonos ügyfélszolgálat is akadozik, és a smartbankon keresztül sem tudnak a számlájukhoz hozzáférni "

"cikkünk megjelenésével egy időben a bank végre elismerte a probléma létét. Az általuk írtak szerint "az OTP Bank egyik rendszerében technikai hiba okoz lassulást néhány banki szolgáltatásban." 

"Az OTP Bank 13 órakor közölte, hogy "a rendszerek újra megfelelően működnek". Ugyanakkor tapasztalataink szerint ez nincs így, mert bár az SMS-ek már megjönnek, viszont elképesztően lassú szinte minden funkció elérése. "

"Még mindig köhög az OTP netbankja"

"A pénzintézet külső szakértőket is bevont a hiba elhárítására."

"A gondokat a bank ügyfelei már napok óta tapasztalhatják, és tegnap az OTP a Facebookon végre ki is adott egy rövid tájékoztatót:"

Milyen ügyfélbarát... napokkal később egy bejegyzésben tudomást vettek a bajról.

Szegény emberkék akiknél nem volt készpénz és napokig így voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4816499294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása