Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A nyugati mumus amire van bizonyíték ( média hálózat kormánybuktatásokért )

2021. március 03. - GABOR2

Oroszországot szinte mindig egyfajta mumusnak állítják be, hogy hamis hírekkel, meg ilyesmikkel be akarja folyásolni a nyugati politikát. Csakhogy erre sohase kapunk valami normális bizonyítékot... bár szerintem is nyilván van ilyen, de a Nyugat ellen a valóság közlése is hatékony manapság, tehát ha simán csak tényeket írnak meg már az is elég, hogy rámutasson sok nyugati problémára.

Ami viszont a Nyugatot illeti, megint előkerültek bizonyítékok arra, hogy rengeteg médiamunkást megmozgatva akarnak megbuktatni kormányokat... köztük egyébkén nyilván ott van Orbán is, a cikkbe csak "Közép-Európa" szerepel mint célpont.

És azt gondolhatnád, hogy oké, van egy-két korrupt újságíró, de ez nem lehet tömeges... nos, a dokumentum kifejezetten dicsekszik vele, hogy 15000 ezer újságíró dolgozik ezeken a projekteken és Ororszországon belül egyedül vannak 400-an.

Az egyik legkedveltebb módszerük pedig, hogy "független" újságíróknak álcázzák magukat.

Úgy általában célózzák Közép-Európát, Oroszországot, és több ázsiai országot. Vajon kik dolgozhatnak nekik Magyaroszágról... hisz itt csak "független" ellenzéki újságíró van.

Cél ezen országok vezetőinek megbuktatása, de speciális műveletekben is résztvettek, pl. Ukrajnában a háborús zonában NATO melletti propagandát nyomattak.

Szeretnek megkeresni és korrumpálni már ismert, népszerű, meglevő, "független" helyi médiákat, hogy azok terjesszék a propagandájukat.

De figyelnek az új médiumokra is, állítólag van jópár Youtuber is akit fizetnek és NATO tagság se védi meg az országot attól, hogy célpont legyen.

Mindezt a szivárogtatás megköszönhetjük a digitális államnak és a nyugati vezetőknek akik olyan okosak, hogy neten lógó rendszereken tárolják a titkaikat. A dokumentumok hitelességét megerősítették. A Reuters szóvivője bevallotta, hogy igen, ők is részt vesznek ebben, a dokumentumok hitelesek, de szerinte csak a szabadság eszményi céljáért teszik, amit úgy szeretnek.

"Leaked Docs Reveal UK Funded Reuters, BBC, Bellingcat For Covert Regime Change In Russia To Topple Putin"

"According to several leaked documents, to promote regime change in Russia and undermine the government across Central Asia and Eastern Europe, Reuters and the BBC conducted several covert programs funded by the UK FCO (Foreign and Commonwealth Office)."

"The British Foreign Office offered training programs to Russian journalists overseen by Reuters to make an attitudinal change and develop a positive perception of the UK."

"As an answer to the allegation Jenny Vereker, the spokesperson of Thomas Reuters Foundation has confirmed the leaked document’s authenticity."

Putyin célpont... ez persze rendben van Nyugaton:

"The latest leaks explain in appalling detail how the BBC and Reuters tried to help the British foreign ministry in a covert regime change to topple Russian President Vladimir Putin."

"It organized tours and training sessions funded by the FCO for pro-NATO accounts in regions under Russia’s influence. Around 15,000 journalists and staff worked for this propaganda with 400 people working inside Russia alone."

Bellingcat, Mediazona (founded by Pussy Riot), and Meduza, the high-profile, popular, and independent media outlets offered their support to carry out the coveted UK CFO projects.

Zinc Network, the intelligence contractors overseeing the operation boasts of having an established network of YouTubers in Central Asia and Russia who received payments not registered as external funding. The firm also flaunted its ability to produce content to strengthen the anti-government protests in Russia. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2816448978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koenigsberger 2021.03.04. 19:55:13

„a Nyugat ellen a valóság közlése is hatékony manapság,"

:DD

Egyébként igen, a legnagyobb kamu a „független" sajtó, „független" párt stb.

Egyébként az ég óvjon attól minket, hogy ha egyszer megdöntik Közép-Európában ezeket a posztkomcsi, oligarchisztikus, velejéig rohadt rezsimeket, akkor miféle szivárványos-szélsőliberális lúg ül majd a nyeregbe helyettük.

GABOR2 2021.03.05. 11:48:26

@Koenigsberger: Ugyanúgy lopnának a progresszívek, de még az országot is tönkreteszik több szempontból is. Eddig Orbán javára írtam, hogy összességében a gazdasággal relatíve elég jól bánik, de most feleslegesen összehozott egy rekord hiányt, plusz ezerrel építi a digitális államot, tehát egyre kevesebb az érv mellette... olyan viszont sohase lesz nálam, hogy akkor jöjjön a progresszív oldal; jöjjön valaki új, de igazi új, nem pedig valami fiatal csapat ami a progresszív hálózat része igazából.
süti beállítások módosítása