Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A diverzitás ellenségei: A diverzitásért felelős "tisztek"

2021. március 03. - GABOR2

Győznek az SJW-k, megkapnak mindent a zsarolt cégtől. Köztük egy zsíros állást is, aminek az a célja, hogy diverz legyen a cég.  Diverzzé is teszik az adott céget és akkor és akkor...

Felmerül a kérdés, hogy mi a további létének az értelme... Kirúgták a fehér férfiakat... hogyan tovább?

Hát lehetne az, hogy akkor innentől elfogadják, hogy nincs értelme a sok-sok pénzt fizető állasunknak, vagy... esetleg felvehetnek újra fehér férfiakat, hogy legyen újra kiket kirúgni...

Az Applenél pont tán egy ilyen cikklust szakított meg, hogy valaki észrevette, hogy bár elvileg diverz az Apple, de fúj... sok a fehér férfi.

Erre azzal állt elő a diverzitásért felelős..."tiszt", hogy ő diverznek tartja azt, hogyha fehéreket vesz fel, hisz az egyes fehér emberek között is óriási lehet a különbség, így igazából ő diverzitást teremt úgy is, hogy a fehérek aránya "túl magas".

Ez rossz válasz volt, kirúgták érte:

"Apple’s diversity chief out after outcry"

"Apple’s diversity chief is stepping down after only six months on the job — after causing an outcry by saying that being a minority or a woman are not the only criteria for diversity, according to reports."

"“There can be 12 white, blue-eyed, blond men in a room and they’re going to be diverse too because they’re going to bring a different life experience and life perspective to the conversation,” the inaugural diversity chief said."

Aztán ő után is jött egy vezető aki tudta, hogy legjobb befognia a száját. Viszont tavaly ő is távozott.

"Apple's head of diversity is leaving a week after the company pledged $100 million to fight racial injustice"

Távozásának oka rejtély, mert amióta ő volt a vezető... nem adtak ki "diverzitás jelentést" és most, ma megnéztem... ami adatokat láttam szintén csak 2018-ból való... Hmmm... vajon az lehet az oka, hogy nem megy minden "terv szerint".

Nos, ez már nem Apple, de van egy általános tanulmány arról, hogy bizony ott ahol diverzitásért felelős "tiszteket" neveznek ki... valahogy makacsul megmarad a probléma... és így a zsíros állás is... pár évig míg valakinek feltűnik, aztán kirúgják és jöhet meggazdagodni a következő SJW.

"Do Chief Diversity Officers Help Diversify a University’s Faculty? This Study Found No Evidence"

A baloldali könnyen lesz áruló... csak egy kis pénz kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4916449340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása