Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánlás: A fejlett Nyugat nem rajong annyira a "jövőért" mint az elmaradottabbak

2020. november 27. - GABOR2

Nemrég írtam banki digitalizáció témában amit érdemes hozzáolvasni ehhez a cikkhez amit ajánlok; a cikkből kiderül, hogy Európa szerte nőt a digitális megoldások használóinak száma... ezen nincs mit csodálkozni, maga a cikk is leírja, hogy miért... kényszerből, de ezt hipp-hopp el is felejti és fejtegeti a dolgokat tovább; ami még külön érdekes, hogy mindig úgy festik le, hogy ezekért a digitális megoldásokért a Nyugat rajong és mi lemaradó parasztok vagyunk, de ebből a felmérésből is kiderül, hogy nem egészen erről van szó, a Nyugat kevésbé kér az új "csodákból"; a magyar folyamatok egyébként azért mások, de erről írtam korábban.

"A kelet-európaiak nyitottabbak a digitális bankolásra, mint a nyugatiak"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5616304836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2020.12.01. 10:44:23

Mit szólsz ehhez ? Egy újabb fekete pont ennek a mocsok cégnek, ilyen aljas dolgot tudtak kitalálni.

azonnali.hu/cikk/20201130_unod-a-munkahelyi-megbeszeleseket-a-microsoft-uj-technologiaja-bekophet-a-fonokodnel

GABOR2 2020.12.01. 13:30:06

@Madarász Henrik: Telirakni a meeting helységeket is érzékelőkkel... amiknek adatai természetesen hova is mennének, na vajon hova... felhő.

Egyszerűen megy a non-stop szenvedés, hogy a "jövő technológiáját" a felhőt, ami "mindenhez kell majd", valami értelmes léttel töltsék meg, de ez továbbra se sikerül.

Mennyi érzékelőt kéne ehhez beszerelni egy szobába, miközben elég lenne, ha egy főnök csak figyelne úgy, hogy érdekli ami van a többiekkel... pedig nem igazán érdekli.

Esetleg a titkosszolgálatoknak érdekes lehet addig, amíg ők is rájönnek, hogy nekik se hasznos.

promo921 2020.12.02. 18:01:08

Nem értem egy meeting, hogy lehet "nem hatékony". A kalsszikus szerint valahogy úgy van nem, hogy "az idő eltelt, a meeting elérte a célját"

GABOR2 2020.12.02. 18:09:15

@promo921: Mostantól majd az lesz, hogy nem elég, hogy ott vagy, úgy is kell tenned mintha lenne értelme az egésznek. Aztán majd jön a gondolatolvasó gép és akkor még élvezned is kell addig amíg monitorozza az agyad.
süti beállítások módosítása