Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánlás : Annyira látni lehetett előre... betegeket zsarolnak az ellopott digiális, egészségügyi adataikkal

2020. október 29. - GABOR2

Megint egy történet, ami juj de rettenetes és irgum-burgum, sőt "sokkoló", csak az a baj, hogy kb. a vak is láthatta előre, hogy ez lesz; az egyik legősibb titok az orvosi titok, nem véletlenül, ez egy rendkívül érzékeny területe az életnek, hát mit gondoltak a nagy digitalizálók... lőjük fel elsők között ezeket a netre, meg felhőkbe; nálunk is ugye ez megtörtént. Aztán természetesen megint megtörtént az amit látni lehetett előre és most megy a sírás, meg... "lesokkolódtak", hogy hogyan történhetett ez meg... csak vak nem látta előre, hogy ez lesz.

"Mentális betegeket zsarol egy kiberbűnöző"

"Sokkoló bűncselekmény van folyamatban Finnországban, egy ismeretlen kiberbűnöző a bizalmas információik nyilvánosságra hozásával zsarolja a magánkézben lévő Vastaamo pszichoterápiás klinika múltbéli betegeit. "

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3316263460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2020.10.30. 19:43:36

Nesze sánta, itt egy púp! Ügyesek a támadók, mert ha lehet ilyet mondani, akkor ez a legérzékenyebb terület az orvosi adatokon belül is. Mert ha megtudnám valakiről, hogy fájt a torka, vagy kivették a vakbelét, akkor kicsit sajnálnám talán, de nem tartanám veszélyesnek magamra nézve. Ellenben akinek mentális gondja volt, azt mindenféle szerepektől ésszerűnek tűnik távol tartani, ergó igazán kellemetlen a usernek ha ez kiderül róla.

GABOR2 2020.10.30. 23:56:59

@KalmanBlog: " Ellenben akinek mentális gondja volt, azt mindenféle szerepektől ésszerűnek tűnik távol tartani, ergó igazán kellemetlen a usernek ha ez kiderül róla."

Ha nyilvánosságra hozzák tudod kik kapnának rá leginkább. A nagyvállalatok. Ha valaki a listán van esélye se lesz... még ha meg is gyógyult, vagy amúgy tud csinálni mindent.

GABOR2 2020.10.31. 19:52:59

@KalmanBlog: Szerintem ha megszavaztatnák az emberket, hogy akarják-e ezt - némi tájékozató után, például, hogy bemutatjuk hogy a fönti szereplők hogy jártak - nem kérnének belőle, pont mint a banki digitalizációnál is felmérések mutatták előre, hogy nem kérnek belőle még a fiatalok se ilyen szinten, de a vezetők lesz@rták, most meg tombolnak és követelik a kormánytól, hogy erőszakkal vegye rá az embereket a használatára.
süti beállítások módosítása