Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Még egy ok, hogy ne bízd rá a fontos dolgaid felhős cégekre ( aktivisták kérése parancs nekik, Google Cloud )

2020. október 14. - GABOR2

Most olvasom a hírt, hogy progresszív aktivisták diadalittasan jelentik be, hogy újabb "lobbizásuk", megállás nélküli zaklatásuk ért el sikert.

A Google Cloud dobta a "Proud Boys"-szal a megállapodását kérésükre és többé nem hostolja a honlapjukat.

A Proud Boys-t most is szélsőjobbosnak és neofasisztának mondják... úgy hogy a vezetiője nem is fehér és pl. pont most volt Tim Pool-lal interjúja, amiben minden ilyen dolgot elítélt... századjára. Bár már pont azt rebesgetik, hogy Tim Pool-t is bannolják majd, mert meg merte csinálni az interjút.

A Google-nél is tudni vélték, hogy amit tesznek nem helyes, mert a diadalittas jelentés szerint nagyon intenzív és kitartó menet volt, de végül a Google mégis térdrerogyott... megint.

És íme ezzel megszületett egy újabb ok, hogy miért ne bíz fontos dolgokat egy felhős cégre... Enged a nyomásnak... még akkor is ha nincs jogi alapja, bannolnak akár.

És mostanában nagyon könnyű valakiknek nem tetszeni, akármiért; és ez csak rosszabb lesz könnyen lehet.

"Google Cloud kicks out Proud Boys websites"

"Google’s determination got here after intense lobbying from Colour Of Change, one of many largest racial justice organizations within the US.

“Google’s latest actions to dam the Proud Boys web site and on-line retailer is a welcome response to persistent calls for from Colour Of Change and our allies,” mentioned Colour of Change President Rashad Robinson.

“Following years of stress, the corporate efficiently bought a Google Cloud Companies buyer internet hosting the Proud Boys’ web site to take away the violent hate group’s on-line pages. This progress is vital, however now we name on Google’s friends to comply with swimsuit.”"

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8216238566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2020.10.16. 13:39:31

@Madarász Henrik: Hát igen, milyen klassz lenne, ha meg lenne a hatalmuk, hogy elzárjanak a pénztől... ha digitális lesz megtehetik. Nemrég volt egy interjú a Proud Boys vezetőjével, aki elárulta, hogy őt is nemcsak a közösségi médiákról dobták ki, hanem még a bankja is közölte, hogy nem hajlandó őt kiszolgálni.

A bankárok meg most pánikolnak, mert nyomatták itt, hogy mindenki legyen digitális és felmérések szerint még a legfiatalabbak se akarják az összes pénzügyüket digitálisan intézni:

"Bankfiók vagy okostelefon? Meglepő a magyar fiatalok válasza"

"A kutatás egyik meglepő eredménye viszont, hogy még a legfiatalabb, 18-22 éves korosztályon belül is többen mondják azt, hogy kizárólag bankfiókot használnának, mint amennyien a kizárólagos okostelefonos bankolásra nyitottak. Sőt, a két köztes válaszadási lehetőséget figyelembe véve is kissé a fiókok felé billen a mérleg nyelve."

www.portfolio.hu/finanszirozas/it/bankfiok-vagy-okostelefon-meglepo-a-magyar-fiatalok-valasza.3.269833.html

Éveken át ezért vették fel a bónuszokat, most meg kiderült, hogy kb. senki se kér belőe... de ez titok.
süti beállítások módosítása