Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Problémás a diverzitás helyek feltöltése a Szilikon-völgyben... talán köze van ennek a tehetséghez?

2020. május 30. - GABOR2

Ugye a "diverz emberek" a mai ideológia szerint szuperemberek, tehát... hogy a fenében nem ők vannak mindenhol a Szilikon völgyben a jó állásokban?! A Demokrata párt neki is ment a Google-nak, hogy hogyan is merte megszüntetni pl. az egyik ilyen leghíresebb programmját... És igazából az erről szóló cikk egyből felvetette, hogy nemcsak arról van szó, hogy a Google mit akar... hanem egyszerűen nincsenek is diverz szupermanek, vagyis inkább szuperpeople-ok, akik betölthetnék az állásokat... Ami logikusnak is tűnhet, hisz ha eleve mondjuk valami szuperritka kisebbség vagy... mondjuk olyan ami szarvas-ember-hölgynek képzeli magukat miközben férfiak... még emelett szuper tehetséges legyen is valaki számítástechnikában és ilyen beütéssel sikeresen eljusson eddig...  tényleg lehet várni kell egy darabig, hogy feltöltődhessen a csoport. De vannak nagyobb "elnyomott csoportok" is mint a nők és igazából még segítik is őket, hogy sokkal kisebb legyen a szint amit meg kell ütniük, de még így se... Lehet, hogy... nem is szuperemberek ezek, csak mondjuk... elmebetegek... az esetek egy részében?

Na mindegy, a Microsoft úgy tűnik tárt karokkal vár minden ilyen... people-t a fejlesztőcsapatába. A "javítás" készítő csapat alighanem teli van velük.

"House Democrats press Google over report of scaled-back diversity efforts"

"“It is no secret that companies across Silicon Valley and the tech sector have struggled to increase diversity, and Google is no exception,” the representatives wrote."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5515730012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása