Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az aranyos felmérés amiből kiderül, hogy a legjobb felhők egyben a legutáltabbak is, vagyis... mik akkor a legjobbak is? ( távoktatás )

2020. május 30. - GABOR2

Készült egy nagyon aranyos felmérés amiben felmérték, hogy a távoktatásra milyen programokat használnak leginkább a diákok.

"Kiderült, mivel zajlik leginkább a digitális oktatás"

"A digitális tanrendben – a legtöbbek által használt – Classroom mellett, attól erősen lemaradva a Microsoft Teams áll a második helyen, a bronzérem az – egyébként kötelezően használandó – Krétáé."

Megkértdezték azt is, hogy melyiket szeretik legjobban és melyik utálják legjobban és a válasz... "meglepő":

"Legnagyobb rajongótábora („imádom”) a LearninApps-nak, a Redmenta-nak, a Classroom-nak és az Okosdoboznak van. Meglepő de ugyanez a 4 eszköz számít a legelutasítottabnak is („utálom”)."

Vagyis a legjobbak is... sz@rok? Ejnye, hát nem nyerték meg a következő generációt se maguknak a felhősök. Pedig mennyi cikk jelent meg arról, hogy mostmár majd mindenki ezeket akarja használni... hát pedig úgy tűnik "utálják" őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2215730118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása