Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Microsoft mostmár kicsit túltolta azt, hogy a biztospontunk legyen... hibák mindenütt

2020. május 30. - GABOR2

Lehet, hogy olvasgattad a friss blogbejegyzéseket és egyszercsak kitört belőled, hogy "HÉÉÉÉ... éééss a biztospontunk hol maaaaraaad??!!" Hát jelentem, a Microsoft diverz fejlesztőcsapata kitett magáért, hogy igenis kiérdemelje a "Biztospontuk a koronavírusos helyzetben" most is, mert rengeteg hibát szállítottak nekünk. Túlzásba is vitték. Úgyhogy nyugi... megkapod.

"Megint hibás lett a Windows 10 legújabb frissítése - lehal a gyors mobilnet miatta"

"Máris tucatnyi hibát találtak a Windows 10 új Májusi Frissítésében"

 "Átérzik", hogy fontos, hogy jó terméket adjanak ki a kezük közül...:

"Bár a Microsoft csak egy nappal ezelőtt tette elérhetővé széles körben is a Windows 10 legújabb verzióját, arról máris kiderült, hogy egy rakás hibával érkezik."

"Nem hiszed el: Bugzik a Windows 10 frissítési rendszere is, nem rakja fel az új patcheket"

Számithatsz rájuk. Valószínű ha egyszer nem is jönne valami bugról hír csak azért volna mert még nem vették észre, de nyugi... itt már egy nap után rengeteget felfedeznek... szuper jó csapat dologzik ezeken az ügyeken a Microsoftnál. "Érdemes" minél több fontos dolgot rájuk bízni...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7815730052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása